Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B
Pełen profesjonalizm. W gabinecie pani doktor słucha cierpliwie narzekań pacjenta, następnie zapoznaje się z starymi wynikami badań. Wnikliwie ogląda zdjęcia rezonansu i RTG na monitorze, a później czyta opisy. Omawia z pacjentem przebieg leczenia. Leczenie kanałowe pod kontrolą mikroskopu. Duże poczucie humoru, w gabinecie atmosfera rodzinna. Mam 66 lat i bardzo boję się dentystów, ale na następną wizytę udam się z własnej woli nie potrzeby. Polecam wszystkim, zero bólu, a …
Midentist Urszula Kotarbińska
Królewska 64/6
Milanówek
Wspaniały lekarz dentysta profesjonalna miła zawsze wytłumaczę jak najlepiej podejść do leczenia bardzo delikatna polecam
Przychodnia Stomatologiczna "AS-DENT"
Sądowa 7
Mława
Pani Doktor Aneta jest godna polecenia wszystkim rodzicom, szczególnie tym, których dzieci boją się dentysty lub idą na swoją pierwszą wizytę! 7-letnia córka miała swój debiut w gabinecie stomatologicznym. Obawiano się, jak zareaguje na nowe otoczenie, narzędzia i sam zabieg. Jednak Pani Aneta okazała się profesjonalistką w pracy z dziećmi. Od samego początku wizyty czuć było komfort i bezpieczeństwo. Pani Doktor ma niesamowite, ciepłe i empatyczne podejście do małych pacjentów. …
Krynicka 51 lok. 210
Pani Baranowska to profesjonalista wysokiej klasy w swojej dziedzinie,bardzo dziękuję i niskie ukłony za jej prace
Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15
bardzo dobry, sumienny i doświadczony lekarz, pracowity, nie szczędzi czasu dla pacjenta, wnikliwie analizuje potrzeby chorego
Lepszego stomatologa nie znam. Pan doktor Janusz Mikołajczyk to osoba kompetentna, uczciwa i rzetelna jeżeli chodzi o leczenie i podejście do pacjenta. Człowiek na poziomie, doskonale znajacy sie na tym co robi. Wizyta u doktora Mikolajczyka to sama przyjemność. Pozdrawiam
"HIPOKRATES" Grupowa Praktyka Lekarska
Warszawska 30
Oława
Polecam.Nardzo dobry stomatolog.Zawsze wszystko tłumaczy,optymalnie dobiera leczenie do tego co robi.
Miałem ogromne szczęście, że trafiłem z żoną z naszymi schorzeniami właśnie do dr n. med. Małgorzaty Poręba. Podejście doktor, dokładna diagnostyka i propozycja rozwiązań - wszystko to dało mi pełne przekonanie, że jesteśmy w najlepszych rękach. Na każdym etapie postępowania czuliśmy się dobrze zaopiekowani i poinformowani. Bardzo dobry kontakt z Panią doktor, jej wsparcie i dobre słowo były dla nas ogromnie ważne. Czuliśmy się, że jesteśmy wyjątkowi. Wiem, że taki …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
ulica Aleje Jerozolimskie
Brzeg Dolny
Lekarz z powołania,dzięki takim lekarzom pacjenci wracają do zdrowia ! Nikt do tej pory przez lata nie poprowadził syna tak jak powinien,zostawiali go samemu sobie twierdząc uparcie że jest zdrowy ,co okazało się że jednak ciężko chory ,czytajcie drudzy Państwo opinie o lekarzach to istotna wskazówka do udania się na wizytę gdzie zostaniecie potraktowani jak ludzie i otrzymacie kompletną pomoc pod każdym względem a Pani doktor jest tego najlepszym przykładem.
Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2
Bardzo dziękuje Panu doktorowi w imieniu mojej babci Stanislawy, która trafiła pod Pana opiekę w trakcie pobytu w szpitalu. Jest Pan niezwykle empatyczna osoba o wspaniałym podejściu. Prawdziwy lekarz z powołania.
To jest naprawdę lekarz z powołania. Mam wiele problemów zdrowotnych - wątroba, nerki, tarczyca, jelita - każdy problem doktor omawiał ze mną rzetelnie, dokładnie, dawał skierowania na wszystkie badania, które tylko mógł (i które oczywiście miały sens w moim przypadku), bo długo nawet specjaliści nie mogli znaleźć przyczyny. Nigdy nie bada od niechcenia.
Ośrodek Diagnostyczno - Leczniczy przy Górniczej Fundacji Ochrony Zdrowia
ulica Matejki 5a
Wałbrzych
Bardzo dobry lekarz. Kompetentny ,uprzejmy. Poświeca tyle czas pacjantowi ile jest potrzebna. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, tlumacząc w bardzo zrozumialy sposob chorobe i leczenie. Leczymy sie z mężem u Pana doktora juz kilka lat i dazymy do zaufaniem. Polecam kazdemy leczenie wlasnie u Pana doktora.