Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica Leśna 10
Chojnice
Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście, zależy mu na tym, aby jak najskuteczniej pomóc pacjentowi, zdecydowanie polecam.
Jestem zachwycona w jaki sposób zostałam przyjęta na NFZ ! Pani doktor godna polecenia w 200% - pełny profesjonalizm !!! Usuwanie zębów czy korzeni to pestka! Pani doktor Anna Walter wszystko w trakcie zabiegu spokojnie tłumaczy. Ma niezwykłe podejście do pacjenta. Pojęcie strachu zupełnie znika ! Życzyłabym w każdym gabinecie takiego podejścia, no i przede wszystkim lekarza.
NCMed Przychodnie
ul. Majewskich 26
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam! Diagnoza trafna operacja w przyspieszonym trybie. Wszystko idealnie po operacji! Dziękuję za opiekę nad synkiem. Jest Pan najlepszy!
Stomatologia Uśmiechnij się
Wołodyjowskiego 2
Człuchów
wspaniałaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DIAGNOSON Centrum USG i lekarze specjaliści
Warszawska 100/U8
Bardzo kompetentny, szczegółowy w diagnozowaniu choroby, wyjaśnia i odpowiada na zadawane pytania bez presji czasu. Bardzo życzliwy, uprzejmy i zainteresowany wyleczeniem pacjenta. Odpowiedzialnie bardzo polecam.
DENTAL CARE STOMATOLOG
ulica Zielona 1 B
Elbląg
Najcudowniejszy dentysta u jakiego miałam okazję leczyć zęby swoje i dzieci. Miła, sympatyczna, pełna empatii dla osób które mają złe doświadczenia i potrafiąca odczarować przekonania o gabinecie dentystycznym. Dbająca o wygodę pacjenta i komfort w najdrobniejszych kwestiach, chociażby poprzez nałożenie balsamu na usta, aby nie wysychały. Lecząca na leżąco, a nie w pozycji w której człowiek ma bóle szyi i karku. Tak samo cudowna dla dzieci, potrafiąca oswoić dzieci i …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DARMEDICA"
aleja Gen. Józefa Hallera 117
Super lekarz nie mogłem lepiej trafić pani Beata wie co robi widać doświadczenie i co za tym idzie wielkie umiejętności a do tego jest bardzo miła i sympatyczna
Stomatologia Predko-Engel
ulica Jerzego Waszyngtona 22/19
Białystok
Pełny profesjonalizm. Strach odszedł w niepamięć a moje życie zmieniło się na lepsze. Doskonały dobór asystenta stomatologicznego ☺. Polecam!
Dzięki temu Panu mam prawie wszystkie zęby mimo że jestem w wieku emerytalnym. Korzystam z usług stomatologicznych pana Piotra chyba z 30 lat. Zawsze kompetentny uprzejmy i pomocny w nagłej potrzebie nigdy nie odmówił pomocy. Życzę dobrego zdrowia zeby nam Pan służył jak najdłużej.
Lecznictwo Szpitalne 4WSKzP
ulica Weigla 5
Przemiła osoba, bardzo dokładnie tłumaczy i nie lekceważy pacjenta. Stwarza przyjazną atmosferę, ale przede wszystkim dobry stomatolog. Serdecznie polecam!