Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Księżycowa"
ulica Księżycowa 5
Częstochowa
lekarz godny polecenia uprzejmosc poswiecony czas dla pacyjet zaufanie do kompetencji podejscie do pacyjeta polecam
Przychodnia specjalistyczna im. dr Stanisława Rotstada
Ułańska 28
Łowicz
Jestem pod wrażeniem. Rzadko spotyka się lekarza mającego tak dobre podejście do pacjenta, który naprawdę chce pomóc. Polecam! :)
NZOZ Centrum Medycyny Rodzinnej sp.c.
537
Gnojnik
Dentystka godna polecenia!! Począwszy od tego że nie robiła pod górkę z przyjęciem to zajęła się jak starym dobrym bywalcem jej fotela dentystycznego. Omówienie, znieczulenie i robota pełen profesjonalizm.
Dietetyk Poznań mgr Sylwia Rozenkop-Nowaczyk
Osiedle Piastowskie 75
Polecam Panią Dietetyk Sylwię Rozenkop-Nowaczyk. Profesjonalna i miła obsługa. Diety indywidualnie dostosowane. Smaczne, tanie i proste do przygotowania.
Pani psycholog jest miłą, spokojną i empatyczną osobą. Daje cenne konstruktywne porady, które mi już zaczynają pomagać... Próbuje zrozumieć człowieka oraz osoby z nim powiązane, co jest kluczem do dobrych relacji międzyludzkich...
mgr Robert Berek, Fizjoterapeuta
Adama Mickiewicza 59/1
Toruń
Chciałem Serdecznie podziękować Panu Robertowi za skuteczną terapię. Od dłuższego czasu bolał mnie odcinek szyjny kręgosłupa i nie mogłem skręcić głowy w lewo. Wizyta trwała 1h i od razu przyniosła efekt. Teraz mogę kręcić głową i nic mnie nie boli. Nie spodziewałem się tak szybkich rezultatów.
InVivo
Wita Stwosza 58
Znakomita specjalistka, rzetelność, uwaga i troska o pacjenta, a przede wszystkim chęć udzielenia pomocy pacjentowi. Z całego serca polecam Panią Doktor, pomogła mi niesamowicie, diagnoza, plan leczenia ustalone, omówione i wytłumaczone rewelacyjnie. Komunikacja na najwyższym poziomie i bardzo szybkie odpowiedzi na maila. W dodatku Pani Doktor za każdym razem pozytywnie i ze spokojem potrafi rozwiać wszelakie wątpliwości co automatycznie uspakaja pacjenta. Nie mogłam trafić na lepszego lekarza.
Pani Beata profesjonalnie i łagodnie podchodzi do pacjenta, bardzo dobrze tłumaczy rodzicom i pokazuje ćwiczenia. Panią Beatę cechuje niezwykłe podejście do dzieci i łagodne usposobienie. Pani magister poświęca dużo czasu danemu dziecku i wykorzystuje pełen jego potencjał. Serdecznie polecam!
Najlepszy nasz Pan doktor , leczy syna od kilku lat, wspaniale podejściem do wzięcia o rodzica,nasz syn go uwielbia. Odpowiedni człowiek na odpowiednik miejscu, empatyczny , konkretny z dużą wiedzą, polecamy
Aesthete
Stolarzowicka 38
Bytom
Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekcji odstających uszu. Dziękuję Pani Doktor i całej ekipie za spełnienie mojego marzenia. Polecam tym, którzy się jeszcze zastanawiają - WARTO!!!
Centrum Psychiatrii i Psychoterapii COLLIGO
Wschodnia 34
Toruń
Pani doktor za każdym razem bardzo profesjonalnie i z dużym zaangażowaniem podchodziła do mojego leczenia. Polecam.
Stomatologia w narkozie Maciej Kozłowski
Spokojna 23
Oleśnica
Chciałem podziękować lek.Michalowi Kozłoskiemu za empatie i profesjonalizm w podejściu do pacjenta.POLECAM!!!Andrzej Słupianek
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu
al.W.Witosa 26, 45-401 Opole
Opole
Pan Doktor wspaniały człowiek operował mi tętniaka mózgu metodą klipsowania po 4 tygodniach wróciłem do normalnego życia i uprawiania sportu polecam serdecznie!
AplusMED Indywidualna Praktyka Lekarska Bernard Adamowicz
Żołny 16
Polecam Pana doktora i zabieg, który skutecznie wykonał. Zabiegu nie trzeba obawiać się, po wykonaniu zabiegu znacząca poprawa w codziennym funkcjonowaniu. Problem rozwiązany i wyleczony w 100%. Polecam :-).