Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku
ulica Poleska 89
Białystok
Polecam serdecznie Panią doktor bardzo miła wizyta przebiegła bardzo szybko i miło polecam wszystkim pacjentom Panią doktor . P.S jeśli Pani doktor Maria to czyta prosze o wiadomość na e-maila
UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
Jarosław
Doktor Dariusz Sawka wspaniały onkolog, empatia, świetny kontakt z pacjentem, najlepsza opieka, wsparcie w leczeniu, wdrozona terapia trafiona w 100% Polecam Pana doktora, jestem szczęściara bo trafiłam pod Jego skrzydła
Wspanialy specjalist okulistyki.Empatia ,uprzejmy, poswieca wiele czasu na tlumaczeniu choroby oczu i leczeniu , a robi to z usmiechem. Jst pelnym zaufania i pacjent wtedy sie nie stresuje. Serdecznie Panu Doktorowi Dziekuje,ze moglam byc Jego pacjetka i moge cieszyc sie dbrym widzeniem.Ponownie dobrze widziec to wielki dar.Wspaniale,ze Okoklinika ma tak dobrego lekarza okulistyki Godny polecenia. Maria
Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
Białystok
Neirochirurg dr. Piekarski Paweł jest cierpliwym i rzeczowym specjalistą. Operacja kręgosłupa którą wykonali mi wraz z dr. Kozłowskim (o którym mogę powiedzieć same najlepsze rzeczy) przebiegła pomyślnie . Szczerze polecam tych fachowców i miłą opiekę ludzi z oddziału chirurgicznego z Bielska Podlaskiego
Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66
Wizyta przebiegła w bardzo spokojnej, rzeczowej i przyjaznej atmosferze. Pan Doktor spokojnie wyjaśnił mi wszystko, nie unikając wątpliwości i pytań z mojej strony. Polecam!
Gabinet Stomatologiczny
Warsa 1 (wejście z lewej strony)
Legnica
Do Pana Dariusza chodziłam wielokrotnie parę lat temu i byłam zadowolona z wykonanej usługi ( usuwanie , leczenie i proteza zębów). Obecnie znowu leczę się u doktora i mogę go polecić wszystkim.
Najlepszy lekarz w łowiczu, bardzo dokładny, nigdzie się nie spieszy, wszystko wyjaśni i odpowie na pytania. Dodatkowo Pan Zdzisław jest bardzo sympatyczną osobą, co wpływa na pozytywną atmosferę w jego gabinecie. Nigdy nie miałam żadnych powikłań z zębami po wizycie u niego, robi raz, a dobrze. Niektórzy mówią że długi czas w gabinecie to wada, jednak uważam, że taka dokładność i dobre wykonanie jest tego warte i widać ogromne zaangażowanie …
Najwspanialszy lekarz jakiego znam.Jest przede wszystkim człowiekiem, a potem lekarzem . Uratował mi życie, kiedy wszyscy załamywali ręce.Jest dramatycznie inteligentny,ma ogromną wiedzę,ale nade wszystko wspaniałe podejście do pacjenta,czym wzbudza ogromne zaufanie.Traktuje pacjenta całościowo,jest dobrym psychologiem,jest lekarzem z powołania,a wszystko to za dziekuję.