lek. dent. Julia Jędrzejczyk-Załęcka

Al. Niepodległości 87A/11
10-045 Olsztyn

Powiem krótko. Pani doktor to dusza człowiek. Pomogła mi bardzo dobrze i pełna profesja. Miła uprzejma i nie zostawia pacjenta nawet jakby miała pracować dłużej. Gorąco polecam panią doktor.
Opinia dodana przez: Lubomir

lekarz Maria Szwajkowska

Żołnierska 16b lok. 8a
10-561 Olsztyn

Jestem zauroczona Panią doktor- do mojej 4-letniej coreczki podeszła z taką troską, lagodnoscią i wywyrozumiałościąOdpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu!!!
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Halina Damek-Choduń

ulica Młyńska 6A/1
47-300 Krapkowice

U pani doktor byłam z babcią, jest bardzo dobrą lekarką, miłą i kompetentną, z dużą dozą cierpliwości. Polecam 🙂

lekarz Sławomir Chmielewski

Powstańców Śląskich 3 lok. 52
47-100 Strzelce Opolskie

Człowiek z powołaniem do pomocy innym. Życzę każdemu, aby w trudnych chwilach trafiali na takich ludzi.
Opinia dodana przez: Piotr Wrzosek

lek. dent. Renata Prus

M. Konopnickiej 7/3
48-250 Głogówek

Bardzo uprzejma, skuteczna i wesola pani Denstystka. Tylko ze przyjmujepo 17 i prywatnie ale jak sie ma pieniadze to sobie mozna pozwolic. polecam!:)
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Agnieszka Karoń

NZOZ "PIAST - MED" Sp. z o.o.
Leszka Białego 5/1
47-232 Kędzierzyn-Koźle

Pani Doktor jest genialna! Dziś byłam u niej z moim 5-latkiem, który zwijał się z bólu zęba. Weszłam z marszu, nie umówiona. Pani Doktor przyjęła bez problemu. Mimo krzyków i próby ucieczki mojego dziecka, bardzo cierpliwe, miło i cieplutko do niego podeszła. Cała wizyta przebiegła dość szybko :) Wracamy za 2 tygodnie na kolejną wizytę :)
Opinia dodana przez: Zuzanna

lekarz Natalia Danielska-Piontek

Prywatny Gabinet Okulistyczny
Sienkiewicza 9
64-200 Wolsztyn

Pan Doktor Piontek jest niesamowicie dobrym, miłym a zarazem realnym lekarzem - najlepszym profesjonalistą w swojej dziedzinie. Od 30tu lat mieszkam na stałe w USA i dowiedziałam się o jego pionierskich i wynalazczych metodach regeneracji i rekonstrukcji łąkotki poprzez znakomite recenzje profesora Wong Keng Lin Francis z Singapuru. Prawie, że pojechałam do Singapuru na leczenie dopóki nie odkryłam, że mamy w Polsce takiego specjalistę, który wykonał przeszło 10,000 operacji stawów. …
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Elżbieta Wójcik

Internista, Onkolog

Swojska 11

Z czystym sumieniem polecam Panią Doktor Elżbietę Wójcik. Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju. Niesamowita umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby i sposobu leczenia spowodowały, że w spokojny sposób podszedłem do leczenia i walki o swoje zdrowie i życie. Pani Doktor to rzetelny i prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie, przede wszystkim jednak lekarz z powołania. Lekarz pełen empatii, zrozumienia i oddania. Dziękuję za wszystko !
Opinia dodana przez: Józef Piotrowski

lekarz Mariola Zielińska

Anestezjolog, Neurolog dziecięcy

ul. Morawska 15 A

Bardzo dziekuje pani doktor za profesjonalną opiekę w czasie mojego pobytu w szpitalu. Polecam z calego serca.
Opinia dodana przez: Marcela

lekarz Piotr Szabłowski

CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań

Przyjazny, godny zaufania , profesjonalny. Miałam zabieg 5 dni temu i bardzo cieszę się, że własnie tego lekarza wybrałam

lekarz Amgad Elnur Elhag

NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
64-300 Nowy Tomyśl

Żałuję, ze ten lekarz nie przyjmuje w mojej przychodni, lekarz rodzinny ze Zdrovity pan Przemysław K-S ( to jakaś pomyłka z wyborem zawodu) odmówił badań i leczenia, pan Amgad nie miał żadnych problemów z przyjazdem do chorego. Wykonał profesjonalnie pełen zestaw badań - dziekuję.
Opinia dodana przez: Wiesław

