lekarz Zdzisław Bartnik

Andriollego 36/38 (Centrum)
05-400 Otwock

Jest najlepszym stomatologiem,leczę zęby u Pana Doktora od 37 lat,Kocham Go bo nigdy mnie nic nie bolało i do teraz jego plomby się trzymają i są oceniane przez innych stomatologów jako the best,czyli super!!!!!!!!!!!!! Leczy zęby moich córek,mojego męża ,mojego brata ,bratowej ,Dziękuję Panie Doktorze. Kasia dawniej Kulka

lek. dent. Jolanta Budzyńska

Nowa 35
21-200 Parczew

Bardzo dobra Pani doktor, juz od kilku lat chodzę do niej na wizyty, kompetentna znajdzie nawet najmniejszy ubytek. Dużym plusem jest niska cena wizyty, minusem natomiast to, że zawsze sa u niej opóźnienia ale swoja fachowośćia i podejściem nadrabia;)

lek. dent. Maria Biskup

Mickiewicza 58
34-100 Wadowice

Jedna z najlepszych dentystów protetyków nie ma lepszej w Wadowicech

lek. dent. Beata Czuba-Krukowska

08-111 Krzesk-Królowa Niwa

wspanialy stomatolog kazdego pacjenta traktuje indywidualnie bez wzgledu czy wizyta prywatna czy na kase chorych lekarz z powolania polecam z czystym sercem szkoda ze juz w siedlcach nie praktykuje

Tomasz Wójcicki

Chirurg stomatolog

Lublin

Bardzo profesjonalny stomatolog, wizyta na najwyższym poziomie, nowoczesne technologie leczenia, bardzo dobre traktowanie pacjentów.
Opinia dodana przez: Jarosław
Najlepsza jaką znam!!! Kompetentna, konkretnie tłumaczy plan leczenia, bezboleśnie leczy i usuwa.
Opinia dodana przez: Julia

dr n. med. Katarzyna Karwasik-Kajszczarek

LUXMED - UZDROWISKO NAŁĘCZÓW Sp.z o.o.
aleja Kasztanowa 6
24-150 Nałęczów

Bardzo dobry lekarz polecam, wizyty krótkie ale konkretne. Pani Kasia przy badaniu opisze ciaze tak ze człowiek się uspokaja i jest pewny ze z maluszkiem wszystko ok. Co do wizyt owszem sa krótkie ale konkretne, ja jestem bardzo bardzo zadowolona i cieszę sie ze trafiłam na Panią Kasie.

lekarz Grzegorz Stebłowski

LUXMED-UZDROWISKO NAŁĘCZÓW SP. Z O.O. FILIA PONIATOWA
11 LISTOPADA 1
24-320 Nałęczów

Przesympatyczny, rzeczowy, kompetentny, z wielką pieczołowitością podchodzi do pacjentki zlecając potrzebne badania, angażując się bez presji czasu, papierków, itp. Chodzę do Niego ja, od pewnego czasu i moja nastoletnia córka, która jest Nim zachwycona. Poza tym bardzo kulturalny, życiowy i inteligentny, przystojny mężczyzna.
Opinia dodana przez: Renata

lekarz Tomasz Pelak

Angiolog

MEDICUS
Leśna 8
59-300 Lubin

Wspaniały, kompetentny, uprzejmy, empatyczny . Po prostu wzór do naśladowania.

lekarz Marzena Żelaźnicka

Szpital Specjalistyczny
al. Jana Pawła II 7
44-330 Jastrzębie-Zdrój

Pani Doktor jest bardzo sumienna ,dokładna i rzetelna.Miła w obyciu dla niej pacjent jest najważniejszy.Mógłbym się w niej zakochać.

