Ośrodek Medyczny DMP Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Mełgiewska 7-9
Lublin
Miły konkretny i rzeczowy lekarz. Pierwszy kontakt miałam z nim w SOR o 12 w nocy A mimo to poświęcił mi sporo czasu. Później przyjął mnie w poradni, szybka diagnostyka skierowanie do szpitala i po problemie. Jestem bardzo zadowolona. Oby więcej takich lekarzy. Serdecznie polecam
Specjalistyczne Gabinety Lekarzy Hematologów HEMA
ul. Zana 11a
Lublin
Profesor zawsze znajdzie czas na rozmowę i spokojne wytłumaczenie omawianej kwestii. Wspaniały specjalista, leczy mojego męża w Centrum Onkologii. Serdecznie polecam
Europejskie Centrum Zdrowia Otwock Sp. z o.o.
ulica Borowa 14/18
Otwock
Wyjątkowy lekarz niespotykane oddanie pacjentowi zarówno czasu jak i posiadanej wiedzy . Fenomen w rozwiązywaniu problemów medycznych,doskonaly operator.Polecam wszystkim .
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Stomatologiczne
Wolności 30
Somonino
Bardzo się bałam. Pan doktor okazał się bardzo sympatyczny i kompetentny. Wzbudza zaufanie i widać u niego profesjonalizm. Mam nadzieję , że przełamię strach i poddam się leczeniu. Pierwsze plombowanie nic nie bolało, Dziękuję
KB Medica Lekarska Poradnia Dietetyki Klinicznej i Sportowej
ul. Powstańców Warszawy 11B
Piaseczno
Świetny lekarz, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Pani Katarzyna dba o pacjenta i podchodzi do swojej pracy bardzo profesjonalnie, a przy tym jest bardzo serdeczną osobą. Badanie ucha zostało przeprowadzone bardzo dokładnie. Zdecydowanie polecam i na pewno jeśli będzie taka potrzeba powtórzę wizytę tylko u tej Pani doktor. Jeden z lepszych lekarzy na jakich kiedykolwiek trafiłam, bardzo poelcam.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Poradnia Rodzinna"
ulica Petera 3
Tomaszów Lubelski
Pan Doktór Łukasz Boroch jest lekarzem godnym polecenia. Jest uprzejmy, miły, kulturalny, wysłucha problemów nurtujących każdego pacjenta, a czas poświęcony na problem pacjenta to ok. 30 min. Choroby i leczenie tłumaczy pacjentowi bardziej na jezyk polski ale i medyczny. Wyjaśnia wszystko pacjentowi. Sama osobiście korzystałam z wizyty i jestem bardzo zadowolona. Taki lekarz by się przydał w naszej miejscowości. Podejście ma bardzo dobre do dorosłych jak i dzieci. Pan Doktór …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Księżycowa"
ulica Księżycowa 5
Częstochowa
lekarz godny polecenia uprzejmosc poswiecony czas dla pacyjet zaufanie do kompetencji podejscie do pacyjeta polecam
Przychodnia specjalistyczna im. dr Stanisława Rotstada
Ułańska 28
Łowicz
Jestem pod wrażeniem. Rzadko spotyka się lekarza mającego tak dobre podejście do pacjenta, który naprawdę chce pomóc. Polecam! :)
NZOZ Centrum Medycyny Rodzinnej sp.c.
537
Gnojnik
Dentystka godna polecenia!! Począwszy od tego że nie robiła pod górkę z przyjęciem to zajęła się jak starym dobrym bywalcem jej fotela dentystycznego. Omówienie, znieczulenie i robota pełen profesjonalizm.
Dietetyk Poznań mgr Sylwia Rozenkop-Nowaczyk
Osiedle Piastowskie 75
Polecam Panią Dietetyk Sylwię Rozenkop-Nowaczyk. Profesjonalna i miła obsługa. Diety indywidualnie dostosowane. Smaczne, tanie i proste do przygotowania.
Pani psycholog jest miłą, spokojną i empatyczną osobą. Daje cenne konstruktywne porady, które mi już zaczynają pomagać... Próbuje zrozumieć człowieka oraz osoby z nim powiązane, co jest kluczem do dobrych relacji międzyludzkich...