lek. dent. Krystyna Konstantynowicz-Biegańska

Czarnieckiego 19A/6
14-100 Ostróda

Super specjalistka od wszystkich przypadków, naprawia zęby które inni dentyści skazali na wyrwanie, miła, kompetentna, delikatna.Polecam

lek. dent. Anna Winczakiewicz-Bielecka

Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
32-500 Chrzanów

Lekarz życzliwy, fachowy, uprzejmy, uczynny i cierpliwy. Osoba godna polecenia jako lekarz i człowiek.
Opinia dodana przez: Jozef

lek. med. Jarosław Rachwał

Kardiolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Gabinet Lekarza Rodzinnego
Wierzyńskiego 6

Super lekarz bardzo dokładny uprzejmy opisuje i mówi co jest człowiekowi wysłucha doradzi godny polecenia dla innych

prof. dr hab. n. med. Danuta Perek

Pediatra, Onkolog dziecięcy

NZOZ STREFA ZDROWIA
Żegańska 48

Jako jedyna lekarz z wielu ,która na pierwszej wizycie pomogła w dalszej diagnostyce. Z pełnym zaufaniem mogę polecić Panią Profesor innym bezradnym rodzicom
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Psycholog
                                       mgr Natalia Thiemann

mgr Natalia Thiemann

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet psychologiczny OdNowa
ul. Konopnickiej 7/1, Gdańsk

Bardzo polecam p. Natalię jako profesjonalnego psychologa. Serdeczna i emanująca spokojem. Pomogła mi w relacjach rodzinnych.
Opinia dodana przez: Sandra

lek. stom. Iwona Nasterska

Chirurg stomatolog

Ivodental
Pod Strzechą 7 lok.12

Bardzo polecam dr Iwonę Nasterską, jest to świetny chirurg, implantolog, periodonta. Przekazuje bardzo klarowne informacje odnośnie stanu zębów. Naprawdę warta polecenia.

dr n. med. Jaroslaw Tribull

Chirurg plastyczny

Chirurgia Plastyczna
Berlin Kurfuerstendamm 69

Sympatyczny lekarz i kompetentny specjalista. Operowalam sie u niego w Berlinie pare razy (piers, nos, chirurgia intymna) i jestem bardzo zadowolona. Mimo duzej odleglosci (mieszkam daleko za granica) oplaca sie.
Opinia dodana przez: E-Milia
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Endokrynolog
                                       lekarz Marcin Żach

lekarz Marcin Żach

Endokrynolog, Internista

gabinet prywatny
ul.Wokalna 4 Warszawa 02-787

Kompetentny Lekarz z powołania do zawodu, wyjaśnia kompleksowo wszelkie problemy medyczne pacjenta. Potrafi wysłuchać pacjenta i poświęcić mu wystarczająco dużo czasu.

lek. dent. Beata Michałkiewicz

Gabinet Stomatologiczny
Kwiatkowskiego 26
37-400 Nisko

Bardzo profesjonalna i miła kobieta. Niebywale dokładnie i delikatnie leczy zęby. Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam sie z równie dobrą i mega sympatyczna dentysktką POLECAM
Opinia dodana przez: pacjent
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Okulista
                                       dr n. med. Magdalena Koziorowska

dr n. med. Magdalena Koziorowska

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Nigdy nie sądziłem że zabieg usunięcia zaćmy może być tak bezproblemowy i bezbolesny. Jestem pełen podziwu dla tej Pani za maksimum profesjonalizmu którego miałem przyjemność doświadczyć z Jej strony. Mogę sobie jedynie życzyć by wszyscy lekarze w tym kraju mieli takie podejście do zawodu jak Pani doktor Koziorowska. Ukłony należą się również wszystkim zaangażowanym w wykonywanie tych zabiegów w Spectrum którzy w moim przypadku zasługują na najwyższe uznanie.
Opinia dodana przez: Krzysztof Libera

lekarz Dorota Wojtachnio

Onkolog

NZOZ Przychodnia Lekarska lek.med. Agata,Paweł Dydoń s.c.
ul. Warszawska 347
42-200 Częstochowa

