lekarz Paweł Derbich

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Kompetencja, profesjonalizm, uprzejmość, czas dla pacjenta, miły uśmiech i zaopiekowanie na najwyższym poziomie. Dziękuję :)
Opinia dodana przez: J. S.

lekarz Karol Kołatka

Kilińskiego 48 lok. 2
76-200 Słupsk

Rzadko spotykam lekarzy z tak kulturalnym i empatycznym podejściem do pacjenta. Podczas wizyty szczegółowy wywiad, badania, stawianie diagnozy. Zawsze poświęci czas pacjentowi i stara się pomóc.
Opinia dodana przez: Agata

lekarz Tomasz Sobczykiewicz

Chirurg onkolog, Chirurg ogólny

Cicha 59
96-100 Skierniewice

Fachowość, zaangażowanie, indywidualne podejście, profesjonalizm, kompetencje merytoryczne. Dziękuję i polecam.

Jan Czaban

Alergolog, Internista

Niezwykła profesja, dokładność, dbałość o pacjenta i rzetelność. Dr Czaban z niezwykłą uprzejmością wita każdego pacjenta i dokładnie bada oraz tłumaczy przebieg choroby oraz leczenia. Jak dla mnie - najlepszy alergolog!!!!
Opinia dodana przez: Anka

lek. med. Dorota Szuber

Audiolog, Foniatra

Podkarpackie Centrum Słuchu i Mowy "Medincus"
Chodkiewicza 6
35-045 Rzeszów

Kompleksowe badanie, miła atmosfera podczas wizyty, badania słuchu. Zostałem skierowany na zabieg, wcześniej zostało wdrożone leczenie lekami, które przyniosło ulgę. Polecam Panią doktor.

dr n. med. Beata Borawska

Audiolog, Foniatra

OTOLARYNGOLODZY24 Sp.z.o.o
Wołoska 18 (budynek CURTIS PLAZA)

Porządny człowiek i ciekawa życia dusza! A lekarz jak rzadko, holistyczne, mądre podejście do pacjenta,
Opinia dodana przez: Yaga

lekarz Agnieszka Piślewska

Pediatra, Pulmonolog

Medica Pro Familia
ulica Ziębicka 16

Dr Agnieszka Pislewska jest doświadczonym lekarzem bardzo profesjonanym z dużą empatią dla pacjentów. Jest osobą uprzejmą godną polecenia.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Iwona Sak

Alergolog, Pediatra

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
32-412 Wiśniowa

Pani Doktor bardzo konkretna, dokładna, empatyczna, od pierwszego kontaktu, przy zbieraniu wywiadu bardzo miła i budząca zaufanie. Córka zdiagnozowana, wyszłyśmy z oddziału uspokojone i konkretnie uświadomione o zagrożeniach i sposobie postępowania.

lekarz Beata Madujska-Tomczak

Alergolog, Pediatra

Traugutta 27A
82-300 Elbląg

Uważam ze pani doktor to skarb.leczymy naszego synka u pani doktor.chodz wizyty nie należą do tanich.to ci sie nim iw zrobi dla dziecka.z tego co słyszałam wyleczyla wielo osób.polwcam 1000%
Opinia dodana przez: marta

lekarz Piotr Sielicki

Kardiochirurg, Chirurg ogólny

Bartnicza 32/1

Tak lekarz powinien traktować pacjenta...jak człowieka.Pierwszy raz spoktałam się z takim ludzkim podejściem do pacjenta.

lekarz Roman Kalinowski

Chirurg ogólny, Urolog

Karłowicza
Bydgoszcz

Cierpliwy, profesjonalny, bardzo ludzki, empatyczny. Zajął się moim ojcem, wytyczył ścieżkę leczenia. Nasza wielka wdzięczność i polecamy każdemu z problemami urologicznymi .

