lekarz Juliusz Kamerys

Ułanów 22
95-050 Konstantynów Łódzki

Najlepszy lekarz jaki spotkałam. Poświęca tyle czasu ile potrzeba, niczego nie bagatelizuje . Jak trzeba od razu kładzie do szpitala

lekarz Dorota Sawińska

M. Orłowicza 101
58-309 Wałbrzych

Bardzo polecam Panią doktor, jest bardzo kompetentna, posiada dużą wiedzę, opiekowała się moimi bliźniętami na oddziale neonatologicznym, dzięki niej wierzyłam, że wszystko będzie dobrze z moimi dziećmi, jest osobą bardzo ciepłą, która niczego nie lekceważy a wręcz wybiega do przodu, bardzo dobry lekarz

lekarz Przemysław Lipski

ulica Damrota 21A/2
47-220 Bierawa

Określiłam Pana Doktora mianem Anioł - niezwykle uprzejmy, ciepły, dba o pacjenta w czasie zabiegu koronarografii - z poświęceniem wykonując skomplikowane zabiegi.
Opinia dodana przez: Celina

lekarz Andrzej Stańczak

Pulmonolog

Środkowa 5
32-607 Polanka Wielka

Bardzo dobre traktowanie -uprzejmość nie traktowanie z góry pacjenta i kompleksowe podejście do sprawy choroby - nie szczędzi czasu na wytłumaczenie spraw związanych z chorobą - same plusy
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Jarosław Pędras

ulica Olimpijska 15a
42520 Dąbrowa Górnicza

Godny polecenia, dobry specjalista , o duzej wiedzy medycznej, znajacy i lubiacy swoj zawod.bardzo dobry lekarz polecam

lekarz Kordian Zatwarnicki

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Bardzo uprzejmy, dociekliwy i staranny lekarz. Poświęca dużo uwagi pacjentowi. Uważny i mądry. Polecam wszystkim!!

lekarz Wojciech Ficek

SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
41-500 Chorzów

Wspaniały lekarz, miły, taktowny, niezwykle uprzejmy. Bardzo kompetentny i godny polecenia. Tłumaczy i cierpliwie odpowiada na zadawane pytania.

lekarz Grzegorz Bańka

Lekarz rodzinny

Olsztyńska 41/24
05-300 Mińsk Mazowiecki

Dr Grzegorz Banka nigdy nie odmówi przyjęcia pacjenta, ( a na Ich znacznie więcej niż każdy inny lekarz, ) , pomimo, że jest bardzo zmęczony, toteż fakty wskazują,, że jest najlepszym jakiego spotkalam

lekarz Zofia Jasińska-Budzisz

Pediatra, Psycholog dziecięcy

ulica Stare Miasto 17/21/27
10-026 Olsztyn

Wspaniały lekarz,cierpliwy ,pełen empatii...Pacjentowi poświęca bardzo dużo czasu. Ma super stosunek do dzieci, fajnie z nimi rozmawia Moje dzieci...obecnie dorosłe bardzo ją lubiły...a to ważne mieć zaufanie małego pacjenta. Serdecznie pozdrawiam.

lekarz Urszula Sowa

ul. Rafała Czerwiakowskiego 2/16
27-300 Lipsko

Dzięki Pani doktor uniknęliśmy podawania bez potrzeby wypisanego przez innego lek. antybiotyku. Ważna jest dla nas możliwość konsultacji telefonicznej z Panią doktor. Najbardziej podoba nam się to , iż Pani doktor nie przepisuje na każde czerwone gardło antybiotyku, lecz stara się wyprowadzić za pomocą innych środków, oczywiście mamy z tyłu głowy konieczność jego podania, lecz próbujemy innych metod. Polecamy serdecznie.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Maria Rybicka

Leśna 8 lok. 207
59-300 Lubin

Pania doktor mogę polecić każdemu jest osoba uprzejmą godna polecenia indywidualne podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: agnieszka

lekarz Aleksandra Piotrowska

Lilla Dent
Rakietników 17 lokal 1

Niezwykle kompetentna, doświadczona i konkretna Pani Doktor, zawsze pomocna, niezwykłe wyczucie w każdej sytuacji, stąd zawsze trafne diagnozy, a przy tym świetne podejście do dzieci i do rodziców! Jednym słowem wspaniały pediatra! Polecam wszystkim, jednocześnie serdecznie dziękując Pani Dr za te lat kilka lat opieki nad moimi dziećmi ! Pozdrawiam serdecznie wraz z Marysią i Adasiem 🙂
Opinia dodana przez: Marta C.

