lekarz Małgorzata Rusek

Alergolog, Pediatra

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Wspaniały lekarz. Pełen empatii i wyrozumiałości. Pani doktor patrzy na pacjenta całościowo. Zbiera dokładny wywiad i dostosowuje terapię do efektów. W razie pogorszenia stanu zawsze znajdzie miejsce, aby pacjenta przyjąć. Polecam serdecznie zarówno dla dzieci jak i dorosłych. !
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Aldona Chróściewicz

Al.W.Korfantego 6/6
44-100 Gliwice

Pani Dr z ogromną wiedzą, bardzo sympatyczna, cierpliwa. Diagnozy trafne. Dla każdego pacjenta ma czas, bardzo fajne podejście do dzieci. Polecam z całego serca Panią Doktor
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Andrzej Hoffmann

ulica Koszarowa 5/5

Bardzo dziękuję dr Andrzejowi Hoffmanowi za profesjonalne przeprowadzenie ablacji w dniu 16.08.2022 r.

lekarz Marcin Trzepaczyński

Radiolog

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej im. dr Janusza Daaba w Piekarach Śląskic
ulica Bytomska 62
41-904 Piekary Śląskie

Do Dr. Trzepaczyńskiego trafiłam z polecenia znajomej. Pan Dr. uratował mi życie i zdrowie. Przeprowadził u mnie embolizacje tętniaka mózgu bez żadnych komplikacji. Perfekt! W innym szpitalu w Krakowie, inny lekarz chciał mi otwierać głowę i mówił że nie ma innej alternatywy bo im tak jest łatwiej otworzyć głowę a co będzie z pacjentem/ człowiekiem to co ich obchodzi pacjenci jak króliki. A Pan Dr Trzepaczyńskiego bez problemu mnie przyjął …
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Natalia Słabiak-Błaż

ulica Zielonogórska 21A/8

Pani Natalia to bardzo profesjonalny, kompetentny, a zarazem uprzejmy, odnoszący się z szacunkiem do każdego pacjenta lekarz. Polecam.

lekarz Marcin Szozda

Stacja Pogotowia Ratunkowego
Energetyków 46
44-200 Rybnik

Wczoraj byłam na mojej pierwszej wizycie u Pana lekarza kardiologa Marcina Szozdy w przychodni w Wodzisławiu Śląskim. Nie pamiętam, żeby kiedykolwiek wcześniej jakikolwiek lekarz poświęcił mi tyle uwagi, wszystko wytłumaczył, zrobił wiele badań i był bardzo miły i uprzejmy.Dawno nie czułam się tak bezpiecznie w gabinecie lekarza jak wczoraj. Bardzo za to z całego serca Panu doktorowi dziękuję, a tym, ktorzy szukają kardiologa wizytę u tego lekarza polecam.

lekarz Małgorzata Kaszuba

Radiolog

Instytut Onkologii
Wybrzeża Armii Krajowej15
44-401 Gliwice

Wnikliwy radiolog,który nie pomija niczego,nawet najmniejszych zmian. Opis dokładny i rzetelny w kierunku onkologicznym. Bardzo Dziękuję za opis mojego TK.
Opinia dodana przez: Paweł K

lekarz Mahdi Al-Jeabory

ulica Gwarków 1
43-600 Jaworzno

Leczenie przeprowadzone z doskonałą fachową obsługą, lekarz bardzo uprzejmy i wesoły. W czasie leczenia, gdy są jakieś nie jasności skierowuje na badania lub na leczenie do lekarzy o innej specjalizacji. Jak było w moim przypadku. Miałam nie chodzić do końca życia, a mam dopiero 20 lat. Po roku czasu od wypadku jestem całkowicie zdrowa, chodzę i dziękuję za tak fachową pomoc :)

lek. dent. Małgorzata Czarska-Gajek

Stefana Żeromskiego 13
41-300 Dąbrowa Górnicza

Super... profesjonalne podejście...wszystko idealnie zrobione...na każde zadane pytanie kompetentna odpowiedź. Bardzo sympatyczna osoba. Polecam
Opinia dodana przez: Wioleta

