Al. Niepodległości 87A/11
Olsztyn
Powiem krótko. Pani doktor to dusza człowiek. Pomogła mi bardzo dobrze i pełna profesja. Miła uprzejma i nie zostawia pacjenta nawet jakby miała pracować dłużej. Gorąco polecam panią doktor.
Powstańców Śląskich 3 lok. 52
Strzelce Opolskie
Człowiek z powołaniem do pomocy innym. Życzę każdemu, aby w trudnych chwilach trafiali na takich ludzi.
NZOZ "PIAST - MED" Sp. z o.o.
Leszka Białego 5/1
Kędzierzyn-Koźle
Pani Doktor jest genialna! Dziś byłam u niej z moim 5-latkiem, który zwijał się z bólu zęba. Weszłam z marszu, nie umówiona. Pani Doktor przyjęła bez problemu. Mimo krzyków i próby ucieczki mojego dziecka, bardzo cierpliwe, miło i cieplutko do niego podeszła. Cała wizyta przebiegła dość szybko :) Wracamy za 2 tygodnie na kolejną wizytę :)
Prywatny Gabinet Okulistyczny
Sienkiewicza 9
Wolsztyn
Pan Doktor Piontek jest niesamowicie dobrym, miłym a zarazem realnym lekarzem - najlepszym profesjonalistą w swojej dziedzinie. Od 30tu lat mieszkam na stałe w USA i dowiedziałam się o jego pionierskich i wynalazczych metodach regeneracji i rekonstrukcji łąkotki poprzez znakomite recenzje profesora Wong Keng Lin Francis z Singapuru. Prawie, że pojechałam do Singapuru na leczenie dopóki nie odkryłam, że mamy w Polsce takiego specjalistę, który wykonał przeszło 10,000 operacji stawów. …
Z czystym sumieniem polecam Panią Doktor Elżbietę Wójcik. Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju. Niesamowita umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby i sposobu leczenia spowodowały, że w spokojny sposób podszedłem do leczenia i walki o swoje zdrowie i życie. Pani Doktor to rzetelny i prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie, przede wszystkim jednak lekarz z powołania. Lekarz pełen empatii, zrozumienia i oddania. Dziękuję za wszystko !
ul. Morawska 15 A
Bardzo dziekuje pani doktor za profesjonalną opiekę w czasie mojego pobytu w szpitalu. Polecam z calego serca.
CERTUS
ul. Grunwaldzka 156 Poznań
Przyjazny, godny zaufania , profesjonalny. Miałam zabieg 5 dni temu i bardzo cieszę się, że własnie tego lekarza wybrałam
NZOZ Przychodnia Zespołu Lekarza Rodzinnego Panaceum
ulica Poznańska 30
Nowy Tomyśl
Żałuję, ze ten lekarz nie przyjmuje w mojej przychodni, lekarz rodzinny ze Zdrovity pan Przemysław K-S ( to jakaś pomyłka z wyborem zawodu) odmówił badań i leczenia, pan Amgad nie miał żadnych problemów z przyjazdem do chorego. Wykonał profesjonalnie pełen zestaw badań - dziekuję.
NS ZOZ "Chiron"
ulica Goździkowa 2
Konin
Rzadko spotyka się tak miłego i zainteresowanego pacjentem lekarza. Mój mąż był chory prawie dwa tygodnie, antybiotyki nie pomagały, coraz bardziej duszący kaszel, mąż słabł w oczach, test na covid negatywny. Pani doktor sama, bez umowionej teleporady, dzwoniła i pytała czy jest mu lepiej, ostatecznie kazała zawieźć męża do szpitala. Zdiagnozowano zapalenie płuc, dzięki pomocy i skierowaniu do szpitala Pani Doktor pewnie uratowała mężowi życie ponieważ inni lekarze oraz ratownicy …
Szpital Specjalistyczny w Pile
ulica Rydygiera 1
Piła
Pani Asia od lat opiekuje się moją rodziną. Mąż i trójka moich dzieci noszą okulary. Ja również regularnie mam badanie dna oka, ponieważ mam cukrzycę I typu . Fachowa, rzetelna i bardzo miła obsługa. Nie ma problemu z rejestracją - sprawna i w miarę szybka. A co najważniejsze nie żadnych problemów na umówienie wizyty na NFZ. Polecam!!!
Wojewódzka Stacja Ratownictwa Medycznego w Łodzi
ulica Warecka 2
Bardzo dobry lekarz i człowiek. Pani doktor pomaga więcej niż powinna a przy tym jest kompetentna. Serdecznie polecam...
ulica Dojazd 34
Wspaniały lekarz z sercem na dłoni. Dostępny o każdej godzinie. Starający się we wszystkim pomóc. Zapewnia wszechstronną opiekę, nie zna słowa „nie”. Pani profesor jest kochaną osobą i wspaniałym lekarzem. Pomaga, dodaje odwagi i nadziei! Jak trzeba pocieszyć to pociesza. Jak trzeba ochrzanić też to robi :) Nie jest bufonem jak inni utytułowani lekarze.
Poradnia ginekologiczna
Św. Marii Magdaleny 8 a/b
Wyjątkowo miła, uczynna i cierpliwa osoba. Z wielkim poświęceniem i sumiennością stara się pomóc pacjentowi. Jeśli chodzi o mnie poradziła sobie z wyjątkowo trudnym i skomplikowanym przypadkiem, gdzie inni dentyści po prostu nie dali rady. Naprawdę szczerze polecam i dziękuję....
Centrum Dializ Freseniue Nephrocaare
Poznańska 125a, IV pieto bloku A
Pleszew
Niedawno byłem u Pani dr na wizycie pod kątem rozpoznania cukrzycy jak dotąd nie spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta, widać że Pani dr zależy na pacjencie, i jego zdrowiu szczegółowo omawia chorobę i proces jej leczenia, jest miła i sympatyczna osobę godna polecenia, dla mnie super, dziękuję
Centrum Usług Medycznych Choroszkiewicz
Wyspiańskiego 8 D
Pleszew
Polecam. Chodze regularnie i jestem zadowolona. Punktualność, miła obsługa, sporo czasu dla pacjenta pozdrawiam.
Pan doktor jest kompetetna,wyrozumiała osoba dla pacjenta. Wysłucha odpowiednio omawianej sprawy z uwagą i podejmuje konkretne, przemyślane działania. Nie obawiałam się poddac wykonania zabiegu w jego rękach. Pan doktor bardzo dobrze miejscowo znieczulil, wogóle nie czułam uklucia i dalszych wykonywanych czynności, skończywszy na zakladaniu szwów. OBY BYŁO WIĘCEJ TAKICH LEKARZY JAK PAN DOKTOR !!! Życzę dalszego powodzenia w życiu zawodowym. Sonia Górzyńska.
Od 2008 r mam wykrytą poważną chorobę : jaskrę która wymaga leczenia i okresowych kontroli.Dzisiaj pierwszy raz byłem przyjęty przez Panią doktor, która dużo czasu poświęciła na kompleksowe przebadanie obu oczu,zmieniła krople na mocniejsze, wszystko mi dokładnie wyjaśniła,z tej wizyty lekarskiej wyszedłem bardzo zbudowany,nie będę zmieniał lekarzy ale już na stałe będę kontynuował u twej Pani Doktor i wszystkim moim znajomym będę polecał Panią doktor Ewę Broniarczyk,dozgonny pacjent Marek K.z …