lekarz Ewa Gruchalska

SPZZLO Warszawa-Żoliborz
ulica Szajnochy 8

Bardzo polecam, takich lekarzy z ze świeczką szukać. Pani doktor jest bardzo życzliwa, ma podejście do dzieci, wnikliwie bada i dobrze wyjaśnia.
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Maria Mazur

Internista, Pulmonolog

pl. Konstytucji 3 Maja 3
02-100 Olsztyn

Cudowna ,profesjonalna Pani DOKTOR z powołania.Inni lekarze powinni brać przykład jak powinno się zajmować pacjentami.

lekarz Malwina Witoń-Dominikowska

Rehabilitant

Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
62-800 Kalisz

Pani doktor bardzo kompetentna w swojej dziedzinie . Poświęca czas dla pacjenta aby wszystko wytłumaczyć . Słucha co jest rzadkością dla teraźniejszych lekarzy . Mówi o sposobach leczenia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty . Dziękuję Pani doktor . Barbara

lekarz Małgorzata Łęczycka

NZOZ ZDROWIE-PLUS
ul. Warszawska 34
25-312 Kielce

Pani doktor zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Wybitnie kompetentna. Encyklopedia w małym palcu. Do tego intuicja i wiedza, która musi pochodzić z doświadczenia. Rozgryzła mnie od razu. Bardzo pomogła. Leki doskonale dobrane. Diagnoza trafiona. Dalsze leczenie ukierunkowane u specjalisty w innej specjalizacji. Bardzo, bardzo, bardzo świetny lekarz.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Zenon Wawrzyniak

Marka Hłaski 31
08-400 Garwolin

Lekarz godny polecenia. Z pełną odpowiedzialnością można powiedzieć, że jest lekarzem z powołania. Ogromne zainteresowanie pacjentem, fachowe porady. Kompetencje na wysokim poziomie. Wspaniały lekarz.
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Bogusława Olak-Białoń

Sienkiewicza 20
43-100 Tychy

Bardzo kompetentna, sympatyczna Pani Doktor. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi, odpowie na każde pytanie, wytłumaczy wszelki wątpliwości dotyczące choroby a nade wszystko stawia prawidłową diagnozę i aplikuje takie leki, które pomagają. Jestem pod dużym wrażeniem jej fachowości.
Opinia dodana przez: Józef

Ilona Podworska

Dermatolog

Ilona Podworska Lekarski Gabinet Dermatologiczny "derko-Med"
42-600 Tarnowskie Góry

Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Dr Ilony profesjonalne podejście do pacjenta .Zabieg wypełnienia ust przeszłam bezboleśnie a efekt jest znakomity .polecam...
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Jan Lubecki

ulica Moniuszki 7
48-300 Nysa

Świetny lekarz, godny polecenia. Moim zdaniem najlepszy diabetolog w Polsce. Pełny serca i ciepły człowiek.

lekarz Anita Horodnicka-Józwa

Diabetolog, Pediatra

Magnolia
Klonowica 34/1

Z całego serca doceniam pracę pani Anity ,jest prawdziwym lekarzem z powołania i robi wszystko aby każdy był zadowolony

lekarz Danuta Włoch

Dermatolog, Pediatra

Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
ulica Szpitalna 6
34-220 Maków Podhalański

„Jestem bardzo zadowolona ,szybka i fachowa pomoc lekarska,Pani doktor bardzo kompetentna i co najważniejsze pomogła mi wyleczyć dolegliwośći..Polecam wszystkim ”
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Teresa Kusiba-Wodniak

Dermatolog

JARMIX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ- NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ CENTRUM MEDYCZNE TOP-MED
ul. Józefa Piłsudskiego 12
32-200 Miechów

Polecam! Pani Doktor bardzo uprzejma i uśmiechnięta. Rozumie, że problem jest nie tylko estetyczny. Przepisała leczenie, poprosiła o kontakt za parę tygodni i wyznaczyła termin wizyty kontrolnej. Chętnie edukuje pacjentów. Nie mam zastrzeżeń.

lekarz Marek Więcek

Internista, Rehabilitant

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Caritas Diecezji Płockiej
ulica Sienkiewicza 54
09-400 Płock

Polecam Pana doktora jest przyjemny, indywidualnie podchodzi do sprawy. Wizyta na NFZ nie różni się od wizyty prywatnej. Widać że lekarz lubi dzieci zawsze nawiązuje kontakt z osobą towarzyszącą😉.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Julia Bijok

Białostocka 9/53

Wszystko na najwyzszym poziomie, wysoka kultura i najlepsze kompetencje. Po operacji jak i przed wszystko wiedziałam i dziękuje za wszystko

lekarz Izabela Żołnacz

Krótka 4/103
11-400 Kętrzyn

Fachowość, profesjonalizm, wiedza i świetne relacje z pacjentem, Kiedy tylko mam problemy skórne to wiem, że u tej Pani lekarz, nie zostanę na lodzie ;) Wielki szacunek i dużo, dużo zdrowia ;)
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Jacek Stefaniuk

Internista, Lekarz medycyny pracy

Mazowiecka 20b/6
81-862 Sopot

wspaniały lekarz,ogromna wiedza,wysoka kultura osobista, doskonałe podejście do pacjenta, serdeczny i bardzo przyjazny człowiek, swietny diagnosta z całego serca dziękuję za opiekę nad moim tatą. ewa matysek
Opinia dodana przez: ewa Matysek
pani doktor postawiła diagnoze i dzięki lekom udało się zajsc w ciaze, cała ciąża prowadzona pod jej okiem, miła, rzeczowa, nie bagatelizuje obaw pacjentek. dzięki pani dr mam piękną córe urodzoną przez cesarkę( z nakazu pani doktor)
Opinia dodana przez: karolina

lekarz Jarosław Kobos

Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej w Myszkowie
ulica Wolności 29
42-300 Myszków

Lekarz bardzo godny polecenia, uprzejmy miły i zabawny. Wizyta u niego nie trwa 10 min. Bada bardzo dokładnie i nie stresuje nie potrzebnie pacjentek
Opinia dodana przez: Sandra

lekarz Marcin Luberda

Neurochirurg

Krakowskie Centrum Medyczne
ulica Mikołaja Kopernika 32

Przemiły, uprzejmy fachowiec, cierpliwy godny polecenia. Jaki świat byłby piękny gdyby wszyscy lekarze byli podobnego usposobienia ;-)

lekarz Paweł Knapp

Ginekolog położnik, Ginekolog onkolog

ENEL MED
Jana Pawła II 82, ARKADIA

Polecam! Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Operował mnie. Uratował mi zdrowie i życie. Miałam raka złośliwego. Bedąc pod Jego opieką czułam się bezpieczna. Ma wspaniałe podejście do pacjentki. DZIĘKI PANU DOKTOROWI JESTEM ZDROWA.
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Tomasz Warchałowski

"Medikor" sp. z o.o. Jedlicze
ulica Rejtana 38 b
38-460 Jedlicze

Do doktora chodzę od ok. 4 lat. Obecnie prowadzi moją ciążę. Godny polecenia lekarz. Każdej pacjentce poświęca dużo czasu, wszystko tłumaczy co robi i po co. Co prawda odbija się to na czasie, bo przedłużające się wizyty opóźniają kolejne pacjentki, ale cała reszta jest OK. Jak wyżej napisałam, do dr Warchałowskiego chodzę od kilku lat, obecnie prowadzi moją ciążę, wszystkie badania USG b. dobrze wytłumaczone.