lekarz Ewa Broniarczyk

LUX MED Sp. z o.o.
ul. Franklina Roosevelta 18

Od 2008 r mam wykrytą poważną chorobę : jaskrę która wymaga leczenia i okresowych kontroli.Dzisiaj pierwszy raz byłem przyjęty przez Panią doktor, która dużo czasu poświęciła na kompleksowe przebadanie obu oczu,zmieniła krople na mocniejsze, wszystko mi dokładnie wyjaśniła,z tej wizyty lekarskiej wyszedłem bardzo zbudowany,nie będę zmieniał lekarzy ale już na stałe będę kontynuował u twej Pani Doktor i wszystkim moim znajomym będę polecał Panią doktor Ewę Broniarczyk,dozgonny pacjent Marek K.z …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Przemysław Bartkowiak

ulica Kiepury 8
64-100 Leszno

Pan doktor jest lekarzem kompetentnym znajacym się na swoim fachu poza tym jest bardzo sympatycznym czlowiekiem.

lekarz Magdalena Owczarek

ulica Janiny Omańkowskiej 87 E/18

Wspaniała lekarka miła , dokładna przy badaniu.Wszystko wytłumaczone dalsza diagnostyka.Dokładne omówienie wyników i to na NFZ
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Grzegorz Naprawa

Gastrolog, Internista

Sokołowskiego 11a lok. 2

Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
Opinia dodana przez: Lidia Sieniawska -Purtak

lekarz Jagoda Dąbrowska

Słoneczna 1/45
35-061 Rzeszów

Dziękuję za opiekę w Szpitalu KSW2 w Rzeszowie. Pani Doktor bardzo rzeczowa i odważna a przy tym uprzejma.
Opinia dodana przez: Łukasz

lek. dent. Dominika Chmielewska

Gabinet Vision Express
al. Tadeusza Rejtana 69
35-959 Rzeszów

Trafiłem do Pani doktor Dominiki Chmielewskiej w październiku 2018r. z promieniującym bólem szóstki, liczba na doraźną pomoc. W noc poprzedzającą wizytę, z bólu odwiedziłem pogotowie dentystyczne w Krośnie tzw nocny dyżur jednak warunki jakie tam zastałem oraz osobowość samego lekarza o 4 nad ranem skłoniła mnie by zawrócić. Powiedział bym, czysty przypadek, gdyż próbowałem szukać ratunku u stomatologa, który rozpoczął mój cały dramat siedem miesięcy wcześniej, wymieniając wypełnienie amalgamatowe, naruszając …
Opinia dodana przez: Przemysław Żychowski

lek. dent. Bartłomiej Guzik

NZOZ "PRIMADENT" S.C.
Zenitowa 15
35-301 Rzeszów

Pan Doktor jest naprawdę godnym polecenia specjalistą. Wizyta przebiegła sprawnie, w miłej atmosferze. Dzięki fachowości Pana Doktora znów mogę cieszyć się aktywnym życiem. Polecam z całego serca.

lekarz Emanuela Turlewicz

ul. Adama Mickiewicza 13
37-450 Stalowa Wola

Pani doktor nie dość że piękna to i bardzo mądra i bardzo dobra. Poświęca bardzo dużo czasu swojemu pacjentowi. Wspaniale tłumaczy krok po kroku na temat leczenia. Nie ma lepszego dermatologa. Leczenie dobiera idealnie dzięki czemu można się cieszyć wspaniałymi efektami wizualnymi jak i komfortem psychicznym.Jest wspaniała. Oby było jak najwięcej takich lekarzy jak Pani doktor z prawdziwego powołania .
Opinia dodana przez: agnieszka

lekarz Jakub Jędrych

Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego Filia Goleniów
Nowogardzka 2a
72-100 Goleniów