lekarz Wojciech Wystrychowski

Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24

--- *Podziękowania* Szanowny Panie Doktorze, Chciałbym z całego serca podziękować Panu za przeprowadzenie operacji nefrektomii, podczas której usunięto moją nerkę z guzem o wielkości 10 cm. Operacja była niezwykle skomplikowana i niebezpieczna, ponieważ w żyle nerkowej znajdował się naciek nowotworowy, co groziło oderwaniem żyły i, w konsekwencji, moją śmiercią. Dzięki Pańskim cudownym rękom i nieocenionemu profesjonalizmowi, operacja przebiegła bez żadnych komplikacji, a ja mogę cieszyć się życiem. Pan Doktor okazał …
Opinia dodana przez: Robert Krawczyk

lekarz Jacek Andruszkiewicz

Ogrody 17/80
85-870 Bydgoszcz

Wyrażam słowa uznania dla dr Jacka Andruszkiewicz, który swoją wiedzą, empatią i zaangażowaniem przywraca nadzieję i wiarę w zawód lekarza. To lekarz, któremu można zaufać , jego kompetencje i doświadczenie a także chęć pomocy sprawiają, że niemożliwe staje się możliwe. Nie cofa się przed wyzwaniem. Moja wdzięczność jest ogromna i jednocześnie niczym w porównaniu do tego co dla mnie zrobił. TO LEKARZ GODNY ZAUFANIA I POLECENIA. Dziękuje.
Opinia dodana przez: Eugeniusz

lekarz Dorota Walas-Słapek

Alergolog, Internista

Zakład Opieki Specjalistycznej
Waryńskiego 53
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Jestem pacjentem Pani Doroty od wielu lat. Jako jedyny lekarz z wielu podjęła długo terminowe leczenie (astma/alergia) które na dzień obecny w znacznym stopniu poprawiło mój stan zdrowia. Zdecydowanie polecam. Jest to bardzo miła osoba z dużym doświadczeniem.

lekarz Tomasz Waliszewski

Polimedica
ul. Witkacego 2d
95-100 Zgierz

Lekarz kompetentny, miły, sympatyczny, uprzejmy z ogromną wiedzą medyczną którą z pewnością potrafi wykorzystać nie lekceważy pacjenta. Mogę zdecydowanie polecić w 100% pozytywne podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Wojciech Pieniążek

Gastrolog, Pediatra

Centrum Zdrowia w Mikołowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Waryńskiego 2
43-190 Mikołów

Polecam Pan dr to osoba z niezwykłymi kompetencjami oraz umiejętnościami. Miałam przeprowadzane badanie kolonoskopii i jako pracownik medyczny oceniam umiejętności Pana dr na 6 polecam z całego serca !!!

lekarz Wiesław Bartelik

ulica Armii Krajowej 30
81-366 Gdynia

Bardzo dobry lekarz, który pracuje na co dzień w Instytucie Medycyny Tropikalnej w Redłowie.Fachowiec najwyższej klasy , bardzo miły i uprzejmy.W związku z tym ,że to moja kolejna kolonoskopia , więc mam skalę porównawczą w stosunku do poprzednich badań i mogę potwierdzić skalę fachowości Pana Doktora . Serdecznie polecam pacjentom nawet z dalekich stron 20.08.2020.r
Opinia dodana przez: tadeusz r.

lekarz Mariusz Rosołowski

ulica Sobieskiego Jana 24 H
15-014 Białystok

Lekarz bardzo kompetenty, zdecydowany, grzecznie tłumaczy na czym polega badanie, które.wykonuje profesjonalnie. Wizyta w miłej, spokojnej atmosferze, dziękuję i polecam.

lekarz Janusz Martula

LUX MED Sp. z o.o.
ul. Stefana Żeromskiego 3
37-300 Leżajsk

Prawdziwy magik w swoim zawodzie. 10 dni po wycięciu dużego pieprzyka na moim policzku (02.08.2018 r. w szpitalu w Leżajsku - cięcie osełkowe, naciągnięcie brzegów rany i szycie), pozostało jedynie lekkie, niewielkie zaczerwienienie. A do tego jest to człowiek niezwykle skromny, pokorny, i o wielkiej wrażliwości na drugiego człowieka. Znajomemu z pracy mojej żony wykonywał niezwykle skomplikowaną operację na jelitach. Potem inni chirurdzy wykonywali inną operację, po której była konieczna …
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jacek Furmaga

Chirurg ogólny, Transplantolog

Turkusowa 6/4

Najlepszy lekarz jakiego spotkałam.Pan dr leczył mojego syna przez 6 lat.Bartek miał przeszczep nerki w Spsk nr 4 w Lublinie,po przeszczepie był pod opiekę Pana dr. Niestety mój syn zmarł 2,5roku temu, zachorował na czerniaka.Syn zawsze mówił że Pan dr tyle razy wybawił go z różnych opresji ale przyjdzie czas, że nie będzie mógł mu pomóc.Panie doktorze dziękuję za wszystko Maria Poszytek