lekarz Bożena Werner

Kardiolog, Pediatra

Centrum Dietetyczne Naturhouse
Aleja KEN 88, Metro Stokłosy

Pani profesor jest cudowna. Bardzo dobre podejście do dzieci. Rzeczowo tłumaczy, poświęca tyle czasu ile potrzebuje maly pacjent i rodzic. Udziela informacji o zdrowiu nie tylko z zakresie kardiologii. Bardzo gorąco polecam.

lekarz Paweł Piekarski

Neurochirurg

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Neirochirurg dr. Piekarski Paweł jest cierpliwym i rzeczowym specjalistą. Operacja kręgosłupa którą wykonali mi wraz z dr. Kozłowskim (o którym mogę powiedzieć same najlepsze rzeczy) przebiegła pomyślnie . Szczerze polecam tych fachowców i miłą opiekę ludzi z oddziału chirurgicznego z Bielska Podlaskiego
Opinia dodana przez: leszek. z

lekarz Agnieszka Łagowska-Batyra

Sanatorium Uzdrowiskowe "Ciche Wąwozy" w Nałęczowie
Głowackiego 12
24-140 Nałęczów

Świetna lekarka. Zaangażowana, tłumaczy, wnikliwie pyta, nie unika powiązań innych chorób z tą wynikającą ze specjalizacji endokrynologii
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Teresa Stelmasiak

Alergolog

Specjalistyczny Gabinet Alergologiczny
al. Kraśnicka 88/1

Pani Doktor jest fenomenalna. Mam uczulenie na najwyższym poziomie na roztocza, po odpowiednich lekach, a z czasem już odczulaniu, wszystkie objawy zniknęły. W końcu mogę normalnie funkcjonować. Podchodzi do człowieka, jakby był jej pierwszym pacjentem z życiu. Wszystko szczegółowo i dokładnie wykonuje, analizuje, diagnozuje i tłumaczy. Kompetentna osoba, nie znam lepszego Alergologa. Polecam wszystkim alergikom!!

lekarz Dariusz Konopiński

Alergolog, Pulmonolog

Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
08-110 Siedlce

Jestem po trzech wizytach u pana Konopińskiego i jestem pod wrażeniem, doskonały diagnosta, bez problemu i z własnej inicjatywy zlecił kilka badań. Przez ostatnie kilka lat wielu innych, często znanych lokalnie i polecanych alergologów i dermatologów, nie potrafiło postawić właściwej diagnozy i nie zleciło takich badań diagnostycznych. Podejście do pacjenta i wysoka kultura osobista p. Konopińskiego z pewnością wyróżniają go spośród grona nie tylko siedleckich lekarzy. Gdybym mógł zastosować szkolną …
Opinia dodana przez: Hen

lekarz Andrzej Dettloff

Rynek 28
Kościan

jest to lekarz,któremu zawdzięczam swoje życie.uratował mnie kiedy inni lekarze rozkładali ręce.podejście do pacjenta ma super,niektóży lekarze mogliby brać przykład.Pozdrawiam PANA - były pacjent Grzegorz z Kościana
Świetny lekarz, godny polecenia, obsługa fachowa. POLECAM wizyty u niego! Uprzejmy i miły człowiek :)

lekarz Joanna Drozd-Wachowiak

Kwiatowa 4
62-200 Gniezno

Sympatyczna i uprzejma Pani Doktor. Mimo, że byłam przyjmowana w szpitalu wykazywała duże zainteresowanie moim stanem zrdowia i nie traktowała mnie przedmiotowo. W dodatku jest bardzo kompetenta i rzeczowa. Lekarz godny polecenia.

