lekarz Wiesława Kucharska-Cybulska

ulica Topolowa 12
34-100 Wadowice

Kompetencja ; sympatyczne podejście do pacjenta , rzeczowość , merytoryczna wiedza i słuszna argumentacja .Doskonała postawa lekarza wspierającego . THE BEST
Opinia dodana przez: tesi'marma

lekarz Joanna Sołtysiak

Internista, Lekarz rodzinny

Sanatorium Uzdrowiskowe "Róża"
Szpitalna 1
43-450 Ustroń

Pani doktor bardzo miła i sympatyczna.Godna polecenia!!!Najlepszy lekarz u jakiego miałam przyjemność się leczyć...
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Elżbieta Buszko-Sikora

ulica M.Skłodowskiej-Curie 35/35
85-087 Bydgoszcz

Polecam wszystkim ową Panią dr. Chirurg Elżbieta Buszko-Sikora . Znam Panią dr. Od wielu lat. W jednym ze szpitala chcieli obciąć mi rękę, natomiast dzięki dr. Buszko mam rękę, dłoń, może niepełnosprawną ale tego uniknąć nie można było. Lekarz godny polecenia. Jestem Pani niezmiernie wdzięczny za ratowanie mi wielokrotnie życia. Serdecznie pozdrawiam Łukasz Szulc
Opinia dodana przez: Łukasz Szulc

lekarz Maciej Świątkowski

Gastrolog, Internista

Karłowicza
Bydgoszcz

Wspaniały lekarz i człowiek. Bardzo kompetentny, szczegółowy, a przy tym bardzo miły. W moim przypadku niestety zupełnie odwrócił diagnozę innych lekarzy, ale bardzo taktownie. Bardzo mi pomógł, mogę normalnie jeść! Inni lekarze (ogólny i dwóch gastrologów) prawie mnie do psychiatry wysyłali, a on po prostu znalazł wrzód na dwunastnicy i ustawił odpowiednio leki. Polecam!

lekarz Jacek Fabisiak

ulica Orzechowa 12
86-031 Osielsko

Super lekarz kompetentny poświęca czas pacjentowi . Potrafi w czasie rozmowy przeprowadzić rozpoznanie. Znakomite umiejętności i wzbudza zaufanie. Fachowiec wysokiej klasy.Przyjemny miły w kontakcie . Polecam go wszystkim potrzebującym. Dziękuję za jego opiekę.

lekarz Ewa Szopinska

Internista, Lekarz rodzinny

ulica Powstańców Wielkopolskich 88
86-061 Brzoza

Byłem pacjentem Pani Szopińskiej kilkanaście lat w Bydgoszczy na Bartodziejach, Wielka szkoda , że Pani doktor tam już nie pracuje.Ponad rok nie mogę znaleźć lekarza tak dobrego i sympatycznego jak Pani Szopińska . Za daleko mam do Brzozy. Polecam Panią doktor wszystkim .

lekarz Katarzyna Skrzyniarz

lekarz Dorota Dentkowska

Wojewódzki Szpital Dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Świeciu
ulica Sądowa 18
88-100 Świecie

Jest najlepsza i zawsze pomoże od niej wychodziłam i byłam jak nowo narodzona dziękuję bardzo pani doktor za to że jest ktoś taki I zawsze pomoze
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Jacek Fortuna

Warszawska 23/5
85-058 Bydgoszcz

Bardzo dobry,konkretny lekarz ortopeda. Polecam każdemu . Mimo długiej kolejki Pan doktor każdego pacjenta traktuje z wielkim szacunkiem. Pasja ,miłość do medycyny ,szacunek do pacjenta to wszystko powoduje ,że jest to świetny fachowiec na odpowiednim miejscu !!!
Opinia dodana przez: Marcin Chudziński

lekarz Grzegorz Oczkowicz

Chirurg ogólny, Transplantolog

Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24

Wysokiej klasy specjalista, godny polecenia. W dniu 23.11.2023 r. przeprowadził u mnie operację wstawienia do tętniaka aorty brzusznej stentgrafa. Szybko poradził sobie z komplikacjami jakie pojawiły się u mnie w tracie operacji. Jestem mu bardzo wdzięczny, że przywrócił mnie do życia. DZIĘKUJĘ PANIE DOKTORZE !
Opinia dodana przez: Leszek

lek. dent. Monika Czarnecka - Wangryn

NZOZ Centrum Stomatologiczno-Periodontologiczne "Periodent" Zofii Adamskiej-Miałkowskiej
Pułaskiego 52
66-400 Gorzów Wielkopolski

