{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Chirurg stomatolog

Chirurg stomatolog, Stomatolog

Centrum Medycyny i Chirurgii Plastycznej
Świętokrzyska 5/U2
15-843 Białystok

Nie dodawać opinii pod wpływem emocji? Tak chyba nie można. Jestem pełen emocji!!! Na szczęście pozytywnych. Po pierwsze dlatego, że jest piątek. Po drugie dlatego, że dziś właśnie zakończyłem leczenie zębów i w przyszłości będę tylko uczęszczał na wizyty kontr. I co mogę napisać o leczeniu i dr Agnieszce? Otóż takiego lekarza można ze świecą szukać i przez całe życie nie znaleźć. Pełen szacunek dla jej wiedzy i delikatności (a …
Opinia dodana przez: Adam
Wreszcie trafiłam na dobrego dietetyka! Ktoś, kto naprawdę mnie słucha i nie stara się za wszelką cenę wprowadzić swoich widzimisi. Pani Katarzyna zawsze znajdzie kompromis i wytłumaczy co i jak działa. Mam dużo chorób współistniejących (w tym autoimmunologiczne) i wszystko zostało zawarte w diecie, rozpisanej tak, aby brać pod uwagę moje treningi. Do tego zawsze się mogę do Pani Katarzyny odezwać jeśli mam problem, oddzwoni w wolnej chili albo odpisze …

mgr Anna Markiewicz - Temperowicz

Psycholog dziecięcy, Psychoterapeuta

Pani Ania pomogła mi wyjść z głebokiego kryzysu i pomogla mi znalezc sile zeby zmagac sie z przeciwnosciami losu. Polecam z calego serca
Opinia dodana przez: Dorka

lek. med. Grzegorz Walczak

Szpital Mrągowski im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Wolności 12
11-700 Mrągowo

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Poświęcił mi sporo czasu widać że leczenie to jego pasja. Serdecznie pozdrawiam wdzięczna Pacjentka Jadwiga
Opinia dodana przez: Jadwiga
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Dietetyk dziecięcy
                                       mgr Karolina Cudzich-Gunia

mgr Karolina Cudzich-Gunia

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Dermaderm
Ul. Jesionowa 35/1

Uprzejma i chętnie odpowiadająca na pytania, zawsze polecam usługi Pani dietetyk innym znajomym!!!!!
Rzeczowa konsultacja. Trafnie dobrane leki. Pani dr zna się na rzeczy, nie od dzisiaj do niej chodze. Pozdrawiam i polecam Panią Dr Małgorzatę Kuźmitowicz z Medixu

mgr Agata Musiał

Dietetyk

Gabinet Dietetyczny Agata Musiał
Mickiewicza 7
Tarnów

Mam bardzo dobre wrażenia po pierwszej wizytcie. Pani Agata zadawała szczegółowe pytania zarówno o moje preferencje żywieniowe jak i o dolegliwości, które mnie dotyczą. Zaleciła mi zrobienie dodatkowych badań, aby mieć pewność w czym jest problem. Wydaje mi się,że patrzy na organizm bardzo całościowo i bardzo mi to odpowiada. Na dodatek jest bardzo miłą i energiczną osobą i dzięki niej uwierzyłam,że uda mi się schudnąć, a przede mną jeszcze dużo …
Opinia dodana przez: Gośka
Polecam, dokładnie bada dziecko, tłumaczy rodzicom wszystko co potrzebne, ma podejście do małego pacjenta.
Pan Wojciech ma super podejście. Dokładnie tłumaczy jak radzić sobie z choroba, na czym ona polega Wykazuje zrozumienie i dokładnie analizuje wszystkie objawy. Nie robi wszystkiego "na pałe" i jest naprawdę cudowny w tym co robi.

lekarz Joanna Gładkowska-Kaczewiak

SIGMA-MED
Sierakowskiego 37a
Kościan

Świetne podejscie do dziecka lekarka z pasją i powolaniem .polecamy z calego serca .nie ma lepszej pediatry w koscianie
Opinia dodana przez: Patrycja
{'id': 6664, 'name': 'Olsztyn'} Psychoterapeuta
                                       mgr Joanna Draheim

mgr Joanna Draheim

Psychoterapeuta, Coach

Gabinet Psychoterapii Psychodynamicznej
Jagiellońska 50/6
Olsztyn

Pani mgr Joanna podchodzi do terapii w sposób profesjonalny, dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu w pracy z młodzieżą doskonale sprawdza się jako ich terapeutka. Serdecznie polecam!!!
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Monika Żurawska

