lekarz Marek Łuczak

Pomoc Doraźna
Walerego Wróblewskiego 46
45-759 Opole

Pan Doktor Łuczak jest lekarzem ,którego szczerze mogę polecić. Diagnoza i leczenie zostało przeprowadzone profesjonalnie i skutecznie. Pan Doktor to pod każdym względem profesjonalista .
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Jarosław Piłat

Aleja Korfantego 58

BARDZO DZIĘKUJĘ za to widzę znowu jak barwny jest świat,ręce doktora to skarb z którego mogą korzystać pacjenci ze wspaniałymi efektami
Opinia dodana przez: Gabriela

Leszek Strój

Neurolog, Pediatra

Podstawowe dane firmy Leszek Strój Gabinet konsultacji pediatrycznych i neurologii dziecięcej

Lekarz jak najbardziej godny polecenia.Każdego małego pacjenta diagnozuje bardzo szczegółowo(dzieci nazywa małymi zawodnikami). Wywiad zbiera bardzo szczegółowo nie spieszy się na wizycie.Wszystko tłumaczy rodzicom w sposób bardzo dokładny.Nie traktuje dziecka ani rodziców przedmiotowo.Diagnozy stawia trafne.Bardzo chciałabym żeby był pediatrą moich dzieci.
Opinia dodana przez: aga

lekarz Katarzyna Koppicz-Bojanowska

Prywatny Gabinet Lekarski Ginekologiczno-Położniczy lek. specj. Urszula Pawlak
ulica Giełdowa 8F/1
78-100 Kołobrzeg

Wizyta u Pani Doktor to najlepsza decyzja jaką podjęłam. Świetny lekarz, kompetentny, rzeczowy, słowem: chce i wie jak pomóc pacjentowi. Lekarz, do którego mam pełne zaufanie i w razie konieczności, bez najmniejszych obaw oddam moje oczy w ręce Pani Doktor, bo wiem, że podejmie trafną decyzję i perfekcyjnie wykona zabieg. Zdecydowanie POLECAM !
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Krystyna Pocińska-Bugaj

Staszica 2 lok.2
Lublin

Neurolog w pełni kompetentna, poświęca czas pacjentowi w pełnym wymiarze z całym szacunkiem, wytłumaczy wszystkie kwestie medyczne w sposób zrozumiały i rozważy wszystko za i przeciw ,uprzejma, miła i całkowicie godna polecenia.
Opinia dodana przez: Eliza

lekarz Iwona Namirska-Zigouras

Mała 14/10
25-152 Kielce

Pani Doktor ma bardzo wartościowe praktyczne doświadczenie szpitalne. Umie skutecznie sięgnąć tam, czyli w miejsce występowania problemu zdrowotnego, gdzie przeciętny okulista nie potrafi dostać. Leczy na poziomie przyczyny występowania problemu. Mianowicie chodzi o poszerzenie wąskiego konta przesącznia , co znosi całkowicie wysokie, uciążliwe i szkodliwe ciśnienie w oku. Po zabiegach irydotomii laserowej problem zniknął całkowicie i trwale bez potrzeby powtarzania zabiegów. Rangę i wartość takiego rozwiązania podnosi fakt, że preparaty …
Opinia dodana przez: Krzysiek

lekarz Małgorzata Zdunek

M. Handelsmana 9

Pani doktor to znakomity lekarz, a przede wszystkim bardzo dobry człowiek.Zawsze poświęci swój czas na pacjenta, wytłumaczy wszystko, zleci badania.
Opinia dodana przez: Wioletta

lek. med. Dominika Białas

Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E

Pani Doktor to BARDZO dobry lekarz. Trafiłam do Pani Doktor po kilkukrotnych, nieudanych operacjach raka powieki górnej, które były wykonywane przez specjalistów z zakresu chirurgii plastycznej. Każdy kolejny zabieg, który wcześniej przebyłam, nie tylko nie wyleczył mnie z choroby ale dodatkowo powodował coraz gorszy efekt kosmetyczny i niedomykanie się powiek a tym samym ciągłe stany zapalne oka, bliznę rogówki i znaczne pogorszenie widzenia. Obawiając się kolejnej operacji postanowiłam spróbować leczenia …
Opinia dodana przez: Jolanta Jakubowska

