Centrum Dietetyczne Naturhouse
Aleja KEN 88, Metro Stokłosy
Pani profesor jest cudowna. Bardzo dobre podejście do dzieci. Rzeczowo tłumaczy, poświęca tyle czasu ile potrzebuje maly pacjent i rodzic. Udziela informacji o zdrowiu nie tylko z zakresie kardiologii. Bardzo gorąco polecam.
Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
Białystok
Neirochirurg dr. Piekarski Paweł jest cierpliwym i rzeczowym specjalistą. Operacja kręgosłupa którą wykonali mi wraz z dr. Kozłowskim (o którym mogę powiedzieć same najlepsze rzeczy) przebiegła pomyślnie . Szczerze polecam tych fachowców i miłą opiekę ludzi z oddziału chirurgicznego z Bielska Podlaskiego
Sanatorium Uzdrowiskowe "Ciche Wąwozy" w Nałęczowie
Głowackiego 12
Nałęczów
Świetna lekarka. Zaangażowana, tłumaczy, wnikliwie pyta, nie unika powiązań innych chorób z tą wynikającą ze specjalizacji endokrynologii
Specjalistyczny Gabinet Alergologiczny
al. Kraśnicka 88/1
Lublin
Pani Doktor jest fenomenalna. Mam uczulenie na najwyższym poziomie na roztocza, po odpowiednich lekach, a z czasem już odczulaniu, wszystkie objawy zniknęły. W końcu mogę normalnie funkcjonować. Podchodzi do człowieka, jakby był jej pierwszym pacjentem z życiu. Wszystko szczegółowo i dokładnie wykonuje, analizuje, diagnozuje i tłumaczy. Kompetentna osoba, nie znam lepszego Alergologa. Polecam wszystkim alergikom!!
Centrum Dyspozytorskie
Czerwonego Krzyża 45
Siedlce
Jestem po trzech wizytach u pana Konopińskiego i jestem pod wrażeniem, doskonały diagnosta, bez problemu i z własnej inicjatywy zlecił kilka badań. Przez ostatnie kilka lat wielu innych, często znanych lokalnie i polecanych alergologów i dermatologów, nie potrafiło postawić właściwej diagnozy i nie zleciło takich badań diagnostycznych. Podejście do pacjenta i wysoka kultura osobista p. Konopińskiego z pewnością wyróżniają go spośród grona nie tylko siedleckich lekarzy. Gdybym mógł zastosować szkolną …
bp. Glazera 7 lok. 2
Przemyśl
Pani Doktor jest diabetologiem mojego taty, tacie długo utrzymywał się wysoki cukier, dopiero Pani doktor odpowiednio dobrała dawki i leki. Spokojnie i rzeczowo wszystko tłumaczy. Wyniki cukru są bardzo dobre. Wiedza i profesjonalizm pani doktor w szybkim czasie pomogły mojemu tacie czuć się znów dobrze. Polecam z czystym sumieniem.
Kalinowa 48 lok. 3
Goleniów
jest Bardzo dobrym lekarzem Polecam na 100 % Z.Kowalski
Najlepsza Pani doktor z jaką miałam do czynienia w ostatnich kilku latach. Co najważniejsze to ludzka i cudownie empatyczna w stosunku do pacjenta. Bardzo dokładne badanie, dużo uwagi poświęciła mojej osobie i moim dolegliwością. Zmiana leków, zmiana mojego spojrzenia na chorobę i co najważniejsze , cierpliwe wysłuchała i wszystko wyjaśniała. Polecam Panią Doktor ! Są lekarze jeszcze NIEWYPALENI zawodowo.
Promienista 1 lok. 10
Grzybowo
Doswiadczony i solidny lekarz. Znajacy sie nie tylko na medycynie rodzinnej ale tez na rehabilitacji w roznych choronach i urazach sportowych. Dostepny w sanatoriach w Kolobrzegu i Dzwirzynie. Usmiechniety, elegancki i bardzo kulturalny. Polecam goraco. Gosc z poludniowej Polski.
Modrzewiowa 6 lok. 3
Murowana Goślina
wspaniały lekarz,dobry człowiek,mozna polecić wszystkim
Burmistrzów Zawilskich 14
Leżajsk
Bardzo miła Pani doktor, z ogromną wiedzą i profesjonalizmie. Doświadczenie z Kliniki Reumatologii w Lubinie, gdzie wcześniej pracowała, widać w Jej pracy. Jej bardzo dobre diagnozy i leczenie pomogły wielu pacjentom. Dlatego z serca polecam !!!
10 WSK z Polkliniką w Bydgoszczy
Wańkowicza 1
Bydgoszcz
super lekarz, dzięki Niemu uniknąłem wózka inwalidzkiego, polecam Jego usługi ,jest to lekarz z powołania,poprosi pasjonat