lekarz Anna Kaczmarska

NZOZ Poradnia Zdrowia Psychicznego
ulica Opolska 58

Bardzo kompetentna lekarka, potrafi pomoc w trudnych momentach i stawia trafną diagnozę. Polecam na 100%

lekarz Jerzy Kubik

ulica Płk. Dąbka Stanisława 82
81-107 Gdynia

Najlepszy lekarz ginekolog położnik w tym kraju. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Nieograniczony zasób wiedzy potwierdzony skuteczną praktyką. Zdecydowanie polecam !

lekarz Marcin Tarczyński

Internista, Pulmonolog

Centrum "Tatko"
Śmigielskiego 20 II piętro
63-400 Ostrów Wielkopolski

Bardzo dobry, młody lekarz otwarty na nowości, komunikatywny i co najważniejsze skuteczny. Życzę dużo zdrowia Panie Doktorze, wytrwałości w niesieniu pomocy chorym i satysfakcji z trudnej i odpowiedzialnej pracy.
Opinia dodana przez: Janina

Grzegorz Kryczka

Pulmonolog

Kielce

wspanialy lekarz poswieca tyle czasu ile trzeba. cierpliwy znajacy sie na rzeczy dowcipny;-)

lekarz Renata Zięba

Pediatra, Pulmonolog

Urszulańska 15/2
33-100 Tarnów

Od kilku lat mam dwóch synow pod stałą kontrolą u Pani doktor. Trafiona diagnoza u młodszego po wizytach u kilku poprzednich lekarzy...niektorzy z nich żerują tylko jak wydrzeć najwięcej kasy za badania,lub zero podejścia przy badaniu spirometrii u 5-latka. Obecnie syn ma 16 lat,czuje sie bardzo dobrze nie jest leczony antybiotykami przy zwykłym katarze... Starszy, lat 19 na odczulaniu(podobnie jak i młodszy) z powodu nasilenia alergii. Obecnie nie maja praktycznie …
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Marcin Wojtera

Kamińskiego 7/9

Jestem bardzo zadowolona z współpracy z Doktorem - to jest pierwszy lekarz z którym czuje się swobodnie i mogę o wszystkim powiedzieć i zaufać. A chyba o to chodzi w skutecznym leczeniu. Miliony gwiazdek dla Doktora. Bardzo polecam.Mirosława Wąsowska
Opinia dodana przez: Mirosława

lekarz Justyna Wysieńska

Centrum Prewencji i Leczenia Chorób Cywilizacyjnych "CIVILMED"
ulica Mehoffera 103B

Dr Justyna Wysienska to świetny specjalista, bardzo wytrwała w leczeniu pacjentów i z uwagą słucha ich osobistych problemów związanych z nekajaca ich choroba. Jeśli ktoś oczekuje ze zostanie uzdrowiony po pierwszej wizycie to jest w dużym błędzie. Nikt nie jest cudotworca. Dr. Justyna Wysienska z uporem i wytrwaloscia stara się pomóc pacjentowi i dobrać dla niego odpowiednie leki .Trzeba być jednak cierpliwym i dokładnie słuchać zaleceń lekarza. Ja zmagam sie …
Opinia dodana przez: Hanna

lekarz Wiktor Dróżdż

ulica Beskidzka 4/22
85-166 Bydgoszcz

Człowiek o wielkim sercu. Lekarz,który umie leczyć i chce pomagać innym :) Dał mi szansę do życia ,gdzie inni dawno skreślili mnie . Moje cierpienie było wielkie : depresja,nerwica lękowa,RZS,Choroba Parkinsona. Cierpienie trwające cztery lata.Byłam bardzo blisko śmierci i tylko śmierć dałaby mi ukojenie mojej duszy. Nigdy nie zapomnę wyrazu twarzy pana doktora,gdy po kilku miesiącach leżenia w szpitalach ,pierwszy raz wstałam .Taka radość wypisana jest na twarzach tylko NAJWSPANIALSZYCH …