Kompetentna, miła, rzeczowa, leczenie całkowicie bezbolesne, podanie znieczulenia perfekcyjne. Wszelkie informacje przekazane w sposób jasny, dostosowany do pacjenta. Jedyna stomatolog do której nie jest strach wracać
Opinia dodana przez: Waldemar

lek. dent. Jacek Czudżak

ulica Sądowa 6
89-240 Kcynia

Super profesjonalnie, przemiła obsługa (pozdrawiam p. I.) doborowy kompan do pogaduszek (choć trudno rozmawiać w tej sytuacji 😀😁)
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Ewa Grabińska-Chlubek

Długa 17
41-219 Racibórz

Lekarz na wysokim poziomie! Całym sercem oddana pacjentowi ! Wytłumaczy wszystko, odpowie na każde pytanie, przebada od A-Z, bardzo szczegółowo. Lekarz o wielkim sercu. Potrzebowałam wizyty bardzo pilnie i zostałam przyjęta bez problemu. Dziękuję raz jeszcze i szczerze polecam!!!! Na prawdę warto!
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Romuald Wojnicz

ul. Jana Brzechwy 5
41-807 Zabrze

Wspaniały fachowiec od 12 lat ratuje mi życie , choruję na kardiomiopatię rostrzeniową .12 lat temu diagnoza innego lekarza ,tylko przeszczep serca . Profesor uratował moje serce i utrzymuje mnie przy życiu na własnym sercu.
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Monika Mitrenga

Narcyzowa 6
44-280 Rydułtowy

Bardzo dobry lekarz. Cierpliwa, wnikliwa, bardzo miła oraz poświęca dużo czasu każdemu z pacjentów. Godna polecenia!

lekarz Zenon Halaba

Chirurg dziecięcy, Pediatra

Ciołkowskiego 14/4
41-818 Zabrze

Lekarz godny polecenia, znam go od trzydziestu lat Pozdrawiam serdecznie E. Lautsch ( SZYMAŃSKI os.Kopernika)
Opinia dodana przez: Edward

lekarz Marcin Kopociński

Lux Med Sp. z o. o.
ulica Damrota 47a
43-100 Tychy

Leczę się u Pana Doktora w Łaziskach w Poradni Neurologicznej z powodu bólu kręgosłupa. Przeprowadził u mnie pełną diagnostykę, wyjaśnił problem, poświęcił mi dużo czasu, obecnie jestem w trakcie leczenia i rehabilitacji. Bardzo miły, skrupulatny, pełen empatii lekarz, wspaniała atmosfera podczas wizyty! Polecam serdecznie i dziękuję.
Opinia dodana przez: Joanna

lekarz Michał Jamrozik

Gabinet Urologiczny
Wielkopolska 2A
Jastrzębie-Zdrój

Bardzo dobry lekarz , miły sympatyczny pomoże w kazdej chorobie zawsze dobrze doradzi takich lekarzy jak pan doktor Jamrozik trzeba więcej serdecznie pozdrawiam
Opinia dodana przez: Oskar sikora

lekarz Artur Murawski

Gorzycka 38A
44-352 Czyżowice

Bardzo dobry lekarz. Potrafi wysłuchać i doradzić. Nie bagatelizuje objaw dziecka. Odpowiada na każde pytania rodzica. Jedyny lekarz w przychodni Medhouse, do którego mam zaufanie

lek. dent. Bernadeta Skrok-Wolska

Chirurg stomatolog

B.Śmiałego 13/3
43-200 Pszczyna

Chciałabym serdecznie polecić panią doktor, która jako jedyna potrafiła trafnie zdiagnozować przyczynę bólu zęba, z którym zmagałam się od długiego czasu. Wcześniejsi specjaliści albo rozkładali ręce, albo podejmowali nietrafione działania – niestety, niektóre z nich okazały się zupełnie niepotrzebne. Pani doktor wykazała się ogromną wiedzą, precyzją i cierpliwością. Już od pierwszej wizyty dało się odczuć, że to osoba, której naprawdę zależy na dobru pacjenta. Nie działała pochopnie, dokładnie przeanalizowała mój …