lekarz Kamilla Jakubowska

Pediatra, Rehabilitant

Os. Wieniawa 58 A
64-100 Leszno

Bardzo z całego serca polecam panią doctror miła uśmiechnięta pełna empati moja córeczka ją uwielbia. Moja córeczka zazwyczaj płaczę u lekarzy a u pani Kamili zero płaczu sam uśmiech polecam wszystkim.

lekarz Krzysztof Dawnis

ulica Artura Malawskiego 11 B/2
37-700 Przemyśl

Przyszłam do dr Dawnisa po nieudanej konsultacji u innego. Bardzo empatyczny, rzeczowy, dokładnie wyjaśnił na czym polega problem. Trzy miesiące temu zoperował mi w COM Jarosław staw biodrowy, wszczepił endoprotezę. Dziś chodzę sprawnie, bez kul choć przed operacją z trudem poruszałam się o dwóch kulach.
Opinia dodana przez: Mirka

lekarz Bogusław Ewko

Pulmonolog

Wipsowo 14
11-013 Wipsowo

Polecam. Jestem bardzo zadowolona. Super podejście do pacjenta. Wytłumaczone wszystko dobrze i rzeczowo.
Opinia dodana przez: Alicja

lekarz Artur Szelągowski

LUX MED Sp. z.o.o - Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Frycza-Modrzewskiego 2

Cała wizyta bardzo profesjonalna,wysłuchanie pacjenta (nastolatek),szczegółowe badanie,postawienie diagnozy,fachowa porada. Moim zdaniem lekarz kompetentny,znający zagadnienia, b rzeczowy i uprzejmy. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: B.Bukowska

lekarz Elena Marguła

Neurolog, Rehabilitant

Prywatny Gabinet Psychologiczny
Ozimska 40/201
45-058 Opole

Pani Doktor to wspaniały człowiek, empatyczna, konkretna, bardzo uprzejma. Lekarka, która ma podejście do pacjenta, w sposób prosty i zrozumiały tłumaczy schorzenie pacjenta. Godna polecenia. Diagnozę postawiła bardzo szybko, zleca badania kompleksowo. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Małgorzata Kuberska-Kędzierska

Salve Przychodnia
ulica Struga 3

Lekarz, któremu zależy na pacjencie, z durzą cierpliwością wytłumaczy zawiłości medyczne związane z przypadkiem dotyczącym pacjenta.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Dobromiła Barańska

Radiolog

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Wspaniała pani dr. Dbająca o pacjenta chętna do pomocy a przy tym miła uśmiechnięta , ciezko spotkać takiego specjalistę na NFZ.

lekarz Sławomir Sobociński

Lekarz medycyny pracy

Centrum Medyczne ORLEN Medica
ulica Chemików 7
09-411 Płock

Super lekarz. Doskonały diagnosta, miły ,uprzejmy ,potrafi cierpliwie wysłuchać pacjenta A co najważniejsze bardzo dobrze i celnie potrafi zdiagnozować przyczynę choroby .Takich jak on specjalistów trzeba ze świecą szukać.Polecam. Osobiście z usług tego lekarza korzystam już około 15 lat.

lekarz Karolina Ratajczak

Karola Marksa 10 A
58-260 Bielawa

Umieściłam już opinię o Pani doktor, ale powtórzę, bo mogła nie wejść. Dzięki Pani Doktor - moja rozchwiana cukrzyca (lekarki z DPSu, gdzie "rezyduję" od ponad pięciu lat - nie były łaskawe zająć się mną poważnie) - została po 3 miesiącach poddania się zmianie leczenia w dużym stopniu uregulowana. Pani Doktor zmieniła terapię (leki, insulinę), która przyniosła widome efekty. Jest miła, przystępna, a nade wszystko efektywna. Oczywiście , pozostanę pod …
Opinia dodana przez: Gabriela
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Diabetolog
                                       prof. Leszek Czupryniak

prof. Leszek Czupryniak

balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5

Prof Czupryniak oprócz tego ze jest bardzo dobrym specjalista to jest także normalnym człowiekiem kutry rozumie swoich pacjentów .

lekarz Agnieszka Wierzchowiecka

NZOZ "Bonus"
ulica Poznańska 74
60-185 Skórzewo

Wspaniały lekarz ,zawsze znajdzie czas dla pacjenta ,ze spokojem odpowiada na wszystkie pytania ,skutecznie szuka sposobu ,żeby choroba była dla pacjenta jak najbardziej zrozumiała.Zawsze miła, uśmiechnięta i spokojna.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Jolanta Jurkowska

