Do Pana doktora trafiłam z polecenia. Po wizytach u "specjalistów" nareszcie znalazłam człowieka godnego zaufania z ogromną wiedzą zaangażowaniem odpowiedzialnoscią z ogromnym sercem empatią. Pierwszy raz poczułam się zaopiekowana i w końcu trafiłam na lekarza z powołaniem a nie tylko skrótem "dr". Potrzebowałam operacji która pomogła mi powrócić do sprawności. Na początku przestraszyłam się zabiegu ale Pan Michał wytłumaczył mi wszystko Jego ciepło I wsparcie pomogło mi w spokojnym podejściu …
Niepubliczny Lekarsko - Dentystyczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ulica Kościelna 7
Rybnik
Przez wiele lat miałam jednego stomatologa (bardzo "surowa" pani dentysta z NFZ) i choć czasem bywałam jako "osoba towarzysząca" u innych dentystów- nigdy nie spotkałam się z takim specjalistą jak Pan Jarosław. Przemiły, skrupulatny, delikatny i skuteczny. Polecam każdemu! Doradzi jak uratować ząb (nie wyrywa jak leci), poinformuje o kosztach (np. odkamienianie zębów- cała szczena gór i dół 150 zł - kilka zębów u góry i sporo na dole) i …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Calisia" s.c.
ulica Kwiatowa 1
Kalisz
Byłam u wielu psychiatrów, którzy nie potrafili mi pomóc i tylko zwiększali dawki leków zanim trafiłam do pana doktora Wiktora Pałysa. To jest pierwszy lekarz który poświęca pacjentowi ogrom czasu i robi naprawdę porządny wywiad z życia. Niesamowicie uprzejmy i nawiązujący kontakt z pacjentem. Wreszcie mam dobrze dobrane leki i czuję się jakby mi ktoś dał drugą szansę na normalne życie. Polecam tego lekarza z całego serca i żałuję tylko …
Specjalistyczny Gabinet Pediatryczny Piotr Zalewski
Zofii Farbiszewskiej 13
Chełm
Polecam bardzo Pana dr . Chodzę z bliżniakani parę lat i zawsze jest trafna diagnoza. W razie pytań można napisać lub zadzwonić zawsze odpowie. Nigdy nie przepisze antybiotyku jak nie potrzeba . Cieszę, że trafiłam na takiego Lekarza . Pozdrawiam serdecznie
Prywatna Przychodnia Specjalistyczna "STOMED"
Przejazdowa 86
Częstochowa
Bardzo polecam Panią Doktor. To kompetentna i zaangażowana hematolog, która z dużą empatią podchodzi do pacjenta. Dokładnie analizuje wyniki badań, wszystko jasno wyjaśnia i poświęca odpowiednią ilość czasu podczas wizyty. Dzięki trafnej diagnozie i dobrze dobranemu leczeniu czuję znaczną poprawę. Z pełnym przekonaniem polecam.
Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a
Perfekcja w każdym milimetrze zębów moich dzieci . Zastanawiam się jak one bez oporów siadają na ten fotel tortur ale to sprawia Pani Doktor Katarzyna . Zawsze uśmiechnięta i pełna balsamicznego działania na dziecięce charakterki . Polecam-rodzic
Całodobowe Centrum Stomatologii Ludna
Ludna 10a
Na chybił trafił wybrałam lekarza bo na gwałt musiałam rwać 8. Wyrwałam u Pana Walenko cztery 8. W kolejce czeka także 9 (!) i podwójna dolna trójka (!!) - ale mnie szczęście kopnęło :) Pan jest przezabawny, sympatyczny, w 100% profesjonalny. Rwanie było przyjemnością. Polecam go wszystkim znajonym bo to rewelacyjny dentysta.