lekarz Magdalena Przybycin - Cybula

NS ZOZ "Chiron"
ulica Goździkowa 2
62-510 Konin

Rzadko spotyka się tak miłego i zainteresowanego pacjentem lekarza. Mój mąż był chory prawie dwa tygodnie, antybiotyki nie pomagały, coraz bardziej duszący kaszel, mąż słabł w oczach, test na covid negatywny. Pani doktor sama, bez umowionej teleporady, dzwoniła i pytała czy jest mu lepiej, ostatecznie kazała zawieźć męża do szpitala. Zdiagnozowano zapalenie płuc, dzięki pomocy i skierowaniu do szpitala Pani Doktor pewnie uratowała mężowi życie ponieważ inni lekarze oraz ratownicy …

lekarz Joanna Hermann

Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
64-920 Piła

Pani Asia od lat opiekuje się moją rodziną. Mąż i trójka moich dzieci noszą okulary. Ja również regularnie mam badanie dna oka, ponieważ mam cukrzycę I typu . Fachowa, rzetelna i bardzo miła obsługa. Nie ma problemu z rejestracją - sprawna i w miarę szybka. A co najważniejsze nie żadnych problemów na umówienie wizyty na NFZ. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Thueiba Szlachta

Wojewódzka Stacja Ratownictwa Medycznego w Łodzi
ulica Warecka 2

Bardzo dobry lekarz i człowiek. Pani doktor pomaga więcej niż powinna a przy tym jest kompetentna. Serdecznie polecam...

lekarz Maria Wanic-Kossowska

Internista, Hipertensjolog

ulica Dojazd 34

Wspaniały lekarz z sercem na dłoni. Dostępny o każdej godzinie. Starający się we wszystkim pomóc. Zapewnia wszechstronną opiekę, nie zna słowa „nie”. Pani profesor jest kochaną osobą i wspaniałym lekarzem. Pomaga, dodaje odwagi i nadziei! Jak trzeba pocieszyć to pociesza. Jak trzeba ochrzanić też to robi :) Nie jest bufonem jak inni utytułowani lekarze.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Barbara Płaza

Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b

Wyjątkowo miła, uczynna i cierpliwa osoba. Z wielkim poświęceniem i sumiennością stara się pomóc pacjentowi. Jeśli chodzi o mnie poradziła sobie z wyjątkowo trudnym i skomplikowanym przypadkiem, gdzie inni dentyści po prostu nie dali rady. Naprawdę szczerze polecam i dziękuję....
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Natalia Mikołajczak-Walendowska

Centrum Dializ Freseniue Nephrocaare
Poznańska 125a, IV pieto bloku A
63-300 Pleszew

Niedawno byłem u Pani dr na wizycie pod kątem rozpoznania cukrzycy jak dotąd nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta, widać że Pani dr zależy na pacjencie, i jego zdrowiu szczegółowo omawia chorobę i proces jej leczenia, jest miła i sympatyczna osobę godna polecenia, dla mnie super, dziękuję
Opinia dodana przez: Artur

lekarz Katarzyna Tkaczyk - Kluczyńska

Centrum Medyczne Hipokrates
Jabłoniowa 23 Gniezno
62-200 Gniezno

Oby wszyscy lekarze mieli takie podejscie do pacjenta.Pani Doktor godna polecenia ,wysoka kultura osobista,profesjonalna,kompetentna,Z czystym sumieniem POLECAM,Pani Doktor-bardzo DOBRY przy tym CZLOWIEK,mozna jednak byc milym nie tracac na asertywnosci.

lekarz Łukasz Gadzinowski

Centrum Usług Medycznych Choroszkiewicz
Wyspiańskiego 8 D
62-800 Pleszew

Polecam. Chodze regularnie i jestem zadowolona. Punktualność, miła obsługa, sporo czasu dla pacjenta pozdrawiam.
Opinia dodana przez: Jakub

lekarz Łukasz Rotnicki

64-500 Szamotuły

Pan doktor jest kompetetna,wyrozumiała osoba dla pacjenta. Wysłucha odpowiednio omawianej sprawy z uwagą i podejmuje konkretne, przemyślane działania. Nie obawiałam się poddac wykonania zabiegu w jego rękach. Pan doktor bardzo dobrze miejscowo znieczulil, wogóle nie czułam uklucia i dalszych wykonywanych czynności, skończywszy na zakladaniu szwów. OBY BYŁO WIĘCEJ TAKICH LEKARZY JAK PAN DOKTOR !!! Życzę dalszego powodzenia w życiu zawodowym. Sonia Górzyńska.
Opinia dodana przez: Sonia