Bardzo miła pani doktor super podejście do pacjenta. Polecam panią doktor napewno będzie zadowoleni.
{'id': 27598, 'name': 'Łowicz'} Neurologopeda
                                       mgr Olimpia Brzozowska

mgr Olimpia Brzozowska

Neurologopeda

Gabinet logopedyczny
Bratkowice 33
Łowicz

Bardzo dobry lekarz. Pani Olimpia pomogła mojemu synowi. Doradziła co mamy robić i jak ćwiczyć również w domu. Spotkania były nam bardzo potrzebne. Polecam Panią doktor z czystym sumieniem. Moje dziecko mówi i rozwija się świetnie - dziękujemy :)
Opinia dodana przez: Justyna

lekarz Mariusz Ciołkiewicz

VITAMED NZOZ
ulica Mickiewicza 44c/5
15-250 Białystok

Lekarz o wielkim sercu i niezwykłym poświeceniu, wspaniały, konkretny, zdecydowany. Pomaga ludziom bezinteresownie. Dziękuję Panie Doktorze Ciołkiewicz.

lekarz Agnieszka Supronik

Wojewódzka Przychodnia Chorób Wewnętrznych
M. Skłodowskiej-Curie 26
15-950 Białystok

Dr Agnieszka Supronik to najlepszy specjalista neurologii na jakiego może trafić pacjent. Pani Doktor jest cudowną, cierpliwą i pełną empatii osobą. Jest lekarzem posiadającym ogromną wiedzę i doświadczenie. Pacjent jest tu ważnym człowiekiem, a nie kolejną, nie bardzo chcianą jednostką chorobową obdarzoną peselem. Nie jestem z pewnością najbardziej schorowaną pacjentką Pani Doktor, ale na każdej wizycie czuję się ważna. Zawsze jestem dokładnie zbadana, wysłuchana i każdorazowo zaproponowane jest mi celowe, …
Opinia dodana przez: Beata M.
Bardzo dobry psycholog.Potrafi dotrzeć do problemu z jakim boryka się pacjęt.Jest bardzo uprzejma posiada duże moim zdaniem doświadczenie.Polecam

lekarz Krzysztof Bandzul

Por.Łagody 12/18
18-400 Łomża

Wspaniały, kompetentny specjalista.Przystępnie i rzeczowo tłumaczy przebieg i metody leczenia. Człowiek cierpliwy i pełen empatii, Godny polecenia
Opinia dodana przez: Elżbieta

dr Mariusz Jurczak

Chirurg naczyniowy

Przychodnia Zabobrze
Michała Kleofasa Ogińskiego 1 B
58-506 Jelenia Góra

Witam wszystkich którzy potrzebują pomocy życzliwego z ogromną wiedzą i ludzkim podejściem do pacjenta lekarza chirurga naczyniowego zapraszam do doktora Jurczaka.Trafiłam do niego z mamą tydzień temu okazał się właściwym człowiekiem na właściwym miejscu.Moja mama jest po wylewie on zaopiekował się nią należycie ( a nie był pierwszym lekarzem do którego trafiła).Dzięki niemu jest dziś po operacji czuje się dobrze i dziękuję za jego opiekę przed i po operacji .Dzięki …

dr hab. n. med. Anna Parfieniuk-Kowerda

Choroby zakaźne

Uniwerytecki Szpital Kliniczny, Klinika Chorób Zakaźnych i Hepatologii
Żurawia 14
Białystok

Chciałbym serdecznie podziękować Pani doktor za fachową i niezwykle empatycznpą postawę w stosunku do pacjenta.Nie znajdę dobrych słów na wyrażenie swojej wdzięczności za wspaniałą opiekę lekarską. Życzę Pani doktor samych sukcesów w życiu osobistym, zawodowym, a przede wszystkim dużo zdrowia i pogody ducha. Pozdrawiam Ilona Łukoszyk.
Opinia dodana przez: Ilona

lekarz Kazimierz Orłowski

Przychodnia Miejska Nr 2
Jagiellońska 32
17-100 Bielsk Podlaski

Bardzo miły, spokojny, tłumaczy. Informuje pacjeta co się dzieje. Bez pośpiechu. Oczywiście profesjonalnie. Wszystko jest przekazywane tak, że wszystko zrozumiałam.

lek. dent. Piotr Jacuński

Brzozowa 1
15-809 Białystok

Wspaniały profesjonalista.Bardzo życzliwy i miły . Dziekoje Panie Doktorze za poświęcony mi czas w niedzielę.
Opinia dodana przez: piotr