Bardzo polecam Panią doktor, jest bardzo kompetentna, posiada dużą wiedzę, opiekowała się moimi bliźniętami na oddziale neonatologicznym, dzięki niej wierzyłam, że wszystko będzie dobrze z moimi dziećmi, jest osobą bardzo ciepłą, która niczego nie lekceważy a wręcz wybiega do przodu, bardzo dobry lekarz
Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
Jelenia Góra
Bardzo uprzejmy, dociekliwy i staranny lekarz. Poświęca dużo uwagi pacjentowi. Uważny i mądry. Polecam wszystkim!!
SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
Chorzów
Wspaniały lekarz, miły, taktowny, niezwykle uprzejmy. Bardzo kompetentny i godny polecenia. Tłumaczy i cierpliwie odpowiada na zadawane pytania.
ulica Stare Miasto 17/21/27
Olsztyn
Wspaniały lekarz,cierpliwy ,pełen empatii...Pacjentowi poświęca bardzo dużo czasu. Ma super stosunek do dzieci, fajnie z nimi rozmawia Moje dzieci...obecnie dorosłe bardzo ją lubiły...a to ważne mieć zaufanie małego pacjenta. Serdecznie pozdrawiam.
Dzięki Pani doktor uniknęliśmy podawania bez potrzeby wypisanego przez innego lek. antybiotyku. Ważna jest dla nas możliwość konsultacji telefonicznej z Panią doktor. Najbardziej podoba nam się to , iż Pani doktor nie przepisuje na każde czerwone gardło antybiotyku, lecz stara się wyprowadzić za pomocą innych środków, oczywiście mamy z tyłu głowy konieczność jego podania, lecz próbujemy innych metod. Polecamy serdecznie.
Lilla Dent
Rakietników 17 lokal 1
Niezwykle kompetentna, doświadczona i konkretna Pani Doktor, zawsze pomocna, niezwykłe wyczucie w każdej sytuacji, stąd zawsze trafne diagnozy, a przy tym świetne podejście do dzieci i do rodziców! Jednym słowem wspaniały pediatra! Polecam wszystkim, jednocześnie serdecznie dziękując Pani Dr za te lat kilka lat opieki nad moimi dziećmi ! Pozdrawiam serdecznie wraz z Marysią i Adasiem 🙂
NZOZ Poradnia Zdrowia Psychicznego
ulica Opolska 58
Bardzo kompetentna lekarka, potrafi pomoc w trudnych momentach i stawia trafną diagnozę. Polecam na 100%
Centrum "Tatko"
Śmigielskiego 20 II piętro
Ostrów Wielkopolski
Bardzo dobry, młody lekarz otwarty na nowości, komunikatywny i co najważniejsze skuteczny. Życzę dużo zdrowia Panie Doktorze, wytrwałości w niesieniu pomocy chorym i satysfakcji z trudnej i odpowiedzialnej pracy.
Od kilku lat mam dwóch synow pod stałą kontrolą u Pani doktor. Trafiona diagnoza u młodszego po wizytach u kilku poprzednich lekarzy...niektorzy z nich żerują tylko jak wydrzeć najwięcej kasy za badania,lub zero podejścia przy badaniu spirometrii u 5-latka. Obecnie syn ma 16 lat,czuje sie bardzo dobrze nie jest leczony antybiotykami przy zwykłym katarze... Starszy, lat 19 na odczulaniu(podobnie jak i młodszy) z powodu nasilenia alergii. Obecnie nie maja praktycznie …
Centrum Prewencji i Leczenia Chorób Cywilizacyjnych "CIVILMED"
ulica Mehoffera 103B
Dr Justyna Wysienska to świetny specjalista, bardzo wytrwała w leczeniu pacjentów i z uwagą słucha ich osobistych problemów związanych z nekajaca ich choroba. Jeśli ktoś oczekuje ze zostanie uzdrowiony po pierwszej wizycie to jest w dużym błędzie. Nikt nie jest cudotworca. Dr. Justyna Wysienska z uporem i wytrwaloscia stara się pomóc pacjentowi i dobrać dla niego odpowiednie leki .Trzeba być jednak cierpliwym i dokładnie słuchać zaleceń lekarza. Ja zmagam sie …
Człowiek o wielkim sercu. Lekarz,który umie leczyć i chce pomagać innym :) Dał mi szansę do życia ,gdzie inni dawno skreślili mnie . Moje cierpienie było wielkie : depresja,nerwica lękowa,RZS,Choroba Parkinsona. Cierpienie trwające cztery lata.Byłam bardzo blisko śmierci i tylko śmierć dałaby mi ukojenie mojej duszy. Nigdy nie zapomnę wyrazu twarzy pana doktora,gdy po kilku miesiącach leżenia w szpitalach ,pierwszy raz wstałam .Taka radość wypisana jest na twarzach tylko NAJWSPANIALSZYCH …