lekarz Maciej Hess

Chirurg ogólny, Lekarz sportowy

ulica Szpitalna 2 A
64-600 Oborniki

Indywidualne podejście do pacjenta. Podczas zabiegu zostałam otoczona profesjonalną opieką dzięki czemu strach i ból był mniejszy. Serdecznie polecam doktora Macieja.

lekarz Robert Kalita

ul. Piastowska 127

Z czystym sumieniem mogę polecić dr Kalita, bardzo dziękuję za idealne złożenie mojej nogi po skaplikowanym złamaniu kości podudzia , wiem że nie było to łatwe .Dziękuję za wszystkie wizyty kontrolne które przebiegały w bardzo miłej atmosferze, wszystko tłumaczone zrozumiałym językiem dla pacjenta.
Opinia dodana przez: Dorota

lek. dent. Małgorzata Formela-Trendel

Staszica 9
83-400 Kościerzyna

Gosia jest bardzo miła, uprzejma no i bardzo profesjonalna w swoim zawodzie. Doskonale wyposażony gabinet stomatologiczny. Z Martą tworzą zgrany duet w czasie wykonywanej pracy. Polecam.

lekarz Grażyna Usar-Czerwiec

ulica Lipowa 12/20

Wizyta trwała godzinę, to niesamowite , że lekarz poświęcił mi tyle czasu. Bardzo profesjonalne i życzliwe podejście. Dodatkowo miłe usposobienie Pani doktor,powoduje, że poczułam nadzieję.
Opinia dodana przez: Maryla

lekarz Piotr Michalski

Szpital Położniczo-Ginekologiczny Ujastek
Ujastek 3

Kompetentny, profesjonalny lekarz. Mila i intymna atmosfera. Polecam zwlaszcza kazdej przyszlej mamie ;-)
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Paweł Wojas

Os. Bohaterów Września 1C/3U

Ten lekarz między innymi opiekował się mną po porodzie na Ujastku. Ale tylko jego pamiętam. Pierwszy raz spotkałam lekarza, który pyta pacjenta czego potrzebuje i stara sie to załatwić, nie chwalac się potem wynikami. Oprócz tego wysoka kultura osobista. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Andrzej Gorzka

Chirurg ogólny, Lekarz medycyny ratunkowej

Ośrodek Dializ Nr 5 w Gryficach
Niechorska 27
72-300 Gryfice

Najlepszy specjalista na którego trafiłam. Zajął się moja mamą po amputacji nogi. Jest bardzo sympatycznym człowiekiem i wspaniałym lekarzem

lek. med. Dominika Białas

Centrum Medyczne MML
Plac Grzybowski ul. Bagno 2, wejście E

Pani Doktor to BARDZO dobry lekarz. Trafiłam do Pani Doktor po kilkukrotnych, nieudanych operacjach raka powieki górnej, które były wykonywane przez specjalistów z zakresu chirurgii plastycznej. Każdy kolejny zabieg, który wcześniej przebyłam, nie tylko nie wyleczył mnie z choroby ale dodatkowo powodował coraz gorszy efekt kosmetyczny i niedomykanie się powiek a tym samym ciągłe stany zapalne oka, bliznę rogówki i znaczne pogorszenie widzenia. Obawiając się kolejnej operacji postanowiłam spróbować leczenia …
Opinia dodana przez: Jolanta Jakubowska

lekarz Anita Borodzicz

Sonaty 6/430

Dr Anita Borodzicz jest chirurgiem pracującym w Poradni Chirurgicznej w Pruszkowie. Na zakrzepicę leczę się już kilkadziesiąt lat ale z taką opieką się jeszcze nie spotkałam. Pani Doktor jest prawdziwym lekarzem z powołania, ponieważ oprócz fachowej wiedzy troszczy się również o swoich pacjentów. Jest osobą niezwykle miłą co w dzisiejszych czasach, w państwowej służbie zdrowia, nie jest zbyt częstym zjawiskiem.
Opinia dodana przez: Krystyna

lekarz Anna Nielepiec-Jałosińska

Chirurg dziecięcy, Lekarz medycyny ratunkowej

Rakietników 25/16

Z całego serca polecam - miły kontaktowy lekarz z ogromną wiedzą. Bardzo dokładnie zrobione usg.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Wojciech Juraszek

