lek. dent. Katarzyna Kosowska-Mazurek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Elżbieta Kozieł
Suwalska 19B

Pełen profesjonalizm. W gabinecie pani doktor słucha cierpliwie narzekań pacjenta, następnie zapoznaje się z starymi wynikami badań. Wnikliwie ogląda zdjęcia rezonansu i RTG na monitorze, a później czyta opisy. Omawia z pacjentem przebieg leczenia. Leczenie kanałowe pod kontrolą mikroskopu. Duże poczucie humoru, w gabinecie atmosfera rodzinna. Mam 66 lat i bardzo boję się dentystów, ale na następną wizytę udam się z własnej woli nie potrzeby. Polecam wszystkim, zero bólu, a …
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Urszula Kotarbińska

Midentist Urszula Kotarbińska
Królewska 64/6
05-822 Milanówek

Wspaniały lekarz dentysta profesjonalna miła zawsze wytłumaczę jak najlepiej podejść do leczenia bardzo delikatna polecam
Opinia dodana przez: Piotr

lek. dent. Aneta Korniluk-Souissi

Przychodnia Stomatologiczna "AS-DENT"
Sądowa 7
06-500 Mława

Pani Doktor Aneta jest godna polecenia wszystkim rodzicom, szczególnie tym, których dzieci boją się dentysty lub idą na swoją pierwszą wizytę! 7-letnia córka miała swój debiut w gabinecie stomatologicznym. Obawiano się, jak zareaguje na nowe otoczenie, narzędzia i sam zabieg. Jednak Pani Aneta okazała się profesjonalistką w pracy z dziećmi. Od samego początku wizyty czuć było komfort i bezpieczeństwo. Pani Doktor ma niesamowite, ciepłe i empatyczne podejście do małych pacjentów. …

lekarz Grzegorz Warmiński

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Polecam. Lekarz godny polecenia. Jest skrupulatny, rzeczowy i zdecydowany. Czas wizyty mija w atmosferze spokojnej i miłej. Lekarz bardzo dokładnie analizuje dokumentację medyczną Szybko stawia diagnozę i decyzję o dalszym leczeniu.
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Małgorzata Baranowska

Krynicka 51 lok. 210

Pani Baranowska to profesjonalista wysokiej klasy w swojej dziedzinie,bardzo dziękuję i niskie ukłony za jej prace

lekarz Katarzyna Pędziwiatr

Radioterapeuta

Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15

bardzo dobry, sumienny i doświadczony lekarz, pracowity, nie szczędzi czasu dla pacjenta, wnikliwie analizuje potrzeby chorego

lek. dent. Leszek Raczyński

Bolesława Krzywoustego 3 c
Oleśnica

Jest to Stmatolog przez duże S. To jest Jego pasja. Misją jest pomoc pacjentowi. Jakość usługi i jakość sprzętu jest na najwyższym poziomie. Potrafi nawet w niedzielę , dla uzasadnionego przypadku, otworzyć gabinet i ulżyć w cierpieniu
Opinia dodana przez: Wiesław

lek. dent. Janusz Mikołajczyk

Gliwicka 10/5
57-220 Ziębice

Lepszego stomatologa nie znam. Pan doktor Janusz Mikołajczyk to osoba kompetentna, uczciwa i rzetelna jeżeli chodzi o leczenie i podejście do pacjenta. Człowiek na poziomie, doskonale znajacy sie na tym co robi. Wizyta u doktora Mikolajczyka to sama przyjemność. Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Szymon Kmieć

SPGZOZ
ulica Sitarskich 3
05-830 Nadarzyn

Wyrazy uznania dla doktora Szymona Kmiecia, który w styczniu 2025 roku kompleksowo przebadał moje spowodowane kaszlem omdlenia podczas wizyty na SOR-ze w Szpitalu Praskim. Wnikliwy i empatyczny pomimo ogromu obowiązków w czasie dużuru na SOR-ze.