Zakład Medyczny "DIAGMED plus"
Chopina 52
87-800 Włocławek

Pani Doktor godna polecenia bardzo dokladnie poswieca swoj czas dla pacjenta I jest bardzo dokladna W tym co robi

lekarz Anna Drabczyńska

Dermatolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "OPTIMA"
Św. Jana Nepomucena 32
37-700 Przemyśl

Pani Doktor wykazała się pełnym profesjonalizmem w podejściu do pacjenta. Bardzo uprzejma Pani, która chętnie słucha i udziela odpowiedzi na wszelkie pytania. Widać u Pani Doktor wiedzę i doświadczenie, trafnie zdiagnozowała u mnie przyczynę dolegliwości skórnych. Serdecznie polecam.

lekarz Olga Pasternak

ul. Okólna 62
42-218 Częstochowa

Bardzo kompetentna Pani doktor, wszystko dokładnie wyjaśniła poświęciła na to wiele czasu. Miła i uprzejma Pani, polecam wszystkim wizytę u Pani doktor.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Urszula Przybyła

64-500 Szamotuły

Pani Doktor Urszula Przybyła to doskonały diagnosta, pełen profesjonalizm, zrozumienie, otwartość, życzliwość. Uzyskałam dużą pomoc , jasne rzeczowe wyjaśnienie , mam poczucie bezpieczeństwa. Mam do Pani Doktor pełne zaufanie. pozdrawiam Serdecznie
Opinia dodana przez: Jolanta K.

lekarz Anna Milczanowska

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Wszystko O.K. jak w ocenie wszystkie pełne gwiazdeczki i nie są przesadzone!!! Znam Panią od prawie 30 lat...
Opinia dodana przez: Bogusław Szatanik
Jestem bardzo zadowolona z wizyt u pana doktora Dariusza Sadlika. Do Centrum Medycznego WellMed gdzie przyjmuje prywatnie trafiłam z polecenia dobrej znajomej. Jako jedyny z lekarzy do których uczęszczałam postawił odpowiednia diagnozę i zapisał leki, po których udało mi się poradzić sobie ze schorzeniem z jakim męczyłam się do tej pory. Dodam również, że pan doktor jest bardzo miły i kontaktowy a na wizycie bardzo chętnie udzieli wszystkich informacji o …
Opinia dodana przez: Nedelia

lekarz Wojciech Juraszek

SZPZLO Warszawa - Praga Południe
ulica Krypska 39

Ojciec Wojciecha pierwszy Ordynator szpitala w Tarnowie obecnie Szpital Edwarda Szczeklika jest ulica Dr Juraszek przyjmowal rowniez w domu za DARMO.Matka Wojciecha byla przelozona pielegniarek (przepiekna Pani) siostra Wojciecha lek Pedriatri w Gliwicach.Z takiej rodziny-rekomendacje zbyteczne.
Opinia dodana przez: leszek
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Dermatolog dziecięcy
                                       dr Olga Warszawik-Hendzel

dr Olga Warszawik-Hendzel

Dermatolog dziecięcy, Dermatolog

Specjaliści Dermatolodzy - Euderm
Grójecka 186/309

Na wizycie u Pani Doktor byłam w poradni na ul.Koszykowej. Jeszcze wcześniej miałam wycinane znamię-ranka zszyta ładnie,bez problemów. Jeśli chodzi o wizytę to Pani Dr Warszawik jest bardzo uprzejma, wysłuchała do końca , z cierpliwością odpowiadała na zadane pytania.Sprawdziła kiedy była robiona kontrola całościowa znamion,czyli nie traktuje pacjenta przedmiotowo.Osoba godna polecenia i dobra w swoim fachu.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Marzena Kasińska

Dermatolog

ul. gen. Leona Berbeckiego 2/3
44-100 Gliwice

Pani Doktor wyprowadziła mnie na prostą z koszmarnej pokrzywki, którą nie potrafiłam wyleczyć od 2 lat z pomocą innych lekarzy. Wnikliwie wysłuchuje pacjenta, pomimo że w przychodni roi się od pacjentów. Jej dyspozycje są jasne i klarowne, wszystko tłumaczy, ma cierpliwość. Jest kompetentna, stosuje nowoczesne terapie i metody leczenia. Pamięta historię pacjenta, pomimo, że walą do niej tłumy. Pierwszy raz spotkałam się z sytuacją że lekarz przychodzi pół godziny przed …
Opinia dodana przez: Izabela