Podstawowe dane firmy
Leszek Strój Gabinet konsultacji pediatrycznych i neurologii dziecięcej
Lekarz jak najbardziej godny polecenia.Każdego małego pacjenta diagnozuje bardzo szczegółowo(dzieci nazywa małymi zawodnikami). Wywiad zbiera bardzo szczegółowo nie spieszy się na wizycie.Wszystko tłumaczy rodzicom w sposób bardzo dokładny.Nie traktuje dziecka ani rodziców przedmiotowo.Diagnozy stawia trafne.Bardzo chciałabym żeby był pediatrą moich dzieci.
Prywatny Gabinet Lekarski Ginekologiczno-Położniczy lek. specj. Urszula Pawlak
ulica Giełdowa 8F/1
Kołobrzeg
Wizyta u Pani Doktor to najlepsza decyzja jaką podjęłam. Świetny lekarz, kompetentny, rzeczowy, słowem: chce i wie jak pomóc pacjentowi. Lekarz, do którego mam pełne zaufanie i w razie konieczności, bez najmniejszych obaw oddam moje oczy w ręce Pani Doktor, bo wiem, że podejmie trafną decyzję i perfekcyjnie wykona zabieg. Zdecydowanie POLECAM !
Pani Doktor ma bardzo wartościowe praktyczne doświadczenie szpitalne. Umie skutecznie sięgnąć tam, czyli w miejsce występowania problemu zdrowotnego, gdzie przeciętny okulista nie potrafi dostać. Leczy na poziomie przyczyny występowania problemu. Mianowicie chodzi o poszerzenie wąskiego konta przesącznia , co znosi całkowicie wysokie, uciążliwe i szkodliwe ciśnienie w oku. Po zabiegach irydotomii laserowej problem zniknął całkowicie i trwale bez potrzeby powtarzania zabiegów. Rangę i wartość takiego rozwiązania podnosi fakt, że preparaty …
Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E
Pani Doktor to BARDZO dobry lekarz. Trafiłam do Pani Doktor po kilkukrotnych, nieudanych operacjach raka powieki górnej, które były wykonywane przez specjalistów z zakresu chirurgii plastycznej. Każdy kolejny zabieg, który wcześniej przebyłam, nie tylko nie wyleczył mnie z choroby ale dodatkowo powodował coraz gorszy efekt kosmetyczny i niedomykanie się powiek a tym samym ciągłe stany zapalne oka, bliznę rogówki i znaczne pogorszenie widzenia. Obawiając się kolejnej operacji postanowiłam spróbować leczenia …
ul. Jana Sobieskiego 12a
Myślenice
Godny polecenia specjalista. Bardzo dokładny i empatyczny. Z cierpliwością słucha i tłumaczy istotę choroby.
Poradnia Lekarza Rodzinnego i Specjaliści"FAMILIA" s. c.
ulica Chojnicka 58
Super pani doktor, podejście do pacjenta rewelacja, dobry kontakt, przemila osoba z sercem na dłoni
Specjalistyczna Praktyka Lekarska Jolanta Stanisławska
Brzozowa 12
Piotrków Trybunalski
Świetny specjalista, jeśli chodzi o leczenie napadów padaczkowych. Dobre podejście do osób z niepełnosprawnością. Polecam.
Przychodnia Specjalistyczna Al.Lotników Polskich
Al. Lotników Polskich 22/117
Świdnik
Polecam.Bardzo dobry lekarz.Pani dr.jest bardzo miła i kompatentna.Leczę się u niej od 4 miesięcy i nadal wykazuje się cirpliwością i widać że chce mi pomóc
Szpital Zespolony
Franklina Delano Roosevelta 2
Kędzierzyn-Koźle
Pani doktor u mnie nie zasłużyła na zaufanie, moja wizyta była podyktowana uzyskaniem skierowania na Rezonans magnetyczny kręgosłupa ,mój czas i pieniądze które zapłaciłam za wizytę poszły na marne. Podczas wizyty nie otrzymałam skierowania na rezonans gdyż podobno nie sprawny był komputer, skierowanie miałam otrzymać na telefon .Owszem otrzymałam MMS ale tylko receptę na wykup leków,zarejestrowałam się na Rezonans nie mając świadomości że nie jest to skierowanie.Myślę że jasno przedstawiłam …
Zakład Opieki Zdrowotnej i Transportu Sanitarnego
Stefana Batorego 13
Mielec
Polecam wizytę u Pani doktor Joanny Hadro. Jest osobą kompetentną oraz bardzo sympatyczną.Czas poświęcony na wizytę jest w zależności od choroby i poświęcony tylko dla zdiagnozowania choroby.