WOJCIECH SUSZCZEWICZ SPECJALISTYCZNA PRAKTYKA POŁOŻNICZO-GINEKOLOGICZNA
Wspaniały człowiek, świetny lekarz, wszystko wytłumaczył, poświęcił czas. Szkoda że nie mieszkam w NS bo chciałabym aby właśnie taki lekarz się mną zajmował przez te 9 wspaniałych m-cy.
N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
Bydgoszcz
Lekarz naprawdę godny polecenia w 100% takich już baardzo ciężko spotkać chętny aby pomóc!! No i co najważniejsze skuteczny! Pozdrawiam
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Wspaniała doktor, gorąco polecam :) Najlepsza ginekolog jaka spotkałam, cieszę się, że na Nią trafiłam:)
Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Inowrocławiu
ulica Poznańska 97
Inowrocław
pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do pacjenta, szybka diagnoza i działanie..polecam wszystkim ,wystawiam maxa zasłużonego inż.MIG-29
NZOZ Medycyne Rodzinna
Odzieżowa 12a
wspaniały lekarz, zaangażowany, życzliwy, kompetentny, uprzejmy i bardzo dba o pacjenta. polecam . ewa
Fabryczna 1
Kostrzyn nad Odrą
Według mnie rewelacyjny lekarz. Kompetentny, konkretny, a jednocześnie empatyczny i bardzo miły. Dobra atmosfera, przez co stres związany z wizytą ulega zmniejszeniu. Można porozmawiać bez skrępowania. Lekarz na poziomie, wielu lekarzy powinno brać przykład, a służba zdrowia wyglądałaby inaczej.
Lekarz,który leczy całościowo cały organizm a nie poszczególne dolegliwości. Najważniejsze poza tym ,że szuka przyczyn problemów pacjenta po długim wywiadzie i niekoniecznie od razu zaleca leczenie tradycyjne. Mnie pomogły zioła / mieszanka chyba 20 rodzajów/ w wyniku których cukier ze 138 na czczo spadł mi do 100.Niezależnie podpowiedział mi odpowiednią dietę. Polecam
pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122
Super lekarka, która ma bardzo dobre podejście do dzieci. Kompetentna i solidna, zawsze poświęca tyle czasu ile jest potrzebne.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Białej Podlaskiej
ul. Terebelska 57-63
Biała Podlaska
Pani doktor bardzo miła i sympatyczna wszystko bardzo dobrze wytłumaczy wysłucha zbada polecam z całego serca
Centrum Dializ Freseniue Nephrocaare
Poznańska 125a, IV pieto bloku A
Pleszew
Chciałbym bardzo PODZIĘKOWAĆ Pani doktor!!! Pełen profesjonalizm, uprzejma, poświęca dużo czasu dla pacjentów który tego potrzebują. Potrafi wytłumaczyć doradzić i przedewszystkim zna się na swojej pracy!!! Polecam NAPRAWDE BARDZO!!!! Widać że robi to Pani z powołania i świetne są tego efekty. Wyrazy szacunku dla Pani Doktor Natalii!!!
CEN MED Specjalistyczny Ośrodek Badań i Porad Lekarskich
ul. Chorzowska 12D
Bytom
Lekarz z bardzo dużą wiedzą. Godny polecenia. Zawsze podchodzi do pacjenta z szacunkiem, wysłucha i dokładnie zbada. Opowie o sposobie leczenia i dalszym postępowaniu. Lekarz z powołania!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Pracy przy Hucie Łabędy S.A. "PRO-MED." Sp. z o.o.
ulica Zawadzkiego 45
Gliwice
Duża wiedza, profesjonalizm, a przy tym duża skromność ! Kiedyś przyjmowała pacjentów z ręką w gipsie, w przychodni w Łabędach często bywa przed czasem (ewenement na skalę całego kraju). Nie odmówi nigdy wizyty(pacjentowi) nieumówionemu !Dla mnie to taki współczesny doktor Judym, których ponoć nie ma !!!
Sante Clinic
Aleja Wolności 6
Sosnowiec
Pani doktor to chodząca dobroć. Kompetentna, miła, doskonały diagnosta. Nigdy się nie spieszy, poświęca pacjentowi wystarczającą ilość czasu. Polecam z całą odpowiedzialnością. Oby więcej takich lekarzy.