lekarz Maria Pieczyńska-Cicha

Orna 42
85-356 Bydgoszcz

Najlepszy lekarz na jakiego kiedy kolwiek mogłam trafić, wszystko jasno i perfekcyjnie wytłumaczy i dobierze indywidualne leczenie, podejdzie z sercem i sympatią oraz poświęci tyle czasu ile trzeba aby wszystko na pewno zrozumieć

lekarz Adam Kowal

ulica I. Krasińskiego 29

Bardzo uprzejmy profesjonalny i doskonały specjalista. Dziękuję bardzo Adam Kowal za wykonaną pracę.Serdecznie polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Igor

lekarz Justyna Łagoda

ul. Kościelna 19
42-504 Dąbie

Wspaniały lekarz, chodzę do Pani doktor z synem, bardzo zaangażowana i pomocna, zleciła mi wszystkie badania, polecam serdecznie
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Katarzyna Kopania

Dermatolog

Borkowskiego 5/9
27-200 Starachowice

Bardzo polecam Panią doktor. Udawałam się do niej z wieloma skórnymi nieprzyjemnościami i zawsze znajdowała wyjście, zawsze skuteczne. Polecam z całego serca:)

lek. dent. Iwona Kaliszak

Gałczyńskiego

Bardzo dobre mile, uprzejme troskliwie podejście do pacjenta i profesjonalna dokładność w leczeniu zębów.Pani Iwona Kaliszak jest wspaniałym lekarzem dentystą okazując pomoc i dobre serce.Zasługuje na najwyższy szacunek i uznanie za trud i wysiłek w leczeniu pacjentów.
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Janina Jagielska-Zakonnik

Lenartowicza 37
96-200 Rawa Mazowiecka

Pani doktor przemiła, potrafi wysłuchać, poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuję na wyjaśnienie problemu. Trafnie dobiera leki. Polecam z całego serca

lek. dent. Dariusz Sprzączkowski

Gabinet Stomatologiczny
Warsa 1 (wejście z lewej strony)
59-220 Legnica

Do Pana Dariusza chodziłam wielokrotnie parę lat temu i byłam zadowolona z wykonanej usługi ( usuwanie , leczenie i proteza zębów). Obecnie znowu leczę się u doktora i mogę go polecić wszystkim.
Opinia dodana przez: Hania
Prawdziwy lekarz przez wielkie L z dawnym sznytem II RP, gdzie medycyna była niezwykle restrykcyjna. Pani Doktor to rzadkość. Niezwykle zaangażowana, opiekuńcza, wychodząca z inicjatywą. Poświęcająca się pacjentowi. Z dużą wiedzą. Z całego serca dziękuję, Pani Doktor.

lekarz Agnieszka Lemka

Internista, Reumatolog

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Brakuje gwiazdek, aby ocenić Panią doktor. Wspaniała jako lekarz, rzetelnie przykłada się do swojej pracy. Rzetelnie i z sercem ♥️. Dopytuje, tłumaczy i poświęca czas. ♥️
Opinia dodana przez: Bożena

lek. dent. Zdzisław Łatyszewski

Powstańców 1863r. 2 A/-
99-400 Łowicz

Najlepszy lekarz w łowiczu, bardzo dokładny, nigdzie się nie spieszy, wszystko wyjaśni i odpowie na pytania. Dodatkowo Pan Zdzisław jest bardzo sympatyczną osobą, co wpływa na pozytywną atmosferę w jego gabinecie. Nigdy nie miałam żadnych powikłań z zębami po wizycie u niego, robi raz, a dobrze. Niektórzy mówią że długi czas w gabinecie to wada, jednak uważam, że taka dokładność i dobre wykonanie jest tego warte i widać ogromne zaangażowanie …

lekarz Lech Ruszkowski

Spółdzielcza 86
96-300 Żyrardów

Najwspanialszy lekarz jakiego znam.Jest przede wszystkim człowiekiem, a potem lekarzem . Uratował mi życie, kiedy wszyscy załamywali ręce.Jest dramatycznie inteligentny,ma ogromną wiedzę,ale nade wszystko wspaniałe podejście do pacjenta,czym wzbudza ogromne zaufanie.Traktuje pacjenta całościowo,jest dobrym psychologiem,jest lekarzem z powołania,a wszystko to za dziekuję.

