lekarz Michał Swolkień

os. Urocze 2 (Przychodnia rejonowa)

Dawno nie spotkałam takiego lekarza, człowieka. Odwiedziłam wielu urologów w Krakowie a zabieg przeszłam już jakiś czas temu w Bydgoszczy ale cieszę się że w końcu znalazłam na miejscu kogoś takiego. Lekarza który na wszystko odpowie, wszystko wyjaśni i zleci badania o których bym nawet nie pomyślała. Niesamowicie kontaktowy, taktowny, i choć usłyszałam że nie mam na razie po co przychodzić, wszystko ok., to przyznam że pierwszy raz od dawna …
Opinia dodana przez: Anna B.

lek. dent. Grzegorz Gdula

Vita-Dent Stomatologia
Nobla 3/1A

Pan Grzegorz zrobił mi 2 implanty zębów i jestem bardzo zadowolony z wyglądu nowych zębów. Pełny profesjonalizm

lek. med. Izabela Pietruczuk

Ortodonta

PRODENT Gdańsk Madison
ul. Rajska 10

Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pani doktor jest osobą konkretną i rzeczową ą a przy tym empatyczną. Polecam z całego serca. https://www.4udentalclinic.pl/
Opinia dodana przez: Dentysta Chwarzno

lek. med. Anna Polak-Tarnowska

PRODENT Gdynia Dąbrówka
ul. Sojowa 4E/1
81-589 Gdynia

Pani doktor bardzo sympatyczna, cierpliwa i wszystko dokładnie tlumaczy. Juz jestem em umówiona na kolejną wizytę. https://www.4udentalclinic.pl/
Opinia dodana przez: Dentysta Chwarzno
{'id': 31995, 'name': 'Będzin'} Dietetyk
                                       mgr Karolina Kurek

mgr Karolina Kurek

Dietetyk

Centrum Dietetyczne Naturhouse
ul. Piłsudskiego 4
42-500 Będzin

Świetne podejście do pacjenta i duża wiedza. Pani dietetyk wytłumaczyła bardzo dokładnie co się dzieje z moim ciałem i dobrała dietę. lepiej trafić nie mogłam. Polecam :)
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Stomatolog
                                       lek. dent. Tomasz Falkowski

lek. dent. Tomasz Falkowski

Wiktorska 8/2

Do doktora trafilem z polecenia znajomej mojej Mamy, która leczy się u niego całą rodzina. Doktor zrobił mi kilka implantów i odbudowe kosci. Wszystko to troche trwalo ale mam poczucie ze bylel (i jestem caly czas) w dobrych rekach. Podczas wizyty czuc ze ma duze doswiadczenie i wiedzie. Mila atmosfera, uprzejma obsluga i czysty gabinet. Polecam
Opinia dodana przez: Marek

lek. med. Witold Zwolski

NZOZ Lekarz Rodzinny
Ul. Towarowa 1
23-200 Kraśnik

Polecam badania USG. Można zapisać się telefonicznie. Telefon: 817234210 Wykonywane są badania USG jamy brzusznej, tarczycy, piersi, moszny, prostaty
Opinia dodana przez: Aur
{'id': 13036, 'name': 'Częstochowa'} Urolog
                                       dr n. med. Bartosz Muskała

dr n. med. Bartosz Muskała

Urolog

Gabinet Urologiczny - dr Bartosz Muskała
Ferdynanda Focha 4/6a
Częstochowa

Każda wizyta u Pana Doktora jest bardzo profesjonalna. Pan Doktor zawsze cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania, uważnie bada, jest bardzo empatyczny. Polecam z całego serca
{'id': 34524, 'name': 'Płock'} Internista
                                       lekarz Maciej Sarnowski

lekarz Maciej Sarnowski

Internista, Nefrolog

Medic Park Płockie Centrum Medyczne
Kolegialna 18
09-402 Płock

Bardzo miły kompetentny lekarz. Kompleksowe podejście do problemu. Budzi zaufanie. Empatyczny, wysłucha pacjenta. Przeznacza pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Polecam.

lekarz Patryk Nikratowicz

Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)

Wspaniały lekarz ,uprzejmy,miły ,,,złote ręce!" choć jest bardzo młodym lekarzem ma ogromną wiedzę z ortopedii .operował mojej mamie kolano(endoproteza) po tygodniu po operacji weszła n a trzecie piętro 85 schodów bez problemu -super
Opinia dodana przez: DOROTA
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Dietetyk
                                        Sylwia Sobczak - Piżuch

