KLINIKA KRAKOWSKA
UL. ZACHODNIA 5/12 A
Profesjonalne podejście, nowoczesność metod leczenia, a przy tym wrażliwość na potrzeby pacjenta, życzliwość i sumienność. Bardzo polecam
Szpital Kielecki
Kielce, ul. Kościuszki 25
Kielce
Ogromna wiedza, profesjonalizm ,doświadczenie. Panie Doktorze dziękuję serdecznie za przeanalizowanie badania mojego syna . Dziękuję z całego serca za tak szybki opis, za taką wyrozumiałość. Dominika Grądziel
Nowy Świat 16/3
Rabka-Zdrój
Do doktora Wójcika trafiłam z córką podczas diagnostycznego pobytu w Instytucie Chorób Płuc i Gruźlicy w Rabce. Gdyby nie to, że jesteśmy z Krakowa, zapewne byłby to lekarz mojego dziecka. POLECAM!
UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
Jarosław
Świetna lekarka. Przechodzilam ciężkie objawy alergii i astmy i mi pomogła. Teraz jako osoba dorosła jestem całkowicie zdrowa
Mój syn złamał rękę i było to naprawdę okropne złamanie mało brakowało a ze stołu operacyjnego zjechał by bez niej.Właśnie Pan Doktor Rusek uratował mu tą rękę.Ale to nie jest jego jedyny czyn godny podziękowania i pochwały najważniejsze jest podejście jakie ma do pacjenta.Przez okres dwóch miesięcy jazdy do szpitala mój syn przewinoł się przez ręce kilku lekarzy ale tylko on jeden nie traktował go jako kolejny przypadek z działu …
Bardzo dobry lekarz. Pan Doktor posiada dużą wiedze i umiejętności, każdy przypadek dla Doktora jest indywidualnym, a nie rutynowym. Zabieg został wykonany fachowo i w milej atmosferze,rana ładnie zeszyta. Jestem bardzo zadowolona, polecam konsultacje i zabiegi u wybitnego, kompetentnego Chirurga, warto zaufać profesjonaliście.
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków
Jeszcze żaden inny lekarz radiolog nie poświecił mi tyle czasu podczas jednej wizyty. Opis schorzenia jak z Wikipedii, wytłumaczone wszystkie sprawy w prosty i fachowy sposób. Najlepsza diagnoza to ze mogę jeździć rowerem. Polecam !!!
"VITAMED" Praktyka Lekarza Rodzinnego Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Lazurowa 24
Lublin
Lekarz z powolania, teraz rzadko sie juz takich spotyka. Pelen profesjonalizm, ogromna wiedza. Do tego uprzejmosc i zaangazowanie. Polecam szczerze.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KRADENT
ulica Okrzei 25
Krasnystaw
Lekarz który w pełni zasługuje na najwyższą ocenę. Każdemu życzę takiej osobowości w kontakcie z pacjentem. Pięknie dziękuję
Doktor Sylwia Wieczorek to współczesny dr Judym! To doktor z gatunku "przyłóż do rany"! Nie zostawi pacjenta w potrzebie, nie odmówi pomocy, przyjmie nawet po zamknięciu gabinetu. Pełny profesjonalizm i empatia. To również wspaniały protetyk! Pod względem odpłatności - nie ma już takich cen na rynku stomatologów! I za to też Jej chwała! Daj Boże Jej siłę i zdrowie i wszystkiego co najlepsze! :)
SP ZOZ w Wieluniu
ulica Szpitalna 16
Wieluń
Pan Doktor jest uważny, pracowity, bardzo opanowany, potrafi złagodzić strach pacjenta. Jego wyjaśnienia o stanie badanej osoby są rozbudowane. Wzbudza zaufanie i sympatię.
bardzo sympatyczna pani doktor Ulas bardzo dobre podejście do pacjenta wytłumaczy wszystko szczegółowo na czym bedzie polegac leczenie itd.Bardzo wszystkim polecam każdy wyjdzie z gabinetu z uśmiechem na twarzy i zapewniam ze do innego lekarza nie pójdzie Pani doktor robi to z powołania i z wielkim sercem Goraco pozdrawiam
Wojewódzki Szpital Zespolony w Skierniewicach
ulica Rybickiego 1/-
Skierniewice
Doskonały lekarz,wiedza i doświadczenie na najwyższym poziomie. Super podejście do pacjenta! Najlepszy lekarz w Wieluniu. Polecam!
Ośrodek Zdrowia
Legionów Polskich 1
Wartkowice
Bardzo miła, delikatna Pani doktor. Wszystko dokładnie wytłumaczyła, nie spieszy się co daje poczucie bezpieczeństwa. Dzięki niej przestaje się bać zabiegów. Polecam