Zofia Miszczyszyn

Dermatolog, Diabetolog

bp. Glazera 7 lok. 2
37-700 Przemyśl

Pani Doktor jest diabetologiem mojego taty, tacie długo utrzymywał się wysoki cukier, dopiero Pani doktor odpowiednio dobrała dawki i leki. Spokojnie i rzeczowo wszystko tłumaczy. Wyniki cukru są bardzo dobre. Wiedza i profesjonalizm pani doktor w szybkim czasie pomogły mojemu tacie czuć się znów dobrze. Polecam z czystym sumieniem.

lekarz Małgorzata Szewczak-Głodek

Diabetolog, Internista

Kalinowa 48 lok. 3
72-100 Goleniów

jest Bardzo dobrym lekarzem Polecam na 100 % Z.Kowalski

dr n. med. Krystyna Sidorowicz

al. NMP 21a
42-200 Częstochowa

Jestem pacientem 26 lat Pani doktor jest kompetentna uprzejma jestem zadowolona ze mnie leczy .Mam do doktor ogromne zaufanie Polecam Panią doktor wszystkim z kłopotami kardiologicznymi

lekarz Jan Stechliński

ul. Ceglana 5 A
63-230 Witaszyce

Jak najbardziej polecam Pana Doktora, bardzo miła i kompetentna osoba.

lekarz Małgorzata Żebrowska

Kardiolog

Wrocławska 41
Oleśnica

Najlepsza Pani doktor z jaką miałam do czynienia w ostatnich kilku latach. Co najważniejsze to ludzka i cudownie empatyczna w stosunku do pacjenta. Bardzo dokładne badanie, dużo uwagi poświęciła mojej osobie i moim dolegliwością. Zmiana leków, zmiana mojego spojrzenia na chorobę i co najważniejsze , cierpliwe wysłuchała i wszystko wyjaśniała. Polecam Panią Doktor ! Są lekarze jeszcze NIEWYPALENI zawodowo.
Opinia dodana przez: NELL

lekarz Maria Lizak-Nitsch

Ogrodowa 2a
74-200 Pyrzyce

Pani doktor konkretna,rzeczowa a przy tym bardzo sympatyczna.

lekarz Dariusz Blocher

Promienista 1 lok. 10
78-132 Grzybowo

Doswiadczony i solidny lekarz. Znajacy sie nie tylko na medycynie rodzinnej ale tez na rehabilitacji w roznych choronach i urazach sportowych. Dostepny w sanatoriach w Kolobrzegu i Dzwirzynie. Usmiechniety, elegancki i bardzo kulturalny. Polecam goraco. Gosc z poludniowej Polski.

lekarz Danuta Kaczmarek

Lekarz medycyny pracy

Modrzewiowa 6 lok. 3
62-095 Murowana Goślina

wspaniały lekarz,dobry człowiek,mozna polecić wszystkim

lekarz Roman Jabłoński

Gwiezdna 21
82-300 Elbląg

Doktor Jabłoński to wspaniały lekarz, dwa razy usuwał mi gradówkę w szpitalu w Elblągu i obydwa zabiegi przebiegły szybko, bezboleśnie i w przyjemnej atmosferze. Podsumowując: profesjonalista w 100%

lekarz Małgorzata Biskup

Internista, Reumatolog

Burmistrzów Zawilskich 14
37-300 Leżajsk

Bardzo miła Pani doktor, z ogromną wiedzą i profesjonalizmie. Doświadczenie z Kliniki Reumatologii w Lubinie, gdzie wcześniej pracowała, widać w Jej pracy. Jej bardzo dobre diagnozy i leczenie pomogły wielu pacjentom. Dlatego z serca polecam !!!

lekarz Ewa Kopeć-Kopczyńska

Reumatolog

Gdańska 1a
83-140 Gniew

Najlepsza Pani doktor. Bardzo indywidualne podejście do pacjenta , wysłucha, zbada dobrze Z całego serca polecam Panią doktor ❤️
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Ryszard Łotocki

Internista, Reumatolog

10 WSK z Polkliniką w Bydgoszczy
Wańkowicza 1
85-791 Bydgoszcz

super lekarz, dzięki Niemu uniknąłem wózka inwalidzkiego, polecam Jego usługi ,jest to lekarz z powołania,poprosi pasjonat