lekarz Maria Niebrzydowska

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzka Stacja Pogotowia Ratunkowego w Białymstoku
ulica Poleska 89
15-278 Białystok

Polecam serdecznie Panią doktor bardzo miła wizyta przebiegła bardzo szybko i miło polecam wszystkim pacjentom Panią doktor . P.S jeśli Pani doktor Maria to czyta prosze o wiadomość na e-maila
Opinia dodana przez: Beata
Bardzo dobry stomatolog zabiegi profesjonalne z dozą empatii super podejście do pacjenta olbrzymia wiedza doświadczenie oraz kultura osobista lekarza . Same superlatywy polecam .
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Dariusz Kopania

Powstańców Warszawy 7
26-110 Skarżysko Kościelne

Pan Doktor to kompetentny ,miły ortopeda.Postawił trafną diagnozę,a zaproponowane leczenie przynioslo ulgę.Szczerze polecam.

lek. med. Dariusz Sawka

Onkolog

UROLOGIA I MEDYCYNA PRACY
Słowackiego 4/19
37-500 Jarosław

Doktor Dariusz Sawka wspaniały onkolog, empatia, świetny kontakt z pacjentem, najlepsza opieka, wsparcie w leczeniu, wdrozona terapia trafiona w 100% Polecam Pana doktora, jestem szczęściara bo trafiłam pod Jego skrzydła
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Andrzej Wróbel

ul. Armii Krajowej 190C/5

Wspanialy specjalist okulistyki.Empatia ,uprzejmy, poswieca wiele czasu na tlumaczeniu choroby oczu i leczeniu , a robi to z usmiechem. Jst pelnym zaufania i pacjent wtedy sie nie stresuje. Serdecznie Panu Doktorowi Dziekuje,ze moglam byc Jego pacjetka i moge cieszyc sie dbrym widzeniem.Ponownie dobrze widziec to wielki dar.Wspaniale,ze Okoklinika ma tak dobrego lekarza okulistyki Godny polecenia. Maria

lekarz Agnieszka Żółciak-Siwińska

Radioterapeuta

Zadumana 1 A/206

Zakończyłam radioterapię. Pani Doktor dziękuję za wszystko, pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na kontrolnej wizycie w maju.
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Paweł Piekarski

Neurochirurg

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Neirochirurg dr. Piekarski Paweł jest cierpliwym i rzeczowym specjalistą. Operacja kręgosłupa którą wykonali mi wraz z dr. Kozłowskim (o którym mogę powiedzieć same najlepsze rzeczy) przebiegła pomyślnie . Szczerze polecam tych fachowców i miłą opiekę ludzi z oddziału chirurgicznego z Bielska Podlaskiego
Opinia dodana przez: leszek. z

lekarz Maria Pieczyńska-Cicha

Orna 42
85-356 Bydgoszcz

Najlepszy lekarz na jakiego kiedy kolwiek mogłam trafić, wszystko jasno i perfekcyjnie wytłumaczy i dobierze indywidualne leczenie, podejdzie z sercem i sympatią oraz poświęci tyle czasu ile trzeba aby wszystko na pewno zrozumieć

lekarz Anetta Chrzanowska

Internista, Reumatolog

ulica Moniuszki 10/6

Pani dr Anetta Chrzanowska to osoba empatyczna, spokojna, sympatyczna i znakomita specjalistka z bardzo dużą wiedzą i umiejętnością jej stosowania i przekazania pacjentom. Jestem jej pacjentem od 2016 r i bez żadnych zastrzeżeń bardzo Panią Doktor polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Bartłomiej Szlachetka

Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego
os. Na Skarpie 66

Wizyta przebiegła w bardzo spokojnej, rzeczowej i przyjaznej atmosferze. Pan Doktor spokojnie wyjaśnił mi wszystko, nie unikając wątpliwości i pytań z mojej strony. Polecam!
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Adam Kowal

ulica I. Krasińskiego 29

Bardzo uprzejmy profesjonalny i doskonały specjalista. Dziękuję bardzo Adam Kowal za wykonaną pracę.Serdecznie polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Igor

lekarz Justyna Łagoda

ul. Kościelna 19
42-504 Dąbie

Wspaniały lekarz, chodzę do Pani doktor z synem, bardzo zaangażowana i pomocna, zleciła mi wszystkie badania, polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Katarzyna Kopania

Dermatolog

Borkowskiego 5/9
27-200 Starachowice

Bardzo polecam Panią doktor. Udawałam się do niej z wieloma skórnymi nieprzyjemnościami i zawsze znajdowała wyjście, zawsze skuteczne. Polecam z całego serca:)

lek. dent. Iwona Kaliszak

Gałczyńskiego

Bardzo dobre mile, uprzejme troskliwie podejście do pacjenta i profesjonalna dokładność w leczeniu zębów.Pani Iwona Kaliszak jest wspaniałym lekarzem dentystą okazując pomoc i dobre serce.Zasługuje na najwyższy szacunek i uznanie za trud i wysiłek w leczeniu pacjentów.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Janina Jagielska-Zakonnik

Lenartowicza 37
96-200 Rawa Mazowiecka

Pani doktor przemiła, potrafi wysłuchać, poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuję na wyjaśnienie problemu. Trafnie dobiera leki. Polecam z całego serca

lek. dent. Dariusz Sprzączkowski

Gabinet Stomatologiczny
Warsa 1 (wejście z lewej strony)
59-220 Legnica

Do Pana Dariusza chodziłam wielokrotnie parę lat temu i byłam zadowolona z wykonanej usługi ( usuwanie , leczenie i proteza zębów). Obecnie znowu leczę się u doktora i mogę go polecić wszystkim.
Opinia dodana przez: Hania
Prawdziwy lekarz przez wielkie L z dawnym sznytem II RP, gdzie medycyna była niezwykle restrykcyjna. Pani Doktor to rzadkość. Niezwykle zaangażowana, opiekuńcza, wychodząca z inicjatywą. Poświęcająca się pacjentowi. Z dużą wiedzą. Z całego serca dziękuję, Pani Doktor.

lekarz Agnieszka Lemka

Internista, Reumatolog

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Brakuje gwiazdek, aby ocenić Panią doktor. Wspaniała jako lekarz, rzetelnie przykłada się do swojej pracy. Rzetelnie i z sercem ♥️. Dopytuje, tłumaczy i poświęca czas. ♥️
Opinia dodana przez: Bożena

lek. dent. Zdzisław Łatyszewski

Powstańców 1863r. 2 A/-
99-400 Łowicz

Najlepszy lekarz w łowiczu, bardzo dokładny, nigdzie się nie spieszy, wszystko wyjaśni i odpowie na pytania. Dodatkowo Pan Zdzisław jest bardzo sympatyczną osobą, co wpływa na pozytywną atmosferę w jego gabinecie. Nigdy nie miałam żadnych powikłań z zębami po wizycie u niego, robi raz, a dobrze. Niektórzy mówią że długi czas w gabinecie to wada, jednak uważam, że taka dokładność i dobre wykonanie jest tego warte i widać ogromne zaangażowanie …

lekarz Lech Ruszkowski

Spółdzielcza 86
96-300 Żyrardów

Najwspanialszy lekarz jakiego znam.Jest przede wszystkim człowiekiem, a potem lekarzem . Uratował mi życie, kiedy wszyscy załamywali ręce.Jest dramatycznie inteligentny,ma ogromną wiedzę,ale nade wszystko wspaniałe podejście do pacjenta,czym wzbudza ogromne zaufanie.Traktuje pacjenta całościowo,jest dobrym psychologiem,jest lekarzem z powołania,a wszystko to za dziekuję.