dr n. med. Krystyna Sidorowicz

al. NMP 21a
42-200 Częstochowa

Jestem pacientem 26 lat Pani doktor jest kompetentna uprzejma jestem zadowolona ze mnie leczy .Mam do doktor ogromne zaufanie Polecam Panią doktor wszystkim z kłopotami kardiologicznymi

lekarz Jan Stechliński

ul. Ceglana 5 A
63-230 Witaszyce

Jak najbardziej polecam Pana Doktora, bardzo miła i kompetentna osoba.

lekarz Małgorzata Żebrowska

Kardiolog

Wrocławska 41
Oleśnica

Najlepsza Pani doktor z jaką miałam do czynienia w ostatnich kilku latach. Co najważniejsze to ludzka i cudownie empatyczna w stosunku do pacjenta. Bardzo dokładne badanie, dużo uwagi poświęciła mojej osobie i moim dolegliwością. Zmiana leków, zmiana mojego spojrzenia na chorobę i co najważniejsze , cierpliwe wysłuchała i wszystko wyjaśniała. Polecam Panią Doktor ! Są lekarze jeszcze NIEWYPALENI zawodowo.
Opinia dodana przez: NELL

lekarz Maria Lizak-Nitsch

Ogrodowa 2a
74-200 Pyrzyce

Pani doktor konkretna,rzeczowa a przy tym bardzo sympatyczna.

lekarz Dariusz Blocher

Promienista 1 lok. 10
78-132 Grzybowo

Doswiadczony i solidny lekarz. Znajacy sie nie tylko na medycynie rodzinnej ale tez na rehabilitacji w roznych choronach i urazach sportowych. Dostepny w sanatoriach w Kolobrzegu i Dzwirzynie. Usmiechniety, elegancki i bardzo kulturalny. Polecam goraco. Gosc z poludniowej Polski.

lekarz Danuta Kaczmarek

Lekarz medycyny pracy

Modrzewiowa 6 lok. 3
62-095 Murowana Goślina

wspaniały lekarz,dobry człowiek,mozna polecić wszystkim

lekarz Roman Jabłoński

Gwiezdna 21
82-300 Elbląg

Doktor Jabłoński to wspaniały lekarz, dwa razy usuwał mi gradówkę w szpitalu w Elblągu i obydwa zabiegi przebiegły szybko, bezboleśnie i w przyjemnej atmosferze. Podsumowując: profesjonalista w 100%

lekarz Małgorzata Biskup

Internista, Reumatolog

Burmistrzów Zawilskich 14
37-300 Leżajsk

Bardzo miła Pani doktor, z ogromną wiedzą i profesjonalizmie. Doświadczenie z Kliniki Reumatologii w Lubinie, gdzie wcześniej pracowała, widać w Jej pracy. Jej bardzo dobre diagnozy i leczenie pomogły wielu pacjentom. Dlatego z serca polecam !!!

lekarz Ewa Kopeć-Kopczyńska

Reumatolog

Gdańska 1a
83-140 Gniew

Najlepsza Pani doktor. Bardzo indywidualne podejście do pacjenta , wysłucha, zbada dobrze Z całego serca polecam Panią doktor ❤️
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Ryszard Łotocki

Internista, Reumatolog

10 WSK z Polkliniką w Bydgoszczy
Wańkowicza 1
85-791 Bydgoszcz

super lekarz, dzięki Niemu uniknąłem wózka inwalidzkiego, polecam Jego usługi ,jest to lekarz z powołania,poprosi pasjonat

dr Jacek Kuśnierz

Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37

Bardzo wysoko oceniam umiejętności i wiedzę Pana Doktora Jacka Kuśnierza. Wykonywał u mnie zabieg ablacji. Zabieg trwał bardzo krótko bo 1,5 godziny (łącznie z przygotowaniem). Już, 2 godziny po zabiegu poczułem znaczną poprawę pracy serducha i ogólnego samopoczucia. Wypis że szpitala otrzymałem następnego dnia. Szczerze polecam tego Fachowca i jego Zespół. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Łukasz

Iwona May

Mickiewicza 8a
Jutrosin

Miła, ma wiedzę, cierpliwa,jak trzeba daje na wyniki. jan

Andrzej Okoń

Ortodonta, Stomatolog

Piastów 6
56-200 Góra

LEKARZ Z POWOŁANIA WZBUDZA ZAUFANIE.POŚWIĘCA PACJENTOWI WIĘCEJ CZASU NISZ NALEŻY .NIE PATRZY NA BIZNES TYLKO JAK NA CZŁOWIEKA.TYLKO NFZ OGRANICZA MU ILOŚĆ PACJENTÓW.NIC DODAĆ NIC UJĄĆ.SAMEMU SIĘ TRZEBA PRZEKONAĆ.

lekarz Henryk Drozdowski

Chrobrego 20D / 27
Oława

super, godny polecenia, bardzo życzliwy, z empatycznym podejściem do pacjenta :)

Wojciech Kołosowski

Unident Union
Kochanowskiego 20c

Doktor przyjął mnie w dniu Andzejek ze zwykłaym skierowniem od mojego stomatologa. Wycinał mi guzek wewnątrz jamy ustnej. Zarównozabieg jak i późniejsze konsultacje w kliniece pozawalaja mi ocenić go jako presjonalnego lekarza ale i ludzkiego Człowieka. Oby tryby polskiej słuzby zdrowia nie zaszkodziły mu! Agata Grochowska Wrocław
Witam, na wizycie u w/w lekarza byłam w ŚCO, stwierdzono u mnie chorobę nowotworową,wyjaśnił mi co to za choroba, jak będzie przebiegało leczenie i postrał się bym szybko trafiła na oddział chemioterapii, potraktowałmnie bardzo bo ludzku, nie nastraszył a raczej zmobilizował do walki. I to wszystko bez dawania żadnych peniędzy - naprawdę polecam :D

dr n. med. Jerzy Foczpański

Chirurg szczękowo twarzowy

Rzgowska 64/20

wybitny specjalista chirurgii szczękowo-twarzowej i "pan doktor z reklamy" , ja miałem tylko przyjemność ( tak przyjemność mimo że u innych to mało przyjemne) wyrwać u doktora kilka zębów, w gabinecie panuje opinia że wyrwał ich kilka wiader i nikt w Polsce nie robi tego lepiej .. ale to tylko drobny zabieg , w bardziej skomplikowanych jest jeszcze lapszy
{'id': 3717, 'name': 'Skierniewice'} Stomatolog
                                       lek. dent. Bożena Gruda

lek. dent. Bożena Gruda

Poradnia stomatologiczna
Armii Krajowej 59/1
96-100 Skierniewice

Bardzo miła, kompetentna Pani stomatolog. Nikt nie chciał podjac sie leczenia zeba tylko ona, dzieki niej zachowalam zeba. Dokładna i ma przemile podejscie do pacjenta. Zawsze ja polecam i polecac bede.

lek. dent. Agnieszka Czerwińska-Załoga

A-DENT
Orłowskiego 48 (wejście od Chełmońskiego)
78-100 Kołobrzeg

Kompetentny lekarz , ogromna wiedza i pełny profesjonalizm, tak mogę z pełną odpowiedzialnością ocenić pracę pani doktor. Dziękuję za okazaną mi empatię i miłą obsługę...

lek. dent. Iwona Sadzikowska

Krasińskiego 16/40
38-200 Jasło

Chodzę do pani dr już kilka lat i wiem że zajmuje się stomatologią zachowawczą, protetyką i ortodoncją więc ma duże doświadczenie, poza tym jest bardzo dokładna i godna zaufania.