os. Piastowskie 40
Chodziłam z synami do p. Doktor od ich urodzenia. Nie spotkałam bardziej kontaktowego, dokładnego i empatycznego lekarza.
Szpital im. Stanisława Leszczyńskiego w Katowicach - AMBULATORYJNE ŚWIADCZENIA ZDROWOTNE
ul. Raciborska 26
Najlepsza pani Doktor do jakiej mogłam trafić w 1 ciąży. Podejście do pacjenta, diagnostyka wszytko na najwyższym poziomie, druga ciąża rozniez prowadzona przez panią Doktor. Lekarz z sercem na dłoni zostanę z panią Doktor na długie lata polecam!
NZOZ Jantar sp. z o.o.
Piłsudskiego 7A
Ostrów Wielkopolski
Z całego serca polecam Pana Doktora W dniu mojej operacji miał zabiegów wiele i była późna pora A mimo to - nie drgnęła mu ręka - dzięki Niemu skończyła się moja z kolanem udręka Dziękuję za Pana profesjonalizm, wykazanie się empatią i ogromną wiedzą W najlepszych rękach będą wszyscy ci, którzy Pana Doktora odwiedzą Raz jeszcze dziękuję za pomoc. Anna
Do pani dr. Moniki, przyjeżdżam co roku z Hiszpanii i znam ja od ponad 25 lat. To wyjątkowa stomatolog, która profesjonalnie i z ogromnym zaangażowaniem leczy zarówno dorosłych, jak i dzieci. Wielokrotnie uratowała moje zęby, które inni dentyści chcieli już usunąć. To nie tylko świetny stomatolog, ale przede wszystkim wspaniały człowiek — empatyczna, uczciwa i godna zaufania. Z całego serca polecam!
Synapsa Poradnia Specjalistyczna
Sandomierska 23/ U-3
Jestem bardzo zadowolona z wizyty kontrolnej. Pani Doktor jest osobą niezwykle miłą, empatyczną, profesjonalną i kompetentną. Z dużym zaangażowaniem podchodzi do pacjenta, a swoją rzeczowością i spokojem buduje poczucie bezpieczeństwa. Serdecznie dziękuję za opiekę i życzliwe podejście.
tak to już jest, że kiedy się szuka, w końcu znajduje. Euzebiusz też szukał bardzo długo i gotów był zrezygnować. Pani dr Hanna Badzio-Jagiełło pomogła i nadal wspiera. Od wielu lat jestem Jej pacjentką, te 3000 znaków, to znacznie za mało, by napisać opinię o tak wspaniałym lekarzu, człowieku, który w pewnym momencie staje się kimś więcej niż tylko lekarzem w standardowej relacji lekarz z jednej strony biurka, pacjent z …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDICAR"
ulica Grota Roweckiego 2A
Sierpc
super lekarz, młoda z inicjatywą i perspektywami na przyszłość.... wiem bo jest omniscientem w swoim fachu, ja natomiast jestem jasnowidzem.. 100 lat w Dniu Urodzin Pani doktor....
Multi-Med Sp. z o.o.
Sienkiewicza 110
Byłam pacjentką pana doktora, dobra diagnoza, potem leczenie i rehabilitacja, wyeliminowały ból kolan na wiele lat
LUX MED Sp z o.o.
ulica Rossevelta 18
Pani Doktor poświęca dużo czasu pacjentom - stąd może opóźnienia, ale mimo tego mamy tu lekarz z polowania: dokładnie prowadzi wywiad, dokładnie bada, dokładanie wytłumaczy. Polecam!