Uniwersyteckie Centrum Kliniczne GUMed
Dębinki 7

Wyjątkowo życzliwa, empatyczna, wrażliwa, przy tym kompetentna, profesjonalna i bardzo uważna Pani Doktor. Cierpliwie wysłuchuje pacjenta, analizuje badania, kieruje na badania, rehabilitację, lekarz naprawdę z powołania. Jestem pacjentką doktor Moniki z Enelmed. Miałam wizyty u wielu neurologów, tylko Pani doktor naprawdę pochyliła się nad moim zdrowiem. Bardzo dziękuję Pani doktor:)
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Kacper Kostyra

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Dostałem się do izby przyjęć MSWiA na Wolosku w Warszawie w trybie nagłym. Okazało się, że miałem nowotwór, a operował mnie doktor Kostyra. Minęły już dwa lata i wydaje się, że wszystko jest w porządku, więc nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń do tego lekarza. Mam wrażenie, że w tej sytuacji uratował mi życie, ponieważ operacja była nagła. Później okazało się, że cierpię na chorobę nowotworową, i otrzymałem wszystkie niezbędne skierowania …
Opinia dodana przez: Igor Drobyszewski

lekarz Grzegorz Charliński

Hematolog, Internista

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Chciałabym wyrazić swoją ogromną wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora. To lekarz z prawdziwego powołania – niezwykle oddany pacjentowi, życzliwy i zaangażowany. Każdą diagnozę tłumaczy w sposób jasny i zrozumiały, bez pośpiechu, z ogromną cierpliwością. Podczas wizyty czuję się zaopiekowana, wysłuchana i w pełni zrozumiana. Pan Doktor wykazuje się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale także empatią, kulturą osobistą i szacunkiem wobec pacjenta. Widać, że traktuje swoją pracę z pasją …
Opinia dodana przez: Danuta

lek. dent. Mirosław Porczyk

Kormoranów 14

Wspaniały lekarz, wysokie kompetencje i kultura osobista. Rzetelnie i umiejętnie tłumaczy etapy poszczególnego leczenia. Bardzo miły i empatyczny lekarz. Polecam z całego serca💕
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Krzysztof Świderski

ulica Szewska 6a/7

Bardzo kompetentny i uprzejmy doktor, . Tłumaczy w sposób zrozumiały chorobę i przebieg leczenia. Polecam z pełną odpowiedzialnością.

lek. dent. Tomasz Kulczyk

Chirurg stomatolog, Ortodonta

Os. Oświecenia 79

Mam pełne zaufanie do dr Kulczyka, który uratował moje uzębienie przed katastrofą. Dziękuję. Ryszard Szymczyk

lekarz Paweł Kidawa

Szpital Specjalistyczny Parkitka
Bialska 104/118
42-200 Częstochowa

Serdecznie polecam Pana doktora, jeździmy z tatą do szpitala w Czestochowie gdzie Pan doktor przyjmuje, pełen profesjonalizm, wytłumaczył wszystko na spokojnie, interesuje go stan zdrowia taty, w Gliwicach zostaliśmy potraktowani jak kolejny numerek, a tu Pan doktor podszedł z pełnym zaangażowaniem, mam nadzieję ze nikomu nie będzie potrzebna pomoc onkologa ale jak nie ma wyjścia to polecam doktora Kidawa

lekarz Hubert Potepa

ulica Sienkiewicza 10/21
21-400 Łuków

Lekarz kompetentny, podchodzący z szacunkiem do pacjenta, słuchający jego potrzeb, starający się dobrać najbardziej pomocne zabiegi

lekarz Zbigniew Zdunek

ulica Farna 3
21-100 Lubartów

Polecam Lekarza bardzo kompetentny zaangażowany miły. Zrozumiałem na czym polega moja choroba jak mam się do niej ustosunkować.
Opinia dodana przez: Albert Ch