NZOZ "ALTERIDA"
ulica Haliny 14
Szczerze polecam Panią Doktor. Bardzo kompetentna, kulturalna, cierpliwa, budzi ogromne zaufanie, autentycznie zainteresowana pacjentem. Zaznaczam, że wizyta odbyła się w ramach NFZ jako porada u lekarza rodzinnego. Maria O.
Lekarz budzący zaufanie. Rzeczowo i cierpliwie wyjaśnił mi istotę mojego schorzenia, zaproponował najpierw leczenie zachowawcze, dopiero potem zabieg. Ze spokojem czekam na operację, wierzę, że wszystko pójdzie dobrze. Oprócz fachowości doktor ujmuje urokiem osobistym, to bardzo sympatyczny człowiek, co dla pacjentów przestraszonych koniecznością bądź co bądź inwazyjnego zabiegu, nie jest bez znaczenia. Polecam. Marek Orłowski
SmileUp Stomatologia Anna Pensiek
Duracza 10
Kompetentna, dokładna, posiada dużą wiedzę nie tylko w dziedzinie stomatologii, ale i z zakresu medycyny ogólnej. Ogromna jej zaleta to fakt, że zajmuje się zarówno stomatologią zachowawcza jak i protetyką! Bardzo miła, delikatna, można polegać jej opini. Inni pacjenci też ją chwalą. Ja czekałam tydzień aby się do niej dostać, ale było warto.
Szpital Powiatowy w Chrzanowie
ulica Topolowa 1
Chrzanów
Pan doktor jest znakomitym fachowcem, szczegółowo informuje pacjenta o jego wynikach, jest pełen empatii. Miło się rozmawia z Panem doktorem, rzeczowy ale zawsze z ciepłym słowem, pociechą dla pacjenta. Pan doktor troskliwie zajął się mną w szpitalu w Chrzanowie, zależało mu, zeby mój zaplanowany zabieg odbył się i wszystko sam nadzorował.
RETINA Diagnostyka i Mikrochirurgia Oka
ul.Gimnazjalna 1
Wyrażam wielką wdzięczność i podziękowanie Pani Doktor za uratowanie wzroku.Po znacznie opóżnionej prawidłowej diagnozie/choroba AMD/większość okulistów kazała mi pogodzić się z utratą widzenia.Pani Doktor zastosowała leczenie/zastrzyki,zabieg/,które dało rewelacyjny wynik zapewniając mi komfort życia. Podziwiam profesjonalizm Pani Doktor, wielką życzliwość i cierpliwość dla pacjentów/bez względu na ich wiek/. Dlatego jest to lekarz godny polecenia!
Szpital Uniwersytecki im. dr. A. Jurasza
ul. Marii Skłodowskiej Curie 9, Bydgoszcz
Bydgoszcz
Polecam z całego serca, lekarz z powołania i przyjaciel w trakcie pobytu w szpitalu. Super Pani doktor 🙏💚💚🌹
Pani doktor bardzo profesjonalna, z ogromną wiedzą i życzliwym podejściem do pacjenta. Bardzo dziękuję za pomoc w leczeniu mamy, inni lekarze mówili, że mama już jest stara i lepiej dać jej umrzeć a dzięki leczeniu Pani doktor Anny mama jest w bardzo dobrej kondycji już kolejny miesiąc. Dziękuję Teresa.
Orzeszkowej 18 , gab18/20,22
Najlepsza Pani doktor. Indywidualne pełne empatii traktowanie pacjenta jak... PACJENTA. Byłem raz-będę jeszcze nie raz.
PRZYCHODNIA PRZY ULICY PUŁASKIEGO
ulica Pułaskiego 4
Gdynia
Niezwykle sympatyczna i oddana pacjentom lekarz. Kompetentna i uczynna poświęcająca dodatkowo swój prywatny czas. Oby więcej tak zaangażowanych lekarzy było wśród nas.Do takiej lekarz schorowany pacjent idzie z ufnością i się nigdy nie zawiedzie bo otrzyma pomoc. Z serca dziękuję Pani Doktor. Barbara Zielińska