Sylwia Sobczak - Piżuch

Dietetyk

Be Light Dietetyk Online

Dwa lata temu rozpocząłem moją przygodę ze zdrowiem. Moje dane startowe. Wzrost 175 cm waga 96 kg. do tego przewlekłe nadciśnienie tętnicze krwi co skutkowało tego 3 tabletkami dziennie żebym zawału nie dostał . Zawdzięczam to wszystko złym nawykom żywieniowym, niezdrowe przekąski , obiady na stacjach benzynowych w postaci hot doga i na kolacje kolejny fast food . Dziś ważę 70 kg bez większego wysiłku . Wiem że już nigdy …
Opinia dodana przez: G
{'id': 3216, 'name': 'Wieluń'} Psycholog
                                       mgr Aleksandra Bielawska-Mostowa

mgr Aleksandra Bielawska-Mostowa

Psycholog

Aleksandra Bielawska-Mostowa
ul. Wojska Polskiego 2
Wieluń

Polecam, Pani psycholog bardzo sympatyczna i fachowa. Od pierwszej wizyty wzbudziła moje zaufanie co za tym idzie nie czułem się nieswojo a wręcz Pani doktor stworzyła domową atmosferę.
Opinia dodana przez: tomek
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Internista
                                       dr n. med. Radosław Chądzyński

dr n. med. Radosław Chądzyński

IMEDI CENTRUM STOMATOLOGICZNE
Marynarska 15

Przez przypadek trafiłam na Pana Doktora. Potrzebowałam zrobić EKG babci i tak się poznaliśmy. Cudowny, ciepły człowiek. Tłumaczy zagrożenia, tłumaczy jak działają zapisane lekarstwa i czego się można spodziewać. Nie śpieszy się, odpowiada na wszystkie pytania. Słowny, kompetentny, wrażliwy. Znamy się już kilka lat i nie zamierzamy Go wymieniać na nikogo innego. Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Mirka
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Okulista
                                       lek. med. Aneta Bembenek

lek. med. Aneta Bembenek

Okulista, Medycyna estetyczna

Instytut Medycyny Estetycznej MEDESTETIS
ul. Włodarzewska 81

Pani Aneta jest miłym lekarzem, który zna się na swojej pracy. Bardzo kompetentna i otwarta osoba;) polecam:)

lekarz Marek Hara

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8

Doskonały, godny polecenia specjalista chirurg. Ponadto niezwykłe uprzejmy lekarz z prawdziwym powołaniem.
{'id': 22728, 'name': 'Chorzów'} Stomatolog
                                       lek. dent. Michał Makowski

lek. dent. Michał Makowski

Stencel
Franciszka Karpińskiego 3
41-500 Chorzów

Napiszę to co na: https://www.znanylekarz.pl/michal-makowski-2/stomatolog/myslowice/2 Wnikliwy, cierpliwy, nie lekceważy Pacjentów ani ich problemów. Doskonały fachowiec. Szczerze polecam!!!
Opinia dodana przez: Agathe
{'id': 274, 'name': 'Rumia'} Psycholog
                                       mgr Magdalena Gomulska

mgr Magdalena Gomulska

Psycholog, Psychoterapeuta

Lepsza Perspektywa Gabinet Psychoterapii
ul. Dąbrowskiego 14 lok. 4/6
Rumia

Jestem bardzo zadowolony ze spotkań z p.Magdą. Przestałem wstydzić się wymawiać słowo "depresja"- lepiej walczyć z wrogiem, którego się zna! Po każdym spotkaniu czuję się lżejszy więc bez wahania polecam innym.
Opinia dodana przez: Jacek
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Stomatolog
                                       lek. dent. Michał Czarnowski

lek. dent. Michał Czarnowski

Niepubliczny Stomatologiczny ZOZ "Czar - Dent" s.c.
Porzeczkowa 14
15-815 Białystok

młody, ale naprawdę godny polecenia. Nic nie bolało a miałam usuwany ząb mądrości. chirurgicznie. Trochę pobolewało na drugi dzień, ale podobno to normalne. Dziś, tydzień od zabiegu, wszystko w porządku.
Opinia dodana przez: Ira
 Fizjoterapeuta
                                       mgr Kamil Kobiałka

mgr Kamil Kobiałka

Fizjoterapeuta, Fizykoterapeuta

Polecam Pana Kamila, dzięki stałej współpracy mogę normalnie funkcjonować przy zwyrodnieniach w biodrze.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog kliniczny
                                       mgr Katarzyna Regent - Nguyen

mgr Katarzyna Regent - Nguyen

Psycholog kliniczny

Gabinet Opieki Psychologicznej Parasolka
Wiejska 20/136, V piętro

Najlepsza w Warszawie, już tyle razy próbowałam ale po raz pierwszy ktoś ewidentnie rozumie doskonale co mówię, pomaga szukać rozwiązań, chce pomóc
Opinia dodana przez: Dorota