Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37
Bardzo wysoko oceniam umiejętności i wiedzę Pana Doktora Jacka Kuśnierza. Wykonywał u mnie zabieg ablacji. Zabieg trwał bardzo krótko bo 1,5 godziny (łącznie z przygotowaniem). Już, 2 godziny po zabiegu poczułem znaczną poprawę pracy serducha i ogólnego samopoczucia. Wypis że szpitala otrzymałem następnego dnia. Szczerze polecam tego Fachowca i jego Zespół. Dziękuję.
Doktor przyjął mnie w dniu Andzejek ze zwykłaym skierowniem od mojego stomatologa. Wycinał mi guzek wewnątrz jamy ustnej. Zarównozabieg jak i późniejsze konsultacje w kliniece pozawalaja mi ocenić go jako presjonalnego lekarza ale i ludzkiego Człowieka. Oby tryby polskiej słuzby zdrowia nie zaszkodziły mu! Agata Grochowska Wrocław
Indywidualna Praktyka Lekarska lek.dent. Piotr Karasiak
Lębork
bardzo delikatny i precyzyjny, nie czulam znieczulenia:)
Witam, na wizycie u w/w lekarza byłam w ŚCO, stwierdzono u mnie chorobę nowotworową,wyjaśnił mi co to za choroba, jak będzie przebiegało leczenie i postrał się bym szybko trafiła na oddział chemioterapii, potraktowałmnie bardzo bo ludzku, nie nastraszył a raczej zmobilizował do walki. I to wszystko bez dawania żadnych peniędzy - naprawdę polecam :D
wybitny specjalista chirurgii szczękowo-twarzowej i "pan doktor z reklamy" , ja miałem tylko przyjemność ( tak przyjemność mimo że u innych to mało przyjemne) wyrwać u doktora kilka zębów, w gabinecie panuje opinia że wyrwał ich kilka wiader i nikt w Polsce nie robi tego lepiej .. ale to tylko drobny zabieg , w bardziej skomplikowanych jest jeszcze lapszy
Poradnia stomatologiczna
Armii Krajowej 59/1
Skierniewice
Bardzo miła, kompetentna Pani stomatolog. Nikt nie chciał podjac sie leczenia zeba tylko ona, dzieki niej zachowalam zeba. Dokładna i ma przemile podejscie do pacjenta. Zawsze ja polecam i polecac bede.
A-DENT
Orłowskiego 48 (wejście od Chełmońskiego)
Kołobrzeg
Kompetentny lekarz , ogromna wiedza i pełny profesjonalizm, tak mogę z pełną odpowiedzialnością ocenić pracę pani doktor. Dziękuję za okazaną mi empatię i miłą obsługę...
Spółka Partnerska Lekarzy Przychodnia "ZDROWIE" - Anna Graczyk-Duda, Ewa Raczyńska, Andrzej Walorski, Roman Wróbel
ulica Szpitalna 13
Grodków
prawdziwy lekarz z powołania. Miła wizyta, idealna diagnostyka oraz fachowe rozpoznanie i lecznie. Gorąco polecam. Bardzo dobra lekarka
Venomedica
ulica Pamięci Katynia 12a
Radom
Godny polecenia lekarz,jedyny z tej dziedziny który podjął się mojego leczenia i nie widział tak jak inni potrzeby tradycyjnego cięcia.Dziś mam zdrowe ładne nogi bez żylaków.
10 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SPZOZ Kliniczny Oddział Ginekologiczny
Powstańców Warszawy 5
Bydgoszcz
Polecam , jak do tej pory jedyny ginekolog, który kompleksowo zajmuje się pacjentką! Miły , sympatyczny , dowcipny. Poważ nie podchodzi do tematu i nie zbywa. Pełen komfort podczas wizyty i żadnych obaw tuż przed.POLECAM