Klinika Ortopedii i Traumatologii - Samodzielny Publiczny Szpital Kliniczny Nr 1 im. prof. Tadeusza Sokołowskiego Pomorskiego Uniwersytetu Medycznego w Szczecinie
Bardzo dobry lekarz a przede wszystkim uprzejmy, zna się na tym co robi, rzeczowy i konkretny, polecam
Medyczne Laboratorium Diagnostyczne "MEDICINA" s.c. Barbara Basta Mariusz Basta
Skłodowskiej-Curie 23
Kluczbork
Konkretnie i profesjonalnie w każdym calu, szybka i rzetelna diagnoza, mistrzowsko przeprowadzony zabieg.
prawdziwy lekarz a przedewszystkiem wspanialy człowiek który ratuje zycie polecam goraco pana doktora
Pan Michał Kucharski jest najlepszym lekarzem jakiego znam, którego cechuje punktualność, indywidualne podejście do pacjenta, empatia. Badanie zostało przeprowadzone bardzo dokładnie z pełnym wyjaśnieniem bez pośpiechu i z pełnym poszanowaniem pacjenta. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Udzielono mi wszelkich wskazówek. Polecam z całego serca.
Rozpoczęłam leczenie mojego dziecka u tego lekarza 2 miesiące temu. Niezwykle sympatyczna osoba, nie szczędzi czasu pacjentowi i szczegółowo opisuje etapy leczenia. To dopiero początek leczenia wiec nie mogę ocenic wyników leczenia, ale w porównaniu z innymi ortodontami dr Kovalenko wydaje się być niezwykle kompetenta i odpowiedzialna. Jesli jest potrzeba dodatkowej wizyty, zawsze znajdzie czas, najczęściej bez dodatkowych opłat. Póki co mocno polecam.
Pani Doktor jest bardzo uprzejma ,potrafi stworzyć miłą atmosferę podczas wizyty .Wstydziłam się wady zgryzu ,ale bardziej tego że nic z tym nie robię . Uzyskałam poradę ,pocieszenie i wyszłam pełna nadziei,że wreszcie się uda . Leczenie jest prowadzone bardzo sprawnie ,a efekt naprawdę super . Kolejki chętnych mówią same za siebie .gorąco polecam!
ulica Powstańców Warszawy 6A/131
Bydgoszcz
Pan doktor Zbigniew Małolepszy jest lekarzem z powołania. Jestem pod wrażeniem podejścia do pacjenta, mam absolutne zaufanie do kompetencji Pana Doktora. Poleciła mi Go moja przyjaciółka a ja poleciłam Pana Doktora już co najmniej 7-8 osobom. Nikt nie był zawiedziony, wręcz odwrotnie. Byłam też operowana przez Pana Doktora. Zostałam otoczona opieką, wyjaśniono mi wszystko co powinien wiedzieć przeciętny pacjent. Co tu dodać, Pan Doktor jest świetnym fachowcem. Myślę też, że …
Okulistyczne Centrum Chirurgii NZOZ Korżel Poradnia Okulistyczna i Leczenia Jaskry
Plac Jana Pawła II 74AB
Gorzów Wielkopolski
Super człowiek podejście do pacjęta wspaniałe nie olewające jak niektórzy lekarze.Bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie czyli chirurgi okulistycznej szczególnie w leczeniu zaćmy i korekcji widzenia.Bardzo polecam.!!!
Świętokrzyska 18 (V p.) lok. 2
Ta pani to wzór osoby kompetentnej pełnej kultury a przede wszystkim profesjonalistka, której warto zaufać
Katedra i Klinika Okulistyki UM
Lublin
Kiedy wielu lekarzy uznalo,ze moja siatkowka jest calkowicie odwarstwiona (jezdzilam prawie po calej Polsce)prof.Rejdak wykonal zabieg i WIDZE!!!
Najlepszy specjalista jakiego miałam przyjemność poznać. Pani dr jest nie tylko lekarzem, ale przede wszystkim wspaniałym człowiekiem. Pełna ciepła i chęci pomocy. Jako osoba przewlekle chora jestem wdzięczna, że trafiłam pod skrzydła pani dr. Dziękuję za wszystko.
Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Bolesławiecka 5b
Ponad 20 lat jestem pacjentką Pani doktor ,mam pełne zaufanie do wiedzy i prawidłowej diagnozy. Sympatyczna o wysokiej kulturze.
Pani Doktor Ewa jest wysokiej klasy lekarzem neurologiem pełnym zaangażowania i poświęcenia dla swoich pacjentów.Doskonały Ordynator i wspaniały Człowiek o niespotykanej empatii, wysokiej uczciwości, zawsze gotowa nieść pomoc bliźniemu. Dziękujemy za wszystko czego doświadczamy od Pani i życzę wielu sukcesów osobistych i zawodowych w dobrym zdrowiu. Wdzięczny Tadeusz
Dr Anna Jazienicka to cudowny człowiek. Niezwykle ciepła, życzliwa, kontaktowa. Nigdy nie uważa, że pacjenta nie da się leczyć. Podejmuje się opieki nad osobami, które inni neurolodzy zakwalifikowali do opiki paliatywnej. Pani doktor wykazuje ogromną cierpliwość, chyba jako jedyna w ramach NFZ jeździ na wizyty domowe. Potrafi zjednać sympatię każdego z chorych. Zawsze służy radą i pomocą. Moją rodzinę wspiera od kilku lat w opiece nad chorą na Parkinsona, Alzheimera, …
Mam poważne problemy neurologiczne.Byłam u Pani doktor Eliasz z wizytą neurologiczną. Pani doktor szczegółowo mnie zbadała, dodatkowo zrobiła badania EMG i EEG, postawiła dignozę, przepisała leki. Było to 2-tygodnie temu, a już dzisiaj czuję się zdecydowanie lepiej- powiedziała bym nawet dobrze. Serdecznie dziękuje za pomoc i polecam Panią doktor wszystkim potrzebującym dobrego lekarza.