WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW
Boże jaka wspaniała lekarka! Przemiła, piękna i zdolna :) Zrobiła mi bardzo fajnie powieki górne w SCM estetic. Matko, nie wiedziała, że to tak postarza. Teraz wygląda o niebo lepiej. Pani doktor jest bardzo delikatna i wie co robi. Polecam.
ul. Powstańców 26
Jaktorów
Wspaniały lekarz, zawsze znajdzie czas by pomóc. Proponuje naturalne metody ale gdy trzeba zapisze leki. Dokładna w tym co robi. Po prostu lekarz z powołania. Dziękujemy z całego serca i gorąco polecamy.
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Gostycynie
ulica Bydgoska 14
Gostycyn
Lekarz z powołania, sympatyczny ,indywidualnie podchodzi do każdej pacjentki w pełni wykorzystuje swoją wiedzę z czystym sumieniem mogę polecić :)
Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
Ustroń
Lekarz bardzo dobry, o ogromnej wiedzy. Można go o wszystko zapytać i wszystko szczegółowo wytłumaczy. A przy tym bardzo dba o pacjentów. Przy nim człowiek czuje się bezpiecznie. Polecam z całego serca.
Centrum Medyczne Internus Sp. z o.o. Przychodnia Nr 1
aleja Al. Królewska 15
Puławy
Pani doktor jest bardzo dobrym specjalistą, jest zaangażowana w to, co robi, pomocna, życzliwa, kompetentna. Mam poważne problemy ze zdrowiem, od razu zleciła badania, gastroskopię, umówiła do specjalisty. Jestem pani doktor bardzo wdzięczna.
Na początku wydaje się być osobą twardą i nie osiągalną jako lekarz, ale trzeba pamiętać , że jeżeli chcesz być dobrze leczonym nie patrzy się na to jaki styl ma dany lekarz. Mi osobiście bardzo dobrze pod pasowała pani dyrektor potrafi logicznym językiem wytłumaczyć wszystko czego chcę wiedzieć o moim stanie zdrowia a nie jakieś lekarskie bełkotanie , nie trzeba się prosić o informację pań doktor wali z grubej rury …
Lekarska Specjalistyczna Spółdzielnia Pracy ESKULAP
ulica Wojska Polskiego 50
Augustów
Naprawdę bardzo dobry lekarz, wielki plus że pracuje w szpitalu, wszystko wytłumaczy, jest uprzejmy, nie traktuje pacjenta przedmiotowo.
Przede wszystkim chcę podkreślić kompetencje Pani Doktor. Jest osobą konkretną, taktowną a nade wszystko słuchająca pacjenta. Ale jednocześnie szanuje czas obu stron i dlatego nie traci czasu na zbędne "pogawędki" mając świadomość, że na wizytę czekają jeszcze inni pacjenci. Dlatego polecam zainteresowanych Lekarzem Rodzinnym o kontakt a Panią Doktor.
Hubalczyków 7 lok. 12
Płock
Chyba najlepszy lekarz na jakiego trafiłam. Dzięki szybkiej diagnozie odzyskałam pełnię zdrowia. Myślę, że wszystkie pacjentki dr Pazdraka mogą śmiało powiedzieć, że są w dobrych rękach.
LUX MED
ulica Al. Słowackiego 64
Mialam kilkakrotnie wizyty u Pana doktora i musze stwierdzic,ze jest to wedlug mnie najlepszy diagnosta w Krakowie,jakiego ja spotkalam. Konkretny,bardzo dociekliwy,probujacy roznych wariantow leczenia. Nie jest moze zbyt rozmowny,ale klarownie i przystepnie omawia wyniki badan,leczenia i planu tzw B I C. Wysoka kultura osobista i poszanowanie godnosci pacjenta na najwyzszym poziomie.
Gabinety Lekarskie USG. Anna, Paweł Kucharscy
Sienkiewicza 32
Radom
Lekarz godny polecenia. chodzę do niego od prawie 8 lat. Prowadził moje dwie ciąże i mimo, iż przy pierwszej panikowałam nigdy nie pozostawał obojętny wobec moich obaw. Polecałam go koleżanką i również były zadowolone.
ARAMEDICA.PL
ul. Częstochowska 22
Gliwice
Wspaniała p. doktor. Skierowała mnie na zabieg nietrzymania moczu. Wykonywała mi zabieg z innym lekarzem. Zabieg w 100 udany. Jestem niezmiernie zadowolona. Dziękuję P. Doktor
Gabinet Urologiczny
Wielkopolska 2A
Jastrzębie-Zdrój
Pani doktor jest przesympatyczną osobą zawsze uśmiechnięta życzliwa konkretna jako lekarz .Polecam z czystym sumieniem
Przychodnia Specjalistyczna
Staszica 18
Garwolin
Bardzo dobry ginekolog, wszystko dobrze tłumaczy. Córka była też bardzo zadowolona. Serdecznie polecam bo warto skorzystać z usług Pani doktor.
Szpital św Wojciecha
Bolesława Krzywoustego 114
Pani doktor jest jak dla mnie najlepszym ginekologiem jakiego ja do tej pory spotkałam. Prowadzi moją pierwszą ciążę i wiadomo że mam do niej zawsze milion pytań, nawet dość niedorzecznych. Pani doktor wyjaśnia mi wszystko ze spokojem. Badanie przeprowadza bardzo dokładnie, każda wizyta u niej trwa minimum 20 minut, a bywało i tak że spędziłam w gabinecie godzinę. Jest bardzo delikatna. Tak życzliwego i empatycznego lekarza ze świecą szukać. Nie …
Noszczyk Piotr Specjalistyczna Praktyka Lekarska Lek. Med. Piotr Noszczyk
Świetny lekarz prowadził mnie przed 1 ciążą, podczas ciąży i zaraz po, niestety później zmienił przychodnię, Na prawdę jeden z najlepszych lekarzy. Wszystko wyjaśni, podpowie, po porodzie przyszedł zapytał o samopoczucie usiadł porozmawiał.