lek. med. Katarzyna Strzelec

Gabinet Okulistyczny
Wspólna 6/1
Sosnowiec

Godna polecenia kompetencje i podejście do pacjenta na duży plus wcześniej byłem pacjentem u innych lekarzy i nie byłem tak dokładnie zdiagnozowany chociaż były droższe wizyty gabinet w dobrej lokalizacji parking bezpłatny

lek. med. Norbert Szydłowski-Pęśko

Urolog

OLK-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Dworcowa 3

Dzięki zaangażowaniu lekarza problem został rozwiązany w kilka chwil. Dokładnie wytłumaczył w czym leży problem i pokierował w kierunku jego rozwiązania. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Zuzanna Wnuk

Anestezjolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Specjalistyczny im. Prof. E. Michałowskiego
ulica Strzelecka 9

Cudowna Pani dr :) Doskonałe podejście do pacjenta. Kompetentna. No i... barrrdzo ładna <3 :) Polecam.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Mariusz Sadowski

Chirurg ogólny, Urolog

Prywatny gabinet okulistyczny
Szarych Szeregów 3
44-194 Knurów

Wspaniały specjalista w zakresie urologii, o czym świadczą długie kolejki do Doktora w Przechodni "Nasze Zdrowie" w Knurowie. Przez długie lata byłem pod ścisłą kontrolą Doktora, który przeprowadzał skuteczne diagnozy na skutek rozrostu prostaty. Otrzymałem również skuteczne leki jak np. Cardura XL, która jednocześnie obniżała mi skutecznie ciśnienie. W 2022 okazało się, że mam w gruczole krokowym cztery guzki, gdzie jeden nowotworowy z wysokim wskaźnikiem Glizona 4+4. Miałem do wyboru: …
Opinia dodana przez: Gendarz

lekarz Agnieszka Mańka

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Miałam styczność z Panią doktor na oddziale szpitalnym, jako rodzina przebywającego tam pacjenta. Udzieliła mi niezwłocznie odpowiedzi na moje pytania, rozważyła moje zdanie, co do przebiegu leczenia. Potrzebowałam jeszcze dokumentu o pobycie chorego w szpitalu. Mimo weekendu, sama wypisała zaświadczenie, choć mogła mnie odesłać do sekretariatu po niedzieli.

lek. dent. Aleksandra Gryglewska

Ośrodek Zdrowia-Gacki
28-400 Pińczów

Wspaniały lekarz, wysokie zdolności komunikacyjne i nieudawana troska o pacjenta, pracowitość i wysoka kultura osobista połączona z jakościowymi umiejętnościami tego lekarza powoduje że należy ocenić go wysoko i polecić innym pacjentom, zatem polecam.

lekarz Inga Zagrodzka-Dobija

Mieronice 82
28-330 Wodzisław

Z całego serca polecam Panią Inge! Super lekarz !Córka ja uwielbia . Odpowie na wszystkie pytania i zawsze wytłumaczy
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Adam Orłowski

Batalionów Chłopskich 6
27-600 Sandomierz

Wspaniały lekarz. Z powołaniem. Na prawdę zależy mu na pacjencie. Do tego jest świetnym fachowcem. Bardzo dziękuję Panie Doktorze.

lekarz Aneta Gigielewicz

Gimnazjalna 41 b/1042
26-200 Końskie

Byłem niedawno na wizycie u Pani Doktor. Pełen profesjonalizm, od razu wszystkie badania i trafna diagnoza, wzór lekarza. Więcej takich lekarzy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lekarz Paweł Paluch

Raciborskiego 18/46
25-640 Kielce

Składam serdeczne podziękowania dr Pawłowi Paluchowi za nieocenioną pomoc, opiekę i życzliwość podczas pobytu w szpitalu (styczeń 2023 r.). Klasa, profesjonalizm, empatia!
Opinia dodana przez: Wdzięczna pacjentka

lekarz Jadwiga Gierad-Pietrzkiewicz

ulica Krakowska 310
38-400 Krosno

polecam wszytkim Pania Dr Jadwige Gierad Pietrzkiewicz jest bardzo dobrym lekarzem z wysokim doswiadczeniem i kazdemu poswieca bardzo duzo czasu
Opinia dodana przez: paulina