Sanatorium Uzdrowiskowe "Róża"
Szpitalna 1
Ustroń
Pani doktor bardzo miła i sympatyczna.Godna polecenia!!!Najlepszy lekarz u jakiego miałam przyjemność się leczyć...
ulica M.Skłodowskiej-Curie 35/35
Bydgoszcz
Polecam wszystkim ową Panią dr. Chirurg Elżbieta Buszko-Sikora . Znam Panią dr. Od wielu lat. W jednym ze szpitala chcieli obciąć mi rękę, natomiast dzięki dr. Buszko mam rękę, dłoń, może niepełnosprawną ale tego uniknąć nie można było. Lekarz godny polecenia. Jestem Pani niezmiernie wdzięczny za ratowanie mi wielokrotnie życia. Serdecznie pozdrawiam Łukasz Szulc
Wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo kompetentny, szczegółowy, a przy tym bardzo miły. W moim przypadku niestety zupełnie odwrócił diagnozę innych lekarzy, ale bardzo taktownie. Bardzo mi pomógł, mogę normalnie jeść! Inni lekarze (ogólny i dwóch gastrologów) prawie mnie do psychiatry wysyłali, a on po prostu znalazł wrzód na dwunastnicy i ustawił odpowiednio leki. Polecam!
ulica Powstańców Wielkopolskich 88
Brzoza
Byłem pacjentem Pani Szopińskiej kilkanaście lat w Bydgoszczy na Bartodziejach, Wielka szkoda , że Pani doktor tam już nie pracuje.Ponad rok nie mogę znaleźć lekarza tak dobrego i sympatycznego jak Pani Szopińska . Za daleko mam do Brzozy. Polecam Panią doktor wszystkim .
Wojewódzki Szpital Dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Świeciu
ulica Sądowa 18
Świecie
Jest najlepsza i zawsze pomoże od niej wychodziłam i byłam jak nowo narodzona dziękuję bardzo pani doktor za to że jest ktoś taki I zawsze pomoze
Bardzo dobry,konkretny lekarz ortopeda. Polecam każdemu . Mimo długiej kolejki Pan doktor każdego pacjenta traktuje z wielkim szacunkiem. Pasja ,miłość do medycyny ,szacunek do pacjenta to wszystko powoduje ,że jest to świetny fachowiec na odpowiednim miejscu !!!
Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24
Wysokiej klasy specjalista, godny polecenia. W dniu 23.11.2023 r. przeprowadził u mnie operację wstawienia do tętniaka aorty brzusznej stentgrafa. Szybko poradził sobie z komplikacjami jakie pojawiły się u mnie w tracie operacji. Jestem mu bardzo wdzięczny, że przywrócił mnie do życia. DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE !
NZOZ Centrum Stomatologiczno-Periodontologiczne "Periodent" Zofii Adamskiej-Miałkowskiej
Pułaskiego 52
Gorzów Wielkopolski
Kompetentna, miła, rzeczowa, leczenie całkowicie bezbolesne, podanie znieczulenia perfekcyjne. Wszelkie informacje przekazane w sposób jasny, dostosowany do pacjenta. Jedyna stomatolog do której nie jest strach wracać
Lekarz na wysokim poziomie! Całym sercem oddana pacjentowi ! Wytłumaczy wszystko, odpowie na każde pytanie, przebada od A-Z, bardzo szczegółowo. Lekarz o wielkim sercu. Potrzebowałam wizyty bardzo pilnie i zostałam przyjęta bez problemu. Dziękuję raz jeszcze i szczerze polecam!!!! Na prawdę warto!
Leczę się u Pana Doktora w Łaziskach w Poradni Neurologicznej z powodu bólu kręgosłupa. Przeprowadził u mnie pełną diagnostykę, wyjaśnił problem, poświęcił mi dużo czasu, obecnie jestem w trakcie leczenia i rehabilitacji. Bardzo miły, skrupulatny, pełen empatii lekarz, wspaniała atmosfera podczas wizyty! Polecam serdecznie i dziękuję.
Gabinet Urologiczny
Wielkopolska 2A
Jastrzębie-Zdrój
Bardzo dobry lekarz , miły sympatyczny pomoże w kazdej chorobie zawsze dobrze doradzi takich lekarzy jak pan doktor Jamrozik trzeba więcej serdecznie pozdrawiam
Chciałabym serdecznie polecić panią doktor, która jako jedyna potrafiła trafnie zdiagnozować przyczynę bólu zęba, z którym zmagałam się od długiego czasu. Wcześniejsi specjaliści albo rozkładali ręce, albo podejmowali nietrafione działania – niestety, niektóre z nich okazały się zupełnie niepotrzebne. Pani doktor wykazała się ogromną wiedzą, precyzją i cierpliwością. Już od pierwszej wizyty dało się odczuć, że to osoba, której naprawdę zależy na dobru pacjenta. Nie działała pochopnie, dokładnie przeanalizowała mój …