Ośrodek Dializoterapii
Bohaterów Warszawy 34
Nysa
Dr.Kazimierz Bloński jest jedynym lekarzem do którego mam pełne zaufanie co do jego fachowości,udowodnił to w wielu przypadkach gdzie rzeczywiście były trudne przypadki chirurgiczne.Nasza rodzina i wszyscy znajomi którym polecilem Dra Blłońskiego potwierdzają moją opinię.Chcesz być zdrowy? DR.BŁOŃSKI
Samodzielny publiczny zakład Opieki Zdrowotnej w Kościanie
ulica Szpitalna 7
Kościan
Wspaniała Pani Doktor, która z wielkim zaangażowaniem podchodzi do pacjentów. Lekarz z powołaniem. Jestem szczęśliwa, że mogę być pacjentką tak znakomitego specjalisty. Dzięki temu czuję się coraz lepiej. Polecam z całego serca.
Gabinet prywatny
16 stycznia 1 E
Końskie
Wspaniały lekarz! Pani doktor rozpoznała u mojej Mamy bardzo rzadką i trudną do wykrycia chorobę metaboliczną- tzw.chorobę Cushinga. Wcześniej Mama przez wiele lat była odsyłana od lekarza do lekarza i nikt nie umiał jej pomóc. Każdy tylko mówił, ze ma schudnąć, ale nikt nie zastanowił się dlaczego tak bardzo tyje, jedząc bardzo niewiele. Gdyby nie Pani doktor, Mamy już by z nami nie było. Swoją trafną diagnozą uratowała jej życie. …
NZOZ "LASER" Filia
Łucznicza 64/124
Bardzo dobry lekarz. Przede wszystkim miła dla pacjęta. Bardzo dobrze omawia przyczyny i sposoby leczenia. Żal, że Pani dr opuściła WOMP i swoich pacjentów. Lekarz godny polecenia.
Instytut Technologii Urody
Niesamowite jest spotkać w swoim życiu taką osobę jaką jest Pani Iwona Krędzielak-Manikowska. Szeroka wiedza z zakresu leczenia, profilaktyki, trafne diagnozy, idealnie dobrane leki i zabiegi medycyny estetycznej. Dzięki Pani Doktor dowiemy się jak dbać o swój organizm, jak pielęgnować swoją cerę by osiągnąć niebywałe piękno ukryte w każdym z Nas. Serdecznie polecam http://www.happyclinic.pl/ gdzie można umówić się na konsultacje, dostać pełną diagnozę i leczenie lub usługi kosmetyczki używającej dermokosmetyków …
Medest s.c. W.Święch, M.Mochuł
ul. ks. bp. Bogedaina 41
Pszczyna
Żeby wszyscy lekarze byli tacy jak dr Ciosek... Fachowa, uprzejma, chce i umie wytłumaczyć na czym polega problem i jego leczenie (co dodatkowo świadczy o kompetencji). Uprzejma i miła. Potrafi też powiedzieć "to nie ja, z tym proszę do specjalisty xy"..
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Pani doktor bardzo kompetentna w swojej dziedzinie . Poświęca czas dla pacjenta aby wszystko wytłumaczyć . Słucha co jest rzadkością dla teraźniejszych lekarzy . Mówi o sposobach leczenia. Jestem bardzo zadowolona z wizyty . Dziękuję Pani doktor . Barbara
NZOZ ZDROWIE-PLUS
ul. Warszawska 34
Kielce
Pani doktor zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Wybitnie kompetentna. Encyklopedia w małym palcu. Do tego intuicja i wiedza, która musi pochodzić z doświadczenia. Rozgryzła mnie od razu. Bardzo pomogła. Leki doskonale dobrane. Diagnoza trafiona. Dalsze leczenie ukierunkowane u specjalisty w innej specjalizacji. Bardzo, bardzo, bardzo świetny lekarz.
Bardzo kompetentna, sympatyczna Pani Doktor. Poświęca bardzo dużo czasu pacjentowi, odpowie na każde pytanie, wytłumaczy wszelki wątpliwości dotyczące choroby a nade wszystko stawia prawidłową diagnozę i aplikuje takie leki, które pomagają. Jestem pod dużym wrażeniem jej fachowości.
Ilona Podworska Lekarski Gabinet Dermatologiczny "derko-Med"
Tarnowskie Góry
Jestem bardzo zadowolona z wizyty u Pani Dr Ilony profesjonalne podejście do pacjenta .Zabieg wypełnienia ust przeszłam bezboleśnie a efekt jest znakomity .polecam...
Indywidualna specjalistyczna praktyka lekarska
ulica Szpitalna 6
Maków Podhalański
„Jestem bardzo zadowolona ,szybka i fachowa pomoc lekarska,Pani doktor bardzo kompetentna i co najważniejsze pomogła mi wyleczyć dolegliwośći..Polecam wszystkim ”
JARMIX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ- NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ CENTRUM MEDYCZNE TOP-MED
ul. Józefa Piłsudskiego 12
Miechów
Polecam! Pani Doktor bardzo uprzejma i uśmiechnięta. Rozumie, że problem jest nie tylko estetyczny. Przepisała leczenie, poprosiła o kontakt za parę tygodni i wyznaczyła termin wizyty kontrolnej. Chętnie edukuje pacjentów. Nie mam zastrzeżeń.