Uzdrowisko "Świeradów Czerniawa"
ulica Zdrojowa 2
Świeradów-Zdrój
Wspaniala lekarka. Bardzo ufam jej kompetencjom. Niezwykle oddane jest dla pacjentow. Polecam wizyty u pani doktor, z uwaga na holistyczne podejscia do
Świętokrzyska 18 (V p.) lok. 2
Wspaniale podejście do pacjenta Człowiek o wielkiej wiedzy medycznej i kulturze osobistej Polecam
Przychodnia Rejonowo - Specjalistyczna Nr 4
ul. Nowopogońska 57, Sosnowiec
Sosnowiec
Zdecydowanie polecam. Bardzo kompetentny. Pomocny. Ma wiele pomyslow i rad aby pomoc w chorobie. Zdecydowanie polecam
Prof.Walega,jest wspaniałym lekarzem,w 2007 byłam operowana przez Prof.Walege i niezyjacego niestety już Prof.Hermana,Choruje na Leśniewskiego Crohna,to ciężka choroba,ale dzięki takim lekarzom,można żyć, Jest Pan wspaniały,szkoda tylko,że Prof.Hermana już nie ma,wzajemnie się uzupelnialiscie. Pozdrawiam Jadwiga
Dostałam numer telefonu do pani doktor od znajomej, która również leczyła u niej swoje dzieci. Leczyłam u pani doktor dwójkę moich dzieci. Każde z nich miało inny problem. Pani doktor wysłucha, wytlumaczy. Jest bardzo miła. Dzięki pani doktor moje dzieci zostały wyleczone. Serdecznie polecam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Nutrimed Dolnośląskie
ulica kard. Bolesława Kominka 7
Polkowice
Pani doktor to wspaniała kobieta 💐. Ogromne doświadczenie w wykonywanej pracy. Cudowne podejście do pacjenta ♥️. Wspaniały człowiek i onkolog 💐.
al. Wojska Polskiego 231B
A ja dzisiaj (21.1.2023 r.) kilka słów o Synu prof. Krzysztofa Marlicza, nie żyjącego już od ponad 8 lat, który miał swój gabinet lekarski w największym wieżowcu przy ul. Szafera w Szczecinie. Profesor Wojciech Marlicz dwukrotnie badał/przyjmował moją żonę (seniorkę Pesel 43) – w 2017 r. i w dniu wczorajszym, gdy była zabrana przez pogotowie na SOR przy ul. Unii Lubelskiej. Oba te kontakty z Profesorem Wojciechem będą zapamiętane z …
Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11
Pan doktor Lorens jest wybitnym specjalistą. Przeszłam wielu lekarzy i dopiero on dobrze zdiagnozowal przypadłość i przypisał dobre leki!
ICR Sp. z o.o.
ul. Jana Pawła II 14
Jestem bardzo zadowolona, Pan doktor wyjaśnił mi wszystkie zapytania dotyczący mojego stanu, było profesjonalnie , życzliwie z sercem do pacjenta
entrum Zdrowia Mazowsza Zachodniego - Szpital im. Zenona Tokarskiego - Oddział pediatryczny
Żyrardów
super doktur polecam ponieważ ma 1. PODEJSCIE 2 . MA TALENT 3> UMIE WSZYSTKO 3. MA WSPÓLNY JEZYK 4 . JEST KOCHANA
ZOZ KOŃSKIE SPECJALISTYCZNY SZPITAL ŚW. ŁUKASZA
ulica Gimnazjalna 41B
Końskie
Lekarz rewelacyjny. Wszystko bardzo dokładnie wytłumaczone. Wizyta szybka i przyjemna, a jednocześnie dokładna. Polecam!
Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
Zakopane
Doskonały chirurg z dużym doświadczeniem. Zabieg z miejscowym znieczuleniem - całkowicie bezbolesny. Szwy perfekcyjnie założone . Pracuje szybko , perfekcyjnie, bezboleśnie. Zabieg wykonany w poradni SPZOZ Zakopane.
Centrum Usług Medycznych SONOLOGISTIC Obuchowicz Dariusz
ulica Peowiaków 1b
Zamość
Pragnę wyrazić wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora Grajety.Zanim trafiłem do d-ra przez 2 lata żyłem w napięciu ,jak na bombie zegarowej odsyłany od lekarza do lekarza a Dr Grajeta w ciągu miesiąca rozwiązał mój problem-uratował mi życie udaną operacją tętniaka.To nie tylko utalentowany specjalista ale też WIELKI człowiek-uprzejmy, zaangażowany ,życzliwy ,poświęcał mi nawet swój wolny czas.Dziękuję Panie Doktorze. Andrzej Dudek z rodziną.
SZPZOZ im. dr. J. Psarskiego
Jana Pawła II 120a
Ostrołęka
dobry lekarz polecam- kpmpetetny; uczciwy -bardzo dobrze czuje sie po jego zabiegu-mam bardzo dobre zdanie o lekarzu uratowal moje nogi- czuje sie teraz wspaniale
DR.MACIEJ BERUT OGROMNA WIEDZA PRAWDZIWY FACHOWIEC W SWOJEJ DZIEDZINIE WZBUDZAJĄCY PODZIW W ŚRODOWISKU LEKARSKIM ZA PRZEPROWADZENIE ZABIEGU ODTWORZENIA CIĄGŁOŚCI PRZEWODU POKARMOWEGO W TRUDNEJ DO OPRACOWAINIA OPERACJI DOKTOR TO WYŻSZA LIGA W DZIEDZINIE CHIRURGII. Z POWAŻANIEM WDZIĘCZNY PACJENT.
"Medycyna Specjalistyczna" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Łochowska 69
Bydgoszcz
Bardzo dobry lekarz polecam. Jego kompetencje, uprzejmość są na najwyższym poziomie. Bardzo duzo czasu poświęca na dokładne zbadanie pacjenta, dokładnie tłumaczy co dolega pacjentowi i tłumaczy w jaki sposób się leczyć.
MD Clinic
Sienna 83 / wejście od ul. Żelaznej
Trafiłam do Pana Milewczyka po roku bezowocnych starań o dziecko. Generalnie inni lekarze rozkładali ręce, badania, które zlecali nie wykazywały żadnych nieprawidłowości. Okazało się, że mam podwyższony poziom prolaktyny. Pan Doktor postawił trafną diagnozę oraz przepisał leki. Powiedział, że w przeciągu dwóch cykli powinnam zajść w ciążę. I tak się stało! Co prawda to dopiero początek, ale jestem dobrej myśli. Mam fachową opiekę, Doktor jest bardzo kompetentny. Zna się na …