al. Wojska Polskiego 43 lok. 2
Najlepszy lekarz dentysta na swiecie !!! Moge z radoscia polecic kazdemu cierpiacemu pacjentowi. Wieslaw Wysocki, Hamburg
Szpital Lux Med
Puławska 455
Pani Ewa bardzo mi pomogla w diagnozie choroby. Bardzo kompleksowe podejscie, bardzo uprzejma i wyrozumiala. Dawno nie spotkalem tak dobrego lekarza z takim doswiadczeniem i pozytywnym podejsciem do pacjenta. Doktor poswiecila mi odpowiednio duzo czasu, odpowiada na wszystkie pytania.
Szpital Lux Med
Puławska 455
Badanie kolonoskopii wykonane przez Panią Doktor to mistrzostwo świata. Ciepła, cierpliwa i delikatna. Badanie wykonane sprawnie, bez niepotrzebnego stresu. Polecam tę cudowną osobę oraz zespòł towarzyszacy Pani Doktor. Wspaniali ludzie i profesjonalisci. Polecam z całego serca.
Ośrodek Implantologiczno-Stomatologiczny
ul. Miłkowskiego3/701
Bardzo komtetentna i budząca zaufanie lekarka. Z efektu końcowego pracy jestem bardzo zadowolony. W sumie całe leczenie wspominam bardzo miło, choć dotychczas bardzo bałem się dentysty. Gorąco polecam! J.P.
SPZZOZ w Radzyminie
ulica Konstytucji 3-go Maja 17
Radzymin
Polecamy z całego serducha!!!! Dziękujemy za profesjonalizm i za pierwszy krok ku Nowemu i Lepszemu!..Pozdrawiam serdecznie
Spectrum Centrum Neurologii
ul. Milenijna 12a
Lublin
Polecam p.Justynę Brus Josik-jest bardzo dobrym logopeda.Dzięki niej mó syn nie ma problemów z poprawną mową i świetnie radzi sobie w szkole.
al. Armii Krajowej 9D/10
Starogard Gdański
Szczerze polecam. Pani doktor bardzo uprzejma, delikatna i wyrozumiała. Cierpliwie i szczegółowo tłumaczy zakres planowanego leczenia. A samo leczenie, jak również usuwanie zębów jest zupełnie bezbolesne i bezstresowe. Dzięki miłej atmosferze panującej w gabinecie u Pani Doktor, mój paniczny strach przed dentystą odszedł w niepamięć. Pani Doktor, bardzo dziękuję...
Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Wasylewskiego 1a
Nysa
Delikatna , doskonała.Bezbolesne leczenie.
Centrum Medyczne Salute Oddział Leczenia Jednego Dnia
Zbrowskiego 63
Radom
Ja i mój mąż jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo zadowoleni z podejścia Pani doktor do naszych schorzeń i do nas oczywiście.Dziękujemy bardzo.Jest Pani lekarzem godnym polecenia dla innych pacjentów.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej - Praktyka Lekarza Rodzinnego
Komorowskiego 12
100% zaufanie... Profesjonalizm, podejście, umiejętności, wszystko super i to od wielu...wielu lat 🤗
Jest najlepszym stomatologiem,leczę zęby u Pana Doktora od 37 lat,Kocham Go bo nigdy mnie nic nie bolało i do teraz jego plomby się trzymają i są oceniane przez innych stomatologów jako the best,czyli super!!!!!!!!!!!!! Leczy zęby moich córek,mojego męża ,mojego brata ,bratowej ,Dziękuję Panie Doktorze. Kasia dawniej Kulka
Nowa 35
Parczew
Bardzo dobra Pani doktor, juz od kilku lat chodzę do niej na wizyty, kompetentna znajdzie nawet najmniejszy ubytek. Dużym plusem jest niska cena wizyty, minusem natomiast to, że zawsze sa u niej opóźnienia ale swoja fachowośćia i podejściem nadrabia;)
Mickiewicza 58
Wadowice
Jedna z najlepszych dentystów protetyków nie ma lepszej w Wadowicech
Krzesk-Królowa Niwa
wspanialy stomatolog kazdego pacjenta traktuje indywidualnie bez wzgledu czy wizyta prywatna czy na kase chorych lekarz z powolania polecam z czystym sercem szkoda ze juz w siedlcach nie praktykuje
Kołobrzeska 1 lok. 4
Olsztyn
Polecam Panią doktor. Kompetentny i mądry chirurg. Zabieg u niej przebiegł sprawnie i bezproblemowo.
LUXMED - UZDROWISKO NAŁĘCZÓW Sp.z o.o.
aleja Kasztanowa 6
Nałęczów
Bardzo dobry lekarz polecam, wizyty krótkie ale konkretne. Pani Kasia przy badaniu opisze ciaze tak ze człowiek się uspokaja i jest pewny ze z maluszkiem wszystko ok. Co do wizyt owszem sa krótkie ale konkretne, ja jestem bardzo bardzo zadowolona i cieszę sie ze trafiłam na Panią Kasie.