{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       dr n. med. Marek Koprowski

dr n. med. Marek Koprowski

Internista, Pulmonolog

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Bardzo miły, kompetentny lekarz. Bardzo spokojnie podchodzi do pacjenta. Dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Doradza pacjentowi, jestem bardzo zadowolona, że własnie na niego udałam się z mężem, który jest pacjentem z dużym balastem choroby do niego.

lekarz Jan Kulig

ul. Lubicz 25/7

Witam jestem synem pana Profesora proszę o umieszczenie aktualnych danych kontaktowych (link poniżej) na Państwa stronie, gdyż nie są one umieszczone w komplecie. Piotr Kulig http://krk-info.pl/gabinetjk/

lek. dent. Ewa Rybka

Centrum Medyczne ENEL-MED
inna Pawia 5

Przemiła Pani, super podejscie do pacjęta, pełna profezionalizmu, same superlatywy ! Mogę powiedzieć , dziękuje Pani Ewo.
Opinia dodana przez: Bartek

lek. dent. Bernadeta Piotrkowska

A 10/17
32-086 Zielonki

Mało już tak młodych i rzetelnych fachowców. Polecam. --------------------------------------------------
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Piotr Paluszek

Lubostroń 37/56

Pan Doktor Piotr Paluszek jest wysokiej klasy specjalistą w dzedzinie chorób wewnętrznych oraz angiologii.Mimo częstych wizyt lekarskich u różnych specjalistów dopiero Pan Doktor dokonał solidnej i kompleksowej diagnostyki stanu mojego zdrowia dnia 05,10,2015r. w Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II.Jestem wdzięczny Panu Doktorowi za wszystko co uczynił dla mnie. Dziekuję oraz serdecznie polecam tego bardzo szlachetnego Lekarza potrzebującym
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Urszula Rzepka

ulica 3 Maja 59
37-700 Przemyśl

Są lekarze z powołania i wykonujący zawód. Dziś lekarzy z powołania jest niewielu Mam to szczęscie że jestem przez takiego lekarza leczona.Pani Doktor dziękuje za konsekwentnie i świadomie realizowana misje w służbie choremu człowiekowi. Za Pani profesjonalizm i Człowieczeństwo okazane mi w leczeniu przez 7lat z serca dziękuję i życzę Pani nie ustawania w tych dobrych zawodach.Z wyrazami szacunku i wdzięczności pacjentka Jasia
Opinia dodana przez: Jasia

lek. dent. Beata Mikulec

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SUKURS-MED"
ulica Młyńska 336
32-420 Gdów

Na lepszego dentyste nie moglam trafić. Super podejscie do dzieci, córka nigdy nie placze, zawsze wychodzi zadowolona. W porownaniu do innych dentystów u ktorych bylam z dzieckiem dr Mikulec jest bezkonkurencyjna. Polecam każdemu w szczególności dla dzieci.

lek. dent. Ewelina Ziajor

31B
38-471 Wojaszówka

Serdecznie polecam Panią stomatolog! Jako, że jestem bardzo wybredną pacjentką - wizyty u stomatologa to dla mnie kara - jestem zachwycona leczeniem i podejściem Pani Eweliny do pacjentów. Delikatna, indywidualnie podchodzi do każdego przypadku, uśmiechnięta i dokładnie wie co robi. Polecam serdecznie 😊
Opinia dodana przez: Habi

lekarz Piotr Michalski

Ujastek sp. z o.o. sp. komandytowa
ulica Ujastek 3

Kompetentny, profesjonalny lekarz. Mila i intymna atmosfera. Polecam zwlaszcza kazdej przyszlej mamie ;-)
Opinia dodana przez: Sylwia

dr n. med. Radosław Łysek

Dental Arts Studio
Tadeusza Szafrana 5a/u7

Doktor Radosław Łysek wraz z zespołem wykonał dla mnie usługę kompleksowej odbudowy uzębienia na którą składały się zabiegi leczenia, protetyki implantowej i odbudowy. Podkreślam przede wszystkim dobre i komfortowe dla pacjenta wykonanie, pełny profesjonalizm, przyjazny i miły personel. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług i z pełnym przekonaniem polecam Dental Arts Studio jako bardzo dobrą klinikę stomatologiczną.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Marta Prośniak

Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kasince Małej
822
34-734 Kasinka Mała

Polecam w 100% !!! W kwietniu bylismy w szpitalu w Myslenicach z corka 10,5 mies na ostre zapalenie krtani. Wszystko Pani doktor wytkumaczyla dokladnie spokojnie bardzonsympatyczna i kompetentna Pani doktor z suoer podejsciem do dzieci!!!
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Paweł Malik

Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Topolowa 7

Warto umówić się na wizytę. Dokładny, wszystko wytłumaczy. Zwraca uwagę na inne ewentualnie związane dolegliwości.
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Tomasz Kraczkowski

Anestezjolog

Przychodnia stomatologiczna
Aleje Jana Pawła II 19
22-400 Zamość

Lekarz do tańca i do różańca. Lekarz z powołania, czuły, wrażliwi i podchodzi do pacjenta z sercem i oddaniem

lekarz Adam Pitura

ulica Sobieskiego 7A
22-300 Krasnystaw

Wspaniały lekarz i znakomity fachowiec, miły, uczynny, kompetentny i bardzo życzliwy, każdemu polecam
Opinia dodana przez: Alina

lekarz Dorota Stankiewicz

Żeromskiego 25/27
97-300 Piotrków Trybunalski

Wspaniała Pani doktor.Mila uprzejma troskliwa przede wszystkim ma wspaniałe podejście do pacjenta.Zawsze kieruje na badania jeśli coś budzi niepokój.Tlumaczy przebieg choroby.Jest lekarzem godnym zaufania i polecenia.
Opinia dodana przez: Karolina
Wspaniały specjalista. Profesjonalny, empatyczny, zaangażowany, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Prowadził moją ciąże i wykonywał w ICZMP zabieg cesarskiego cięcia. Bardzo szybko doszłam do siebie. Synek jest zdrowy. Rana po cięciu jest idealnie zszyta, prawie niewidoczna. Położnik, któremu warto zaufać.
Bardzo miła Pani kardiolog , wysokie kompetencje, kompleksowe podejście do problemu pacjenta, polecam Ryszard

lekarz Piotr Cichecki

Niepubliczny Zakład Opieki Stomatologicznej "Uśmiech"
Jana Pawła II 16/33
14-100 Ostróda

Oby więcej lekarzy z takim zaangażowaniem i sercem, to i świat chorego, cierpiącego człowieka byłby łatwiejszy do zniesienia.

lekarz Krzysztof Kropiwnicki

Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej PULS-Centrum Kardiologii s.c. Danuta i Wiesław Mejzner
Kochanowskiego 68a
19-300 Ełk

Polecam Pana Dr K. Kropiwnickiego. Bardzo dobry lekarz, otwarty na pacjenta. Wszystko wyjaśni i pokieruje do specjalisty. Dzięki bardzo dobremu wykonaniu gastroskopii, szybka diagnoza i dzisiaj mogę jeszcze żyć. Ostatnio Pan doktor przeprowadził badanie kolonoskopii u mnie. Nie spodziewałem się takiego profesjonalizmu. Badanie przeprowadzone było beż znieczulenia ( po prostu pełen profesjonalizm, bezboleśnie). Takich lekarzy nam potrzeba. Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze. Badanie wykonywałem w przychodni Medicus w Grajewie.
Opinia dodana przez: Waldemar

lek. dent. Lubomiła Racka

Kołobrzeska 13E/2
10-444 Olsztyn

leczyłam zęby i zrobiłam sobie licówki u Pani doktor jestem bardzo zadowolona poleciłam wszystkim moim znajomym i wszyscy są zadowoleni.
Opinia dodana przez: KRYSTYNA