lek. dent. Katarzyna Jaremczak-Dudek

Kamienna 4/93

Panie naprawdę godne polecenia szczególnie jeżeli chodzi o dzieci niezamienilbym nigdy na innego stomatologa atmosfera przyjazna dziecku podejście wszystkich tam pracujących naprawdę profesjonalne oby więcej takich gabinetów nic tylko brać przykład polecam polecam polecam
Opinia dodana przez: Patryk

lekarz Danuta Balcerzak

ul. Topolowa 15b/10
83-110 Tczew

Najlepsza lekarka pod słońcem. Jak jest potrzeba, to da skierowanie. Nawet nie jedno. Nie leczy na oko jak niektórzy lekarze. Moim zdaniem, lepszej szukać nie trzeba.

lekarz Piotr Drobiński

Gastrolog, Internista

Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica  Leśna 10
89-600 Chojnice

Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście, zależy mu na tym, aby jak najskuteczniej pomóc pacjentowi, zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Monika Frańczak

Rehabilitant

ul. Damroki 4/7
81-572 Gdynia

Pani doktor z dużą wiedzą i doświadczeniem. Ma dobry kontakt z dziećmi. Poświęca dużo czasu na badania. Jest sympatyczna, wszystko wyjaśnia.

lek. dent. Anna Walter- Szulc

Chirurg stomatolog

ul. Starowiejska 17B
84-230 Rumia

Jestem zachwycona w jaki sposób zostałam przyjęta na NFZ ! Pani doktor godna polecenia w 200% - pełny profesjonalizm !!! Usuwanie zębów czy korzeni to pestka! Pani doktor Anna Walter wszystko w trakcie zabiegu spokojnie tłumaczy. Ma niezwykłe podejście do pacjenta. Pojęcie strachu zupełnie znika ! Życzyłabym w każdym gabinecie takiego podejścia, no i przede wszystkim lekarza.

lekarz Tomasz Kowalczyk

Chopina Fryderyka 1/2
81-752 Sopot

Bardzo polecam doktora bardzo pomógł mi w mojej chorobie postawił właściwą diagnozę . Jest lekarzem z dużym doświadczeniem i wiedzą medyczną .

lek. dent. Beata Gawrońska

ulica Sobieskiego
84-230 Rumia

Leczę sie u Pani Gawrońskiej już kilka lat i uważam, ze jest to najdelikatniejszy i najlepszy dentysta w Rumi. Cudowna, ciepła osoba z ogromna wiedza i doświadczeniem. Polecam wszystkim :)

lekarz Krzysztof Lewicki

Chirurg dziecięcy

NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam! Diagnoza trafna operacja w przyspieszonym trybie. Wszystko idealnie po operacji! Dziękuję za opiekę nad synkiem. Jest Pan najlepszy!

lekarz Piotr Gadaj

Neurochirurg

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Znakomity lekarz. Profesjonalista. Kulturalny człowiek. Dziękujemy Panie Doktorze za pomoc. Jest nieoceniona. Wszystkiego dobrego Doktorze.
Opinia dodana przez: Zbigniew Z.

lek. dent. Beata Nowak

Stomatologia Uśmiechnij się
Wołodyjowskiego 2
77-300 Człuchów

wspaniałaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Hepatolog
                                       lekarz Hubert Grabowski

lekarz Hubert Grabowski

Hepatolog, Specjalista USG

DIAGNOSON Centrum USG i lekarze specjaliści
Warszawska 100/U8

Bardzo kompetentny, szczegółowy w diagnozowaniu choroby, wyjaśnia i odpowiada na zadawane pytania bez presji czasu. Bardzo życzliwy, uprzejmy i zainteresowany wyleczeniem pacjenta. Odpowiedzialnie bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Monika Klimaszewska-Wiertel

Diabetolog, Internista

Pomorska 6
78-600 Wałcz

Kompetentna Pani doktor . Była moja panią doktor prowadząca w szpitalu i naprawdę z wielkim zaangażowaniem podeszła do mnie i mojej choroby.

lek. dent. Paula Tymoszuk

ul. Buraczana 41C/4
81-587 Gdynia

Bardzo miła, uprzejma i radosna Pani doktor. Super podejście do pacjenta. Pełny profesjonalizm. Szybkie i delikatne leczenie oraz doradztwo. Polecam i pozdrawiam Panią doktor.
Opinia dodana przez: Wojtek

lek. dent. Paulina Błońska

DENTAL CARE STOMATOLOG
ulica Zielona 1 B
82-300 Elbląg

Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Opinia dodana przez: Ania Sikora z Elbląga

lek. dent. Beata Kurek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DARMEDICA"
aleja Gen. Józefa Hallera 117

Super lekarz nie mogłem lepiej trafić pani Beata wie co robi widać doświadczenie i co za tym idzie wielkie umiejętności a do tego jest bardzo miła i sympatyczna
Opinia dodana przez: Mariusz

lek. dent. Danuta Zaporowska

ul. Robotnicza 23
78-600 Wałcz

Bardzo miła osoba uprzejma i delikatna od lat do niej chodzę i jestem zadowolona :) Warto do niej chodzić.

lek. dent. Anna Szypulska

Stomatologia Predko-Engel
ulica Jerzego Waszyngtona 22/19
15-304 Białystok

Pełny profesjonalizm. Strach odszedł w niepamięć a moje życie zmieniło się na lepsze. Doskonały dobór asystenta stomatologicznego ☺. Polecam!
Opinia dodana przez: Hubert

lek. dent. Piotr Jankowski

ulica Tuwima 18
62-600 Koło

Dzięki temu Panu mam prawie wszystkie zęby mimo że jestem w wieku emerytalnym. Korzystam z usług stomatologicznych pana Piotra chyba z 30 lat. Zawsze kompetentny uprzejmy i pomocny w nagłej potrzebie nigdy nie odmówił pomocy. Życzę dobrego zdrowia zeby nam Pan służył jak najdłużej.

lek. dent. Anna Zaczyńska

ulica Pilotów 22

Pierwszy raz spotkałem się z taka kobieta stomatologiem.Dla mnie jest super.Podejście do pacjenta, delikatność i wyczucie .
Opinia dodana przez: Jacek

lekarz Kamila Zyzak

Brzeskie Centrum Medyczne
ulica Mossora 1
49-300 Brzeg

Dr Zyzak jedna z lepszych pediatrow. Bardzo kontaktowa , z dużą wiedzą. Wyśmienite podejście do małych pacjentów.Zawsze można się do Niej zwrócić. Pani dr jest również lekarzem hopsicyjnym dla dzieci. Szacunek dla tej Pani
Opinia dodana przez: Ela