Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Szpital Miejski im. Jana Garduły
ulica Mieszka I 7
Świnoujście
Kiedyś w szpitalu spotkała mnie niecodzienna sytuacja (chociaż takie teraz są coraz częściej) przyjechałam na sor w nocy z okropnymi dolegliwościami. Lekarz na sorze stwierdził, że to przez to, że woda jest nie czysta albo nie umyłam rąk itd. Podał mi zastrzyk i wysłał do domu. Rano, jak się obudziłam, miałam jeszcze gorsze dolegliwości ale tym razem spotkał mnie lek. Yauhen. Przebadał mnie i powiedział, że musiałam zostać w szpitalu …
Szpital Specjalistyczny im. Henryka Klimontowicza w Gorlicach
Węgierska 21
Gorlice
Pani doktor uprzejma, pełen profesjonalizm i oddanie dla pacjenta. Przeprowadziła szczegółowy wywiad i odpowiedziała szczegółowo na wszystkie moje pytania. Wspaniała , kompetentna, obdarzona ogromną empatią . Świetny specjalista, pełna oddania dla pacjenta. Z całego serca polecam i ogromnie dziękuje za pomoc .
Pan doktor Malczyński jest wspaniałym lekarzem, miałam z nim styczność na oddziale paliatywnym w Nowym Targu jest bardzo miłym i ciepłym człowiekiem. Zawsze chętnie tłumaczy zagadnienia choroby i poświeca czas rodziniom, a ponadto robi wszytsko aby zmniejszyć ból pacjętów, jak również poprawić im komfort życia. Naprawdę polecam, zawdzięczam temu doktorowi kolejny miesiąc życia mojej mamy, a to bardzo wiele. Dziś znów walczę z rakiem i żałuję że nie mam kontaktu …
UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)
Bardzo miły, kompetentny lekarz. Bardzo spokojnie podchodzi do pacjenta. Dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Doradza pacjentowi, jestem bardzo zadowolona, że własnie na niego udałam się z mężem, który jest pacjentem z dużym balastem choroby do niego.
Są lekarze z powołania i wykonujący zawód. Dziś lekarzy z powołania jest niewielu Mam to szczęscie że jestem przez takiego lekarza leczona.Pani Doktor dziękuje za konsekwentnie i świadomie realizowana misje w służbie choremu człowiekowi. Za Pani profesjonalizm i Człowieczeństwo okazane mi w leczeniu przez 7lat z serca dziękuję i życzę Pani nie ustawania w tych dobrych zawodach.Z wyrazami szacunku i wdzięczności pacjentka Jasia
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SUKURS-MED"
ulica Młyńska 336
Gdów
Na lepszego dentyste nie moglam trafić. Super podejscie do dzieci, córka nigdy nie placze, zawsze wychodzi zadowolona. W porownaniu do innych dentystów u ktorych bylam z dzieckiem dr Mikulec jest bezkonkurencyjna. Polecam każdemu w szczególności dla dzieci.
Serdecznie polecam Panią stomatolog! Jako, że jestem bardzo wybredną pacjentką - wizyty u stomatologa to dla mnie kara - jestem zachwycona leczeniem i podejściem Pani Eweliny do pacjentów. Delikatna, indywidualnie podchodzi do każdego przypadku, uśmiechnięta i dokładnie wie co robi. Polecam serdecznie 😊
Ujastek sp. z o.o. sp. komandytowa
ulica Ujastek 3
Kompetentny, profesjonalny lekarz. Mila i intymna atmosfera. Polecam zwlaszcza kazdej przyszlej mamie ;-)
Dental Arts Studio
Tadeusza Szafrana 5a/u7
Doktor Radosław Łysek wraz z zespołem wykonał dla mnie usługę kompleksowej odbudowy uzębienia na którą składały się zabiegi leczenia, protetyki implantowej i odbudowy. Podkreślam przede wszystkim dobre i komfortowe dla pacjenta wykonanie, pełny profesjonalizm, przyjazny i miły personel. Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług i z pełnym przekonaniem polecam Dental Arts Studio jako bardzo dobrą klinikę stomatologiczną.
Niepubliczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Kasince Małej
822
Kasinka Mała
Polecam w 100% !!! W kwietniu bylismy w szpitalu w Myslenicach z corka 10,5 mies na ostre zapalenie krtani. Wszystko Pani doktor wytkumaczyla dokladnie spokojnie bardzonsympatyczna i kompetentna Pani doktor z suoer podejsciem do dzieci!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Lekarze Specjaliści" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Topolowa 7
Lublin
Warto umówić się na wizytę. Dokładny, wszystko wytłumaczy. Zwraca uwagę na inne ewentualnie związane dolegliwości.
Przychodnia stomatologiczna
Aleje Jana Pawła II 19
Zamość
Lekarz do tańca i do różańca. Lekarz z powołania, czuły, wrażliwi i podchodzi do pacjenta z sercem i oddaniem
Wspaniały specjalista. Profesjonalny, empatyczny, zaangażowany, z dużą wiedzą i doświadczeniem. Prowadził moją ciąże i wykonywał w ICZMP zabieg cesarskiego cięcia. Bardzo szybko doszłam do siebie. Synek jest zdrowy. Rana po cięciu jest idealnie zszyta, prawie niewidoczna. Położnik, któremu warto zaufać.