lekarz Elżbieta Kupracz

Stacja Dializ
Iwaszkiewicza 5.
59-220 Legnica

Bardzo ciepła i uprzejma pani doktor. Cierpliwa i wyrozumiała w stosunku do pacjenta.Jest dokładna w wykonywaniu swoich czynności przy pacjencie.Z całego serca polecam P. doktor. Wdzięczna pacjentka.
Opinia dodana przez: Jolanta
{'id': 18342, 'name': 'Myślenice'} Neurolog
                                       dr n. med. Krzysztof Banaszkiewicz

dr n. med. Krzysztof Banaszkiewicz

ul. Jana Sobieskiego 12a
32-400 Myślenice

Godny polecenia specjalista. Bardzo dokładny i empatyczny. Z cierpliwością słucha i tłumaczy istotę choroby.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Elżbieta Nowak-Mielcarek

Poradnia Lekarza Rodzinnego i Specjaliści"FAMILIA" s. c.
ulica Chojnicka 58

Super pani doktor, podejście do pacjenta rewelacja, dobry kontakt, przemila osoba z sercem na dłoni

lekarz Andrzej Turczyn

Neurochirurg, Neurolog

Kochanowskiego 4
42450 Łazy

Bardzo sympatyczny lekarz o dużej życzliwości. Potrafi w miły sposób wytłumaczyć przejrzyście przebieg choroby i leczenia. Jest delikatny i współczujący. O takich lekarzach marzymy. Naprawdę godny polecenia lekarz.
Opinia dodana przez: Romana

lekarz Jolanta Stanisławska

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Jolanta Stanisławska
Brzozowa 12
97-300 Piotrków Trybunalski

Świetny specjalista, jeśli chodzi o leczenie napadów padaczkowych. Dobre podejście do osób z niepełnosprawnością. Polecam.
Opinia dodana przez: Jadwiga

lekarz Justyna Badurak-Skibińska

Bursztynowa 2 (Kolmed)

Super lekarz . Nie tylko neurolog ale i psycholog. Osoba , która podchodzi do pacjenta z uśmiechem i pełnym profesjonalizmem. Lekarz godny polecenia.

lekarz Jan Gąsiorowski

ul. Wiosenna 8
33-300 Nowy Sącz

rewelacyjny neurolog wkoncu trafilam na kogos kto sie zna! polecam wszystkim borykajacym sie z bolem kregosłupa

lekarz Joanna Dębrowska-Wójcik

ulica Dolna 19A
16-030 Supraśl

Dziękuję Pani doktor za wytłumaczenie, poświęcony czas i wyrozumiałość przy moich wszystkich schorzeniach to wręczył bym pani nobla za cierpliwość. Dziękuję i zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: MichauAniou

lekarz Małgorzata Sałapa

ulica Polna 15
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Bardzo kompetentny lekarz poswieca pacjentowi duzo czasu uwaznie go slucha a takze obrazowo tlumaczy schorzenie jak rowniez przebieg leczenia. Przesympatyczna osoba. Polecam

lekarz Barbara Stychno

Przychodnia Specjalistyczna Al.Lotników Polskich
Al. Lotników Polskich 22/117
21-040 Świdnik

Polecam.Bardzo dobry lekarz.Pani dr.jest bardzo miła i kompatentna.Leczę się u niej od 4 miesięcy i nadal wykazuje się cirpliwością i widać że chce mi pomóc
Opinia dodana przez: Mirosław

lek. med. Bożena Grim

Szpital Zespolony
Franklina Delano Roosevelta 2
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Pani doktor u mnie nie zasłużyła na zaufanie, moja wizyta była podyktowana uzyskaniem skierowania na Rezonans magnetyczny kręgosłupa ,mój czas i pieniądze które zapłaciłam za wizytę poszły na marne. Podczas wizyty nie otrzymałam skierowania na rezonans gdyż podobno nie sprawny był komputer, skierowanie miałam otrzymać na telefon .Owszem otrzymałam MMS ale tylko receptę na wykup leków,zarejestrowałam się na Rezonans nie mając świadomości że nie jest to skierowanie.Myślę że jasno przedstawiłam …
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Joanna Hadro

Zakład Opieki Zdrowotnej i Transportu Sanitarnego
Stefana Batorego 13
39-300 Mielec

Polecam wizytę u Pani doktor Joanny Hadro. Jest osobą kompetentną oraz bardzo sympatyczną.Czas poświęcony na wizytę jest w zależności od choroby i poświęcony tylko dla zdiagnozowania choroby.
Opinia dodana przez: Nina