Lecznictwo Szpitalne 4WSKzP
ulica Weigla 5
Przemiła osoba, bardzo dokładnie tłumaczy i nie lekceważy pacjenta. Stwarza przyjazną atmosferę, ale przede wszystkim dobry stomatolog. Serdecznie polecam!
Prywatny Gabinet Stomatologiczny
ul. Przepiórcza 11
Dębica
Bardzo bardzo POLECAM uslugi Pani doctor. Prawdziwy wspanialy SPECJALISTA! Profesionalne podejcie, uprzejmosc i zupelnie bezinteresowna dorada, godna zaufania i powierzenia wszelkich prac. :) A wiem o czym mowie, bo mam juz w przeszlosci szereg nieprzyjemnych doswiadczen ze stomatologia ! Zbyt późno trafiłam w ręce doktor Włodarczyk Górz! wielka strata! Powodzenia w pracy zawodowej. Dziekuje za SUPER porade i opinie.
W lipcu 2024 roku byłam znieczulona przez dr. Artura Cywińskiego w trakcie operacji wszczepienia endoprotezy kolana . Zwykle po zakończonej operacji dla pacjenta jest to niezwykle bolesny czas , ale tym razem doktor przygotował dla mnie nową metodę która zamiast bólu dostarczyła niezwykłe doznania . Ujrzałam wielką jasną przestrzeń która mnie przenikała chociaż z oddali słyszałam rozmowy , stukanie w metal , grające radio i głos Pana dr. Artura. Wszystko …
Podkarpackie Centrum Interwencji Sercowo-Naczyniowych Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica 800-lecia 26
Sanok
Profesjonalny, uprzejmy, konkretny lekarz, podchodzi do pacjenta z uśmiechem nawet po ciężkim dniu pracy.
Ośrodek Wczesnej Interwencji
Jana Dekerta 1
Gorzów Wielkopolski
Młody, godny zaufania, miły, empatyczny lekarz pochylający się nad pacjentem. Godny polecenia internista.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Specjalistyczny Diagnostyczno-Leczniczy MEDREM-POLIKLINIKA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Katowicka 55
Opole
Wspaniałe podejście do pracy i do pacjenta. Dawno nie spotkałam takiego lekarza. Profesjonalna, konkretna, dobrze informuje pacjenta o jego stanie zdrowia i dalszym leczeniu. Trafiłam do Pani doktor po południu z ostrym zapaleniem gardła, z powodu silnego bólu i obrzęku nie byłam w stanie mówić, ani przełykać, poprzedniej nocy dławiłam się. Po zastosowaniu odpowiednich kroplówek odzyskałam głos, a dzięki właściwie dobranym lekom wieczorem ból zmniejszył się znacząco, mogłam przyjmować pokarmy …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Zdrowie dla Ciebie" w Bydgoszczy
Królowej Jadwigi 16
Bydgoszcz
Pan Doktor jedyny i najlepszy neurochirurg, a przede wszystkim lekarza. 2 lata walczyłam z lekarzami, szpitalem i moim zdrowiem. Jedna wizyta u Pana Szostaka i w końcu wiem co mi jest. Jedyny który stwierdził i zauważył zmianę na kręgosłupie. 😊😊 Nie warto czekać szukać myśleć problem z kręgosłupem lub inną częścią ciała, polecam z całego serca Pana Mateusza Szostaka. Lekarz z powołania.
Niepubliczny zakład opieki zdrowotnej
ul. Zofii Nałkowskiej 10
Tychy
Pani Doktor podczas wizyty rozwiazuje problem od A do Z. Jest pełna wiedzy i kompetencji. W sposob miły i uprzejmy traktuje pacjenta oraz poswięca mu dużo czasu. Polecam.
PRAKTYKA LEKARSKA DENTYSTYCZNA PAWEŁ MAZURKIEWICZ
ul. Słubicka 5a
Cybinka
Najlepszy stomatolog jakiego znam. Zawsze leczy na jak najwyższym poziomie. Jest profesjonalistą i przy tym ma świetne podejście do pacjenta.
Polsko-Amerykańskie Kliniki Serca II Oddział Kardiologiczny
al. Armii Krajowej 101
Bielsko-Biała
Byłam operowana 12,11,24r. Operował mnie dr Shrestha wraz z zespołem. Pełen profesjonalizm i zrozumienie lęków i obaw pacjenta przed zabiegiem. Rzetelna i cierpliwa informacja po zabiegu. Jestem szczęśliwa. Dziękujemy; Agata z mężem
Niepubliczny Zakład Zaopatrzenia Ortopedycznego i Medycznego Medyk poradnia chirurgii urazowo ortopedycznej
ulica Reymonta 62
Radomsko
Polecam!! Doskonała jeśli chodzi o leczenie ortodontyczne. Miła i kompetentna! Koleżance uratowała 2 zęby, które chcieli usunąć w innym gabinecie.
SP ZOZ MSW w Łodzi
ulica Północna 42
Bardzo miła, kompetentna, pełna empatii i cierpliwości oraz ciepła dla pacjenta. Posiada dużą wiedzę i zawsze coś poradzi. Godna polecenia.
Znakomity lekarz potrafi wyjaśnić szczegółowo na czym polega twoja choroba ipoświęca pacjentowi dużo czasu najlepszy lekarz w bydgoszczy choruje na schizofrenie dzięki temu lekarzowi pogodziłem sie z tą chorobą i jakoś funkcjonuje normalnie wczęśniej nie mogłem się z tym pogodzić że akurat mnie to spodkoło. Tylko na fundusz trzeba długo czekać na wizytę a prywatnie czeka się około tygodnia. Nadal czuje się nie za dobrze ale jakoś dzieki doktorowi radze …