Dr Jakub Jędrych, wspaniały lekarz i przede wszystkim cudowny człowiek. Opiekował się mną na oddziale chirurgi w Świnoujściu, a po latach odebrał telefon dając kolejne wytyczne. Polecam z całego serca!
Opinia dodana przez: Agni6

lekarz Michał Branecki

72-200 Nowogard

Bardzo ,bardzo dobry lekarz,polecam wszystkim.Bardzo,dobra kompetencosc,super podejscie,doskonale tlumaczy wszystko,poswieca duzo czasu,jest bardzo uprzejmy,i bardzo godny zaufania.
Opinia dodana przez: kinga

lekarz Sylwester Ciećwież

UNI-MED
ul. Wielkopolska 24/3

Moja pierwsza wizyta u tego lekarza i stres z nią związany okazał się bezpodstawny Profesjonalna opieka , diagnoza , podejście do pacjentki , wszystko na tzw. szkolną szóstkę. Polecam wszystkim paniom, a szczególnie w średnim wieku .

lek. dent. Anna Zabokrzycka

Droga Hrabska 8C
05-090 Falenty Nowe

Wspaniala Fachowa i bardzo rzetelna Stomatolog.Bardzo dokladnie pracuje z zachowaniem higieny.Bywalam u Pani dr mieszkajac w Polsce i po kilkunastu latach wypelnienia ktore mi zakladala nadal szczelnie siedza.Kiedys mnie Niemiecki dentysta pytal kto mi robil zęby?Byl pod wrazeniem Super dokladnosci.Dziekuje Pani Aniu i Pozdrawiam z Bremen
Opinia dodana przez: Katarzyna Wintjens

lekarz Anna Nielepiec-Jałosińska

Chirurg dziecięcy, Lekarz medycyny ratunkowej

Rakietników 25/16

Z całego serca polecam - miły kontaktowy lekarz z ogromną wiedzą. Bardzo dokładnie zrobione usg.
Opinia dodana przez: Kamila

lek. dent. Agata Różanka

Sowińskiego 19/3
05-820 Piastów

Trafiłem do Pani doktor z bólem zęba w trakcie jazdy z Torunia do Warszawy, pomoc profesjonalna, miła i szybka z uratowaniem zęba włącznie, pomimo poprzednich diagnoz w Toruniu że ząb do usunięcia. Polecam, proszę się przygotować bo ruch u Pani Doktor jak na ul.Marszałkowskiej.

lekarz Maria Jasińska

Elektoralna 19b/42

Pełen profesjonalizm 😁 świetne podejście do dziecka, szybka diagnoza. Szczerze mogę polecić każdemu.

lek. dent. Marek Grabowski

Turmoncka 22/U2C

Empatyczne podejście lek.Marka Grabowskiego do pacjenta powoduje, że usunięcie ( ekstrakcja) zęba przestaje być horrorem. Dziękuję😇

lekarz Katarzyna Komendant

Suligowskiego 3/5/15

Serdecznie polecam Panią doktor . Mojego syna od 4 r.ż do 12 leczono w kierunku ADHD (w moim mieście ) ,problemy w szkole coraz bardziej narastały nie tyle z zachowaniem,co nauką . Po długim szukaniu pomocy u innego specjalisty trafiliśmy na dr Katarzynę Komendant. I moje przypuszczenia (matki) Pani doktor potwierdziła ,to nie ADHD tylko Autyzm . Jesteśmy pod stałą opieką Pani doktor w Warszawie ,syn lubi jeździć na wizyty …

lekarz Wojciech Maciejewski

Stomatologia MM dent
ul. Strumykowa 35/lok. U 1

Z wielką przyjemnością stwierdziłem, że Pan Wojciech Maciejewski jest lekarzem z prawdziwego powołania i co jest super ważne, jest dobrym człowiekiem. Leczeniem jestem w pełni usatysfakcjonowany i jestem niezmiernie wdzięczny. Zbigniew Małowiecki
Opinia dodana przez: Zbigniew Małowiecki

lekarz Anna Horodejczuk

Rehabilitant

Emilii Plater 1
05-070 Sulejówek

Lekarz, który traktuje pacjenta jak człowieka wymagającego pomocy. Szybka diagnoza i bardzo życzliwe podejście. Pełen profesjonalizm i oddanie pacjentowi.

lekarz Tomasz Zieliński

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Świetny lekarz, naprawdę polecam. Za podejście, brak pośpiechu, dobry humor i uśmiech. Za to, że za każdym razem wszystko dokładnie tłumaczy i za to, że moja córeczka nigdy nie marudziła na Jego badaniu.