lekarz Ewa Rońda

Filia nr 3 DENTIKA Przychodnia Stomatologiczna Bogusława Malec
Obrońców Getta 12
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Lekarz o rzadko spotykanym zaangażowaniu, znakomita specjalistka, niezwykle dokładna i sumienna. Zawsze omawia z pacjentem sytuację, podaje zalecenia przy szerokim omówieniu problemu, kieruje do innych specjalistów. Leczy w Grodzisku Maz. i Pruszkowie.
Niezwykle kompetentna, empatyczna i dociekliwa pani doktor. Po zebraniu dokładnego wywiadu medycznego zleciła szereg badań i szybko przyjęła mojego tatę na oddział. Wyniki nie były zle, ale pani doktor postanowiła dalej szukać przyczyny gorszego samopoczucia. Zleciła kolejne badania, dokładnie tłumacząc ich rolę w procesie leczenia. Odpowiadała na każde pytanie nie tracąc cierpliwości. Fantastyczna lekarka!
Opinia dodana przez: Kasia S.

lekarz Krystian Antoniewicz

Iwaszkiewicza 6/7
59-900 Zgorzelec

bardzo dobry lekarz , mily i kompetentny . naprawde polecam . pomogl mi w trudnej sytuacji , nie zmuszajac do pojscia do szpitala tak jak inny lekarz , ktorego nie wymienie z nazwiska ( bo moze mnie poda do sadu, ja wiem?):-)
Opinia dodana przez: monika

lekarz Karolina Kupczyk

Neurolog dziecięcy, Neurolog

Specjalistyczna Praktyka Lekarska Karolina Kupczyk
Lodowa 22

Bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie. Miła aparycja i wysoka kultura osobista sprawiają, że jest godnym polecenia lekarzem.

lekarz Wojciech Sierszeń

Laryngolog dziecięcy, Laryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Przychodnia Aksamitna"
ulica Aksamitna 1

Jestem po wizycie u p.doktora i jestem bardzo zadowolona .GORĄCO POLECAM!!!! Jestem niełatwym "przypadkiem medycznym" i pan doktor w sposób zrozumiały i spokojny wytłumaczył mi jak wygląda moja sytuacja pooperacyjna i ewentualnie dalsze leczenie, które podejmie się już sam pan doktor..Jest to człowiek uprzejmy,kulturalny i widać tą chęć pomocy.
Opinia dodana przez: barbara

lek. dent. Monika Krzywoszonek

Gabinet Dentystyczny Monika Krzywoszonek
Płocka 54
09-440 Staroźreby

Najlepszy stomatolog z jakim miałem do czynienia w swoim długim życiu. Taki poziom kultury i fachowości zasługuje na najwyższe wyróżnienie. Jan
Opinia dodana przez: Jan Franciszek
Na podstawie pozytywnych opinii innych użytkowników zdecydowałem się umówić na wizytę u pana doktora. W pełni potwierdzam pozytywne opinie o tym lekarzu. Bardzo miły człowiek i dobry specjalista. To lekarz, który naprawdę słucha pacjenta i chce mu pomóc. Nie wiem czy leki, które mi zostały zapisane będą skuteczne, ale już sama rozmowa u pana doktora dużo mi pomogła. Zdaję sobie sprawę, że stan mojego zdrowia (częściowy niedowład po całkowitym paraliżu …
Opinia dodana przez: Jacek

lek. dent. Małgorzata Tarczałowicz-Skalska

Gabinet Stomatologiczny Małgorzata Tarczałowicz-Skalska
Grzybowa 1
32-005 Niepołomice

Super dentystka. Nic dodać nic ująć. U Pani Doktor leczę się już sześć lat razem z całą moją rodziną i nigdy nie miałam najmniejszych problemów z leczonymi przez Nią zębami.

dr n. med. Małgorzata Wojtkiewicz-Malicka

Foniatra, Laryngolog dziecięcy

Piotrkowska 204/210

Do Pani doktor poszłam z moim synem. Uważam że dr Malicka jest lekarzem z ogromnym doświadczeniem, bardzo nam pomogła. Polecam

dr Sylwia Saramak

Borkowskiego 5/9
27-200 Starachowice

W pełni polecam Panią doktor Saramak. Znalazłam nowo otwarty gabinet w Centrum Zdrowia Vita w Starachowicach gdzie Pani doktor przyjmuje. Świetny fachowiec wszystko wyjaśni dokładnie zajmuje się każdym przypadkiem. Bezboleśnie w miłej atmosferze. Polecam!
Opinia dodana przez: katarzyna 77