uprzejma, wiarygodna ,cierpliwa ,ma duze kompetencje jako lekarz .mozna na nia zawsze liczyc .janusz .
Opinia dodana przez: janusz

lekarz Renata Bogacz

Internista, Onkolog

ul. Henryka Sienkiewicza 46/15
33-300 Nowy Sącz

Jestem od roku pod opieką Pani dr Renaty Bogacz.Każdy komu przyszło się zmierzyć z tą ciężką chorobą jaką jest RAK chce wierzyć, że się uda,że będzie dobrze,że będzie żył. Pani dr gdy staje przy łóżku to ma się wrażenie, że przynosi tylko dobre wiadomości.Swoim podejściem do chorego,cudownym uśmiechem na twarzy,empatią ,wiedzą i doświadczeniem przekazywanym w zrozumiałym dla każdego języku sprawia,że nawet gdy jest ciężko chce się walczyć, bo warto żyć. …
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Marcin Czamara

Ośrodek Zdrowia w Moszczenicy
750
38-321 Moszczenica

Godny polecenia w 100% Cierpliwosc spokojne wysluchanie chorego. zeby mogl opisac chorobe diagnoza przemyslana jak rowniez leczenie

lekarz Zbigniew Łajkowski

Samodzielne Publiczne Pogotowie Ratunkowe
ulica Wojska Polskiego 6
83-000 Pruszcz Gdański

Lekarz merytoryczny, życzliwy, traktuje pacjenta po partnersku. Dokładnie zbadał wiekową seniorkę, zapoznał się z historią choroby i wynikami leczenia; wytłumaczył, uzasadnił i rozpisał szczegółowy plan dalszego dawkowania leków. Wcześniej, na pierwszej wizycie 1,5 roku temu rozpoznał niepokojące objawy i w porę skierował pacjentkę do szpitala, co zapobiegło powikłaniom krążeniowo-oddechowym. Polecam wszystkim szukającym dobrego kardiologa, bo takiego jak doktor Łajkowski ze świecą szukać.

dr Bogdan Lech

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Pragnę serdecznie podziękować za profesjonalną opiekę, zaangażowanie i życzliwość, jakie okazał mi Pan podczas leczenia. Pańska wiedza, doświadczenie oraz empatyczne podejście sprawiły, że cały proces leczenia przebiegał w atmosferze spokoju i zaufania. Dziękuję za poświęcony czas, cierpliwość i troskę o moje zdrowie. Z wyrazami szacunku i wdzięczności, Bogdan M
Opinia dodana przez: Bogdan M

lekarz Paweł Balwierz

Mieszka I 4/5
32-602 Oświęcim

Najlepszy! Człowiek mądry, empatyczny a przy tym skromny. Wspaniały lekarz, ogromna wiedza. Uratował życie mojemu tacie, jako jedyny postawił właściwa diagnozę. Warto mu zaufać. Dziękuję Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Marta Oller

Armi Krajowej 28
Gdynia

Bardzo dobra Pani Doktor,leczę się u P.Oller od wielu,wielu lat,zawsze miła,uprzejma i konkretna,zawsze pomocna,nigdy się nie zawiodłam. Każdemu szczerze polecam Panią doktor Oller. Pozdrawiam serdecznie.
Opinia dodana przez: Ewa G. stała pacjentka

lekarz Mariola Bober

ulica Dojazd 34

Super lekarka i super człowiek. Obdarzona niesamowitą empatią. Dokładnie wypytuje pacjenta , a następnie proponuje sposób leczenia. Pacjent w czasie wizyty nie czuje się onieśmielony, co powoduje bardzo przyjazną atmosferę w czasie wizyty .

lekarz Magdalena Piotrowska

ulica Grunwaldzka 20 R
32-005 Niepołomice

Wielkie dzięki w imieniu Józefa Sysło. Podziw za zaangażowanie i kompetencje. Gratulacje doktoratu. Pozdrowienia dla Niepołomic.
Opinia dodana przez: Paweł Kozik

lekarz Jerzy Pomirski

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego i Transportu Sanitarnego w Płocku
ul. Gwardii Ludowej 5
09-400 Płock