lek. dent. Magdalena Ozga-Porada

"HIPOKRATES" Grupowa Praktyka Lekarska
Warszawska 30
55-200 Oława

Polecam.Nardzo dobry stomatolog.Zawsze wszystko tłumaczy,optymalnie dobiera leczenie do tego co robi.
Opinia dodana przez: Wanda

lekarz Małgorzata Poręba

ulica Miłostowska 17/4

Miałem ogromne szczęście, że trafiłem z żoną z naszymi schorzeniami właśnie do dr n. med. Małgorzaty Poręba. Podejście doktor, dokładna diagnostyka i propozycja rozwiązań - wszystko to dało mi pełne przekonanie, że jesteśmy w najlepszych rękach. Na każdym etapie postępowania czuliśmy się dobrze zaopiekowani i poinformowani. Bardzo dobry kontakt z Panią doktor, jej wsparcie i dobre słowo były dla nas ogromnie ważne. Czuliśmy się, że jesteśmy wyjątkowi. Wiem, że taki …
Opinia dodana przez: Kazimierz Korolczuk
{'id': 23217, 'name': 'Brzeg Dolny'} Endokrynolog
                                       lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

Endokrynolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
ulica Aleje Jerozolimskie
56-120 Brzeg Dolny

Lekarz z powołania,dzięki takim lekarzom pacjenci wracają do zdrowia ! Nikt do tej pory przez lata nie poprowadził syna tak jak powinien,zostawiali go samemu sobie twierdząc uparcie że jest zdrowy ,co okazało się że jednak ciężko chory ,czytajcie drudzy Państwo opinie o lekarzach to istotna wskazówka do udania się na wizytę gdzie zostaniecie potraktowani jak ludzie i otrzymacie kompletną pomoc pod każdym względem a Pani doktor jest tego najlepszym przykładem.

lekarz Izabela Bijak

Krzywoustego 29a/14

Cudowny człowiek i wspaniały specjalista. Życzę każdemu tak kompetentnej i mądrej lekarki. Niezwykle ciepła i oddana swojej pracy.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Aleksandra Milnerowicz

ul. Piastowska 28/18

WSPANIAŁA LEKARKA, DBA O PACJENTA POSWIECA DUZO UWAGI PACJENTOWI.KONKRETNIE WYTŁUMACZY UROCZA KOBIETA.POLECAM Z CZYSTYM SERCEM
Opinia dodana przez: IWONA

lekarz Jarosław Nowak

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Bardzo dziękuje Panu doktorowi w imieniu mojej babci Stanislawy, która trafiła pod Pana opiekę w trakcie pobytu w szpitalu. Jest Pan niezwykle empatyczna osoba o wspaniałym podejściu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Joseph Aueiss

Lekarz rodzinny

Swobodna 10 / 16

To jest naprawdę lekarz z powołania. Mam wiele problemów zdrowotnych - wątroba, nerki, tarczyca, jelita - każdy problem doktor omawiał ze mną rzetelnie, dokładnie, dawał skierowania na wszystkie badania, które tylko mógł (i które oczywiście miały sens w moim przypadku), bo długo nawet specjaliści nie mogli znaleźć przyczyny. Nigdy nie bada od niechcenia.
Opinia dodana przez: Paula

lekarz Aleksander Rola

Szpitale Kłodzkie
ulica Szpitalna 1a
57-300 Kłodzko

Polecam Pana Doktora za zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Ma bardzo dobre podejscie do pacjenta, wszystko wyjasnione w sposob zrozumialy. Udzielil fachowej pomocy. Jestem bardzo zadowolony i życzę wszystkim żeby trafiali pod skrzydła takich lekarzy jak Pan Doktor.

lekarz Wojciech Gaweł

Słowicza 12a
55-093 Kiełczów

Fantastyczny lekarz i Ordynator. Panie Doktorze. Dziękuję za bezinteresowną opiekę i uratowanie mi życia. Jestem panu bardzo wdzięczny. Jarosław Mazur OIOM Koszarowa Wrocław.

lekarz Wojciech Achtel

Ośrodek Diagnostyczno - Leczniczy przy Górniczej Fundacji Ochrony Zdrowia
ulica Matejki 5a
58-300 Wałbrzych

Bardzo dobry lekarz. Kompetentny ,uprzejmy. Poświeca tyle czas pacjantowi ile jest potrzebna. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, tlumacząc w bardzo zrozumialy sposob chorobe i leczenie. Leczymy sie z mężem u Pana doktora juz kilka lat i dazymy do zaufaniem. Polecam kazdemy leczenie wlasnie u Pana doktora.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Marcin Miś

Radiolog

ul. gen. Romualda Traugutta 132/36

Jestem wdzięczna doktorowi za uratowanie życia. Zabieg się udał czuję się dobrze. Doktor jest godny polecenia