lekarz Ewa Lempart-Kłusek

ul. Grunwaldzka 11
32-005 Niepołomice

Polecam. P Doktor zaopiekowała się Mną z dużym zrozumieniem. Zainteresowana chorobami. Wytłumaczyla na czy polega diagnostyka

lekarz Magdalena Girek-Bączewska

MEDYK S.C.
Kaliska 41
41-200 Sosnowiec

Pani doktor jest niezmiernie empatyczna ,uważna na potrzeby pacjenta , kompetentna ,cierpliwa. Polecam wizyty u pani doktor.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Piotr Paluszek

Lubostroń 37/56

Pan Doktor Piotr Paluszek jest wysokiej klasy specjalistą w dzedzinie chorób wewnętrznych oraz angiologii.Mimo częstych wizyt lekarskich u różnych specjalistów dopiero Pan Doktor dokonał solidnej i kompleksowej diagnostyki stanu mojego zdrowia dnia 05,10,2015r. w Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II.Jestem wdzięczny Panu Doktorowi za wszystko co uczynił dla mnie. Dziekuję oraz serdecznie polecam tego bardzo szlachetnego Lekarza potrzebującym
Opinia dodana przez: Tadeusz
{'id': 23217, 'name': 'Brzeg Dolny'} Endokrynolog
                                       lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

lekarz Aleksandra Jawiarczyk-Przybyłowska

Endokrynolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Powiatowe Centrum Medyczne w Wołowie
ulica Aleje Jerozolimskie
56-120 Brzeg Dolny

Lekarz z powołania,dzięki takim lekarzom pacjenci wracają do zdrowia ! Nikt do tej pory przez lata nie poprowadził syna tak jak powinien,zostawiali go samemu sobie twierdząc uparcie że jest zdrowy ,co okazało się że jednak ciężko chory ,czytajcie drudzy Państwo opinie o lekarzach to istotna wskazówka do udania się na wizytę gdzie zostaniecie potraktowani jak ludzie i otrzymacie kompletną pomoc pod każdym względem a Pani doktor jest tego najlepszym przykładem.
{'id': 17685, 'name': 'Wrocław'} Dietetyk dziecięcy
                                       mgr Karolina Cudzich-Gunia

mgr Karolina Cudzich-Gunia

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Dermaderm
Ul. Jesionowa 35/1

Uprzejma i chętnie odpowiadająca na pytania, zawsze polecam usługi Pani dietetyk innym znajomym!!!!!

lek. med. Norbert Szydłowski-Pęśko

Urolog

OLK-MED Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Dworcowa 3

Dzięki zaangażowaniu lekarza problem został rozwiązany w kilka chwil. Dokładnie wytłumaczył w czym leży problem i pokierował w kierunku jego rozwiązania. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Piotr Gierzyński

1-go Maja 7A
09-402 Płock

Polecam. W uzupelnieniu dodam, ze diagnozuje trafnie i leczy skutecznie. Ta cecha u lekarzy jest dla mnie najwazniejsza. Pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Paweł Piekarski

Neurochirurg

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Neirochirurg dr. Piekarski Paweł jest cierpliwym i rzeczowym specjalistą. Operacja kręgosłupa którą wykonali mi wraz z dr. Kozłowskim (o którym mogę powiedzieć same najlepsze rzeczy) przebiegła pomyślnie . Szczerze polecam tych fachowców i miłą opiekę ludzi z oddziału chirurgicznego z Bielska Podlaskiego
Opinia dodana przez: leszek. z

lek. stom. Iwona Cegielska

Widok 30
85-357 Bydgoszcz

Bardzo miła Pani. Bardzo dobrze traktuje pacjenta rewelacyjnie zab naprawi w skali do 10 daje Pani pełna 10
Opinia dodana przez: Alojzy