Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Kompetencja, profesjonalizm, uprzejmość, czas dla pacjenta, miły uśmiech i zaopiekowanie na najwyższym poziomie. Dziękuję :)
Cicha 59
Skierniewice
Fachowość, zaangażowanie, indywidualne podejście, profesjonalizm, kompetencje merytoryczne. Dziękuję i polecam.
Podkarpackie Centrum Słuchu i Mowy "Medincus"
Chodkiewicza 6
Rzeszów
Kompleksowe badanie, miła atmosfera podczas wizyty, badania słuchu. Zostałem skierowany na zabieg, wcześniej zostało wdrożone leczenie lekami, które przyniosło ulgę. Polecam Panią doktor.
OTOLARYNGOLODZY24 Sp.z.o.o
Wołoska 18 (budynek CURTIS PLAZA)
Porządny człowiek i ciekawa życia dusza! A lekarz jak rzadko, holistyczne, mądre podejście do pacjenta,
Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16
Dr Agnieszka Pislewska jest doświadczonym lekarzem bardzo profesjonanym z dużą empatią dla pacjentów. Jest osobą uprzejmą godną polecenia.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
Wiśniowa
Pani Doktor bardzo konkretna, dokładna, empatyczna, od pierwszego kontaktu, przy zbieraniu wywiadu bardzo miła i budząca zaufanie. Córka zdiagnozowana, wyszłyśmy z oddziału uspokojone i konkretnie uświadomione o zagrożeniach i sposobie postępowania.
Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24
--- *Podziękowania* Szanowny Panie Doktorze, Chciałbym z całego serca podziękować Panu za przeprowadzenie operacji nefrektomii, podczas której usunięto moją nerkę z guzem o wielkości 10 cm. Operacja była niezwykle skomplikowana i niebezpieczna, ponieważ w żyle nerkowej znajdował się naciek nowotworowy, co groziło oderwaniem żyły i, w konsekwencji, moją śmiercią. Dzięki Pańskim cudownym rękom i nieocenionemu profesjonalizmowi, operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, a ja mogę cieszyć się życiem. Pan Doktor okazał …
Wyrażam słowa uznania dla dr Jacka Andruszkiewicz, który swoją wiedzą, empatią i zaangażowaniem przywraca nadzieję i wiarę w zawód lekarza. To lekarz, któremu można zaufać , jego kompetencje i doświadczenie a także chęć pomocy sprawiają, że niemożliwe staje się możliwe. Nie cofa się przed wyzwaniem. Moja wdzięczność jest ogromna i jednocześnie niczym w porównaniu do tego co dla mnie zrobił. TO LEKARZ GODNY ZAUFANIA I POLECENIA. Dziękuje.
Zakład Opieki Specjalistycznej
Waryńskiego 53
Ostrowiec Świętokrzyski
Jestem pacjentem Pani Doroty od wielu lat. Jako jedyny lekarz z wielu podjęła długo terminowe leczenie (astma/alergia) które na dzień obecny w znacznym stopniu poprawiło mój stan zdrowia. Zdecydowanie polecam. Jest to bardzo miła osoba z dużym doświadczeniem.
Polimedica
ul. Witkacego 2d
Zgierz
Lekarz kompetentny, miły, sympatyczny, uprzejmy z ogromną wiedzą medyczną którą z pewnością potrafi wykorzystać nie lekceważy pacjenta. Mogę zdecydowanie polecić w 100% pozytywne podejście do pacjenta
Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
Mikołów
Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!
Bardzo dobry lekarz, który pracuje na co dzień w Instytucie Medycyny Tropikalnej w Redłowie.Fachowiec najwyższej klasy , bardzo miły i uprzejmy.W związku z tym ,że to moja kolejna kolonoskopia , więc mam skalę porównawczą w stosunku do poprzednich badań i mogę potwierdzić skalę fachowości Pana Doktora . Serdecznie polecam pacjentom nawet z dalekich stron 20.08.2020.r
ulica Sobieskiego Jana 24 H
Białystok
Lekarz bardzo kompetenty, zdecydowany, grzecznie tłumaczy na czym polega badanie, które.wykonuje profesjonalnie. Wizyta w miłej, spokojnej atmosferze, dziękuję i polecam.
LUX MED Sp. z o.o.
ul. Stefana Żeromskiego 3
Leżajsk
Prawdziwy magik w swoim zawodzie. 10 dni po wycięciu dużego pieprzyka na moim policzku (02.08.2018 r. w szpitalu w Leżajsku - cięcie osełkowe, naciągnięcie brzegów rany i szycie), pozostało jedynie lekkie, niewielkie zaczerwienienie. A do tego jest to człowiek niezwykle skromny, pokorny, i o wielkiej wrażliwości na drugiego człowieka. Znajomemu z pracy mojej żony wykonywał niezwykle skomplikowaną operację na jelitach. Potem inni chirurdzy wykonywali inną operację, po której była konieczna …
Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Pan dr leczył mojego syna przez 6 lat.Bartek miał przeszczep nerki w Spsk nr 4 w Lublinie,po przeszczepie był pod opiekę Pana dr. Niestety mój syn zmarł 2,5roku temu, zachorował na czerniaka.Syn zawsze mówił że Pan dr tyle razy wybawił go z różnych opresji ale przyjdzie czas, że nie będzie mógł mu pomóc.Panie doktorze dziękuję za wszystko Maria Poszytek