Od dawna leczę się u doktora jako internisty. Obecnie też jako u hematologa. Uważam że jest mądrym i dociekliwym lekarzem umiejącym trafnie i szybko podejmować korzystne dla pacjenta decyzję. Polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Radosław Urbanowicz

ulica Zielona 13
87-800 Włocławek

super wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwdoktorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

lekarz Jan Bahyrycz

Internista, Onkolog

ul. Łanowa 41E
32-050 Skawina

urszulaszczesniak Pana Doktora Jana Bahyrycza cechuje przede wszystkim profesjonalizm zawodowy.Szybki i skuteczny w podejmowaniu decyzji. Wyczerpująco i konkretnie informuje o stanie zdrowia i szczegółowo objaśnia wyniki badań. Osobowość wysokiej klasy, a przy tym skromny i niezwykle empatyczny. Polecam !!! wdzieczna pacjentka
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Adam Chrobok

Kościuszki 16

Profesjonalista. Człowiek o nienagannej kulturze osobistej. Zawsze ma czas dla pacjenta. Pod opieką Pana Doktora pacjent może czuć się zaopiekowany. Po zabiegu endoprotezoplastyki stawu biodrowego moja mama, mimo swojego wieku bardzo szybko wraca do sprawności. Przed zabiegiem miała problem z poruszaniem się nieprzerwanym bólem. Po zabiegu ból ustąpił a rehabilitacja przebiega bez problemu. Bardzo serdecznie dziękujemy Panie Doktorze.
Opinia dodana przez: Juatyna

lekarz Andrzej Gębka

OCUS
ul. Jana Jerzego Haffnera 6
81-701 Sopot

Bardzo kompetentny lekarz. Badanie zostało przeprowadzone kompleksowo. Choroba została dokładnie wytłumaczona. Doktor poświęcił mi bardzo dużo czasu. Jest osobą bardzo uprzejmą .Godny polecenia. SR
Opinia dodana przez: Stanisław Ropela
Przyszłam do pana doktora z bólem kolan. Kazda wizyta w miłej atmosferze, bardzo dokładna, szczegółowo opisana i wytłumaczona. Do tego dokładna i trafna diagnostyka. Teraz czas na rehabilitację. Dziękuję i pozdrawiam pana doktora :)

lekarz Witold Wnukiewicz

Swobodna 10 / 16

Szczerze polecam! Dzięki doktorowi Wnukiewiczowi mam szansę na powrót do pełnej sprawności po wypadku. Doskonale się zajął moją ręką i nogą.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Paweł Jarmuziewicz

Ośrodek Świadczeń Szpitalnych
ulica Lwowska 60
35-301 Rzeszów

Świetny specjalista i sympatyczny człowiek, zawsze znajdzie czas dla swoich pacjentów. Oddaję w jego ręce już drugie kolano ;)

lekarz Tomasz Kowalski

PZP dla Dzieci i Mlodzieży Ośrodek Rehabilitacji
Zgrzebnioka 22
43-100 Tychy

Jestem pacjentem Pana doktora prawie 10 lat. Mam pełne zaufanie i każda wizyta kontrolna co pół roku powoduje, że mimo przeżytego zawału, czuję się bardzo dobrze, za co chcę tą drogą dodatkowo podziękować. Andrzej Kurpierz
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Mateusz Mackoś

Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
34-500 Zakopane

Miałam operowany bark przez Pana Doktora. Poczynając od pierwszej wizyty i postawionej bezbłędnie diagnozy poprzez operację i opiekę pooperacyjną najwyższy poziom. Niesamowita wiedza, kunszt, życzliwość i poczucie humoru. Każda wizyta w miłej atmosferze, wszystko dokładnie wyjaśnione i wytłumaczone. Szczerze polecam.
Opinia dodana przez: Aneta Kozak

lekarz Miron Sowa

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Lekarz poświęca dużo czasu na badanie i wytłumaczenie przebiegu zabiegu i późniejszej rehabilitacji. Lekarz godny polecenia.