SZPZLO Warszawa - Praga Południe
ulica Krypska 39

Ojciec Wojciecha pierwszy Ordynator szpitala w Tarnowie obecnie Szpital Edwarda Szczeklika jest ulica Dr Juraszek przyjmowal rowniez w domu za DARMO.Matka Wojciecha byla przelozona pielegniarek (przepiekna Pani) siostra Wojciecha lek Pedriatri w Gliwicach.Z takiej rodziny-rekomendacje zbyteczne.
Opinia dodana przez: leszek

lekarz Aleksandra Piotrowska

Lilla Dent
Rakietników 17 lokal 1

Niezwykle kompetentna, doświadczona i konkretna Pani Doktor, zawsze pomocna, niezwykłe wyczucie w każdej sytuacji, stąd zawsze trafne diagnozy, a przy tym świetne podejście do dzieci i do rodziców! Jednym słowem wspaniały pediatra! Polecam wszystkim, jednocześnie serdecznie dziękując Pani Dr za te lat kilka lat opieki nad moimi dziećmi ! Pozdrawiam serdecznie wraz z Marysią i Adasiem 🙂
Opinia dodana przez: Marta C.

lekarz Aleksandra Kawczyk-Krupka

CEN MED Specjalistyczny Ośrodek Badań i Porad Lekarskich
ul. Chorzowska 12D
41-902 Bytom

Pani doktor konkretna z ogromnym pokładem wiedzy . Odrazu przechodzi do działania. Już na pierwszej wizycie robi USG żył. Wdraża leczenie odpowiednie nie tylko dla schorzenia ale i dla osoby . Mówi co robić lub do kogo dalej się udać. Człowiek wychodzi z gabinetu i nie czuje się zagubiony. Nie mówi dziwnych czy złośliwych uwag tak aby nie zawstydzić pacjentów którzy zaniedbali żylaki. A najlepsze że byłam tylko na NFZ …

lekarz Mariusz Majewski

NZOZ MEDIKARTE sp. z o.o.,
ulica Proszowska 1
32-700 Bochnia

Profesjonalny,kompetentny jako lekarz i w mojej ocenie bardzo dobry,wyrozumiały,cierpliwy jako człowiek.Mam do dr Majewskiego pełne zaufanie. To jest "mój lekarz".Serdecznie polecam tego lekarza.
Opinia dodana przez: Bernadetta

lekarz Bohdan Huszno

Endokrynolog, Internista

Lubomirskiego Aleksandra 7/7

Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie mogłam mieć dzieci z powodu autoimmunologicznego zapalenia tarczycy. Dzisiaj moja zdrowa, roczna córeczka i ja pozdrawiamy Pana Profesora!
Opinia dodana przez: xxxmisiek

lekarz Małgorzata Kuberska-Kędzierska

Diabetolog, Internista

Salve Przychodnia
ulica Struga 3

Lekarz, któremu zależy na pacjencie, z durzą cierpliwością wytłumaczy zawiłości medyczne związane z przypadkiem dotyczącym pacjenta.
Opinia dodana przez: Janusz
Polecam Panią dr, odpowiedziała na każde moje pytanie,nie tylko związane z moją chorobą ale również wytłumaczyła mi inne kwestie mojego zdrowia. Polecam z całym sercem.

lek. med. Krzysztof Wocial

Radiolog

Centrum Medicover Prosta
Prosta 36

Niezwykle uprzejmy, spokojny i sympatyczny lekarz. Poczulam się zaopiekowana. Ujął mnie spokojem i kompetencją. Prawdziwy medyk.

lekarz Paweł Kidawa

Szpital Specjalistyczny Parkitka
Bialska 104/118
42-200 Częstochowa

Serdecznie polecam Pana doktora, jeździmy z tatą do szpitala w Czestochowie gdzie Pan doktor przyjmuje, pełen profesjonalizm, wytłumaczył wszystko na spokojnie, interesuje go stan zdrowia taty, w Gliwicach zostaliśmy potraktowani jak kolejny numerek, a tu Pan doktor podszedł z pełnym zaangażowaniem, mam nadzieję ze nikomu nie będzie potrzebna pomoc onkologa ale jak nie ma wyjścia to polecam doktora Kidawa

lekarz Karolina Kaja

Przychodnie Oleśnickie i Wiejskie Ośrodki Zdrowia SZPZOZ
ulica Mikołaja Reja 10
56-400 Oleśnica

Bardzo miła i empatyczna osoba ale przede wszystkim doskonały fachowiec.Niezwykle skuteczna w doborze leków i diagnozie danej osoby.Jestem pacjentką pani doktor od 2 lat i czuję się bardzo dobrze, nie wiem co by było gdybym nie spotkała pani doktor.Szczerze polecam
Opinia dodana przez: renata