lekarz Beata Pucher

Otolaryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Super lekarka, która ma bardzo dobre podejście do dzieci. Kompetentna i solidna, zawsze poświęca tyle czasu ile jest potrzebne.

lekarz Irena Brzezińska

Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Białej Podlaskiej
ul. Terebelska 57-63
21-500 Biała Podlaska

Pani doktor bardzo miła i sympatyczna wszystko bardzo dobrze wytłumaczy wysłucha zbada polecam z całego serca
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Natalia Lesz

Centrum Dializ Freseniue Nephrocaare
Poznańska 125a, IV pieto bloku A
63-300 Pleszew

Chciałbym bardzo PODZIĘKOWAĆ Pani doktor!!! Pełen profesjonalizm, uprzejma, poświęca dużo czasu dla pacjentów który tego potrzebują. Potrafi wytłumaczyć doradzić i przedewszystkim zna się na swojej pracy!!! Polecam NAPRAWDE BARDZO!!!! Widać że robi to Pani z powołania i świetne są tego efekty. Wyrazy szacunku dla Pani Doktor Natalii!!!

lekarz Anna Krasowska

Szpitalna 25/6
38-300 Gorlice

Polecam Panią Doktor Annę Krasowską, bardzo dobry i kompetentny lekarz, polecam wszystkim, trafiona diagnoza

lekarz Agnieszka Glińska

Otolaryngolog

ulica Grunwaldzka 7a/3
73-200 Choszczno

Pani Doktor, jest bardzo profesjonalna, kompetentna, empatyczna i zaangażowana. Dziękuję w imieniu Mojego Wnuczka Krzysztofa!
Opinia dodana przez: ROMAN

lekarz Elżbieta Drzewiecka

Kamed
Bocheńskiego 38A

Polecam! Uratowala zycie mojej siostrze!!!! Wybitna specjalistka!!! .

lekarz Maciej Broszkiewicz

CEN MED Specjalistyczny Ośrodek Badań i Porad Lekarskich
ul. Chorzowska 12D
41-902 Bytom

Lekarz z bardzo dużą wiedzą. Godny polecenia. Zawsze podchodzi do pacjenta z szacunkiem, wysłucha i dokładnie zbada. Opowie o sposobie leczenia i dalszym postępowaniu. Lekarz z powołania!
Opinia dodana przez: Masia

lekarz Edyta Kominek-Staszków

Otolaryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Pracy przy Hucie Łabędy S.A. "PRO-MED." Sp. z o.o.
ulica Zawadzkiego 45
44-109 Gliwice

Duża wiedza, profesjonalizm, a przy tym duża skromność ! Kiedyś przyjmowała pacjentów z ręką w gipsie, w przychodni w Łabędach często bywa przed czasem (ewenement na skalę całego kraju). Nie odmówi nigdy wizyty(pacjentowi) nieumówionemu !Dla mnie to taki współczesny doktor Judym, których ponoć nie ma !!!
Opinia dodana przez: adam
Fantastyczny lekarz.Pani doktor poświęciła mi dużo czasu aby trafnie zdiagnozować moje schorzenie,gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Maciej

lekarz Agata Gruszka

Sante Clinic
Aleja Wolności 6
41-219 Sosnowiec

Pani doktor to chodząca dobroć. Kompetentna, miła, doskonały diagnosta. Nigdy się nie spieszy, poświęca pacjentowi wystarczającą ilość czasu. Polecam z całą odpowiedzialnością. Oby więcej takich lekarzy.

lekarz Renata Książek-Tomaszewska

Lekarz rodzinny

Letnia 5
05-660 Warka

Bardzo miły i kompetentny lekarz. Poświęca dużo czasu na wywiad z pacjentem i zadaje dodatkowe pytania, żeby dowiedzieć się jak najwięcej o zgłaszanych dolegliwościach. W razie potrzeby kieruje na badania i do specjalisty.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Arkadiusz Cygańczuk

Lekarz rodzinny

ul. Okrzei 48/36
22-300 Krasnystaw

Doświadczony Lekarz z empatycznym podejściem do pacjenta! Zawsze pomocny, trafione diagnozy. xxxxxxxxxxxxxxx
Opinia dodana przez: Przemysław

lekarz Waldemar Bobkowski

Jerzycka Poradnia Medycyny Rodzinnej
ul. Juliusza Słowackiego 28 a

Pan Profesor prowadził mnie dobre pare lat. Bardzo dobrze wspominam profesjonalne podejście do pacjenta. Stwierdził, że włączenie leczenia w moim przypadku może tylko zaszkodzić. Po dłuższym czasie bez leków praca serca tylko i wyłącznie się poprawiła. Wie co robi. Moim zdaniem jeden z najlepszych, jak nie najlepszy lekarz w Poznaniu i Polsce
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Areta Zacharko-Ciesińska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KARDIO-DENTI s. c. Jacek Jasiniak, Renata Jasiniak
ulica Fieldorfa-Nila 11/4U

Wspaniała osoba, kompetentna i szalenie życzliwa. Szkoda, że się u niej już nie leczę... Polecam wszystkim pacjentom i pacjentkom ceniącym sobie rzetelność i humanizm.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Ryszarda Piotrowicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Oławskie Centrum Medyczne "OMEGA" s.c.
Chrobrego 23b
55-200 Oława

Świetny lekarz! Pani doktor z dużą dozą wdzięku przeprowadza kompleksowe badania. Jest dokładna, skrupulatna i analityczna. Bardzo kulturalna. Dobro pacjenta stawia ponad wszystko. Klasyczny lekarz z powołania. Wizyta u Niej to czysta przyjemność połączona z pewnością trafnej diagnozy i właściwego leczenia... Dla mnie nr 1 w swoim fachu...!
Opinia dodana przez: Roman

lekarz Aleksandra Michalska-Pypłacz

Lekarz rodzinny, Pediatra

Królowej Marysieńki 8/6

Lekarz bardzo kompetentny ,rzeczowy i wnikliwy z empatycznym podejściem do każdego pacjenta.Posiadający dużą kulturę osobista i aktualną wiedzę.
Od paru lat jestem pacjentem tego lekarza.Ostatnio miałem wymianę rozrusznika serca typu DDD na resynchronizujący (CRT) z wymianą i doszczepieniem elektrod.Zabieg trwał 3,5 godz. i należał do trudniejszych.Przebieg zabiegu bez powikłań,gojenie rany i parametry stymulacji prawidłowe.Jestem bardzo wdzięczny P.Doktorowi za Jego kompetencje,umiejetność,serdeczną życzliwość i uprzejmość w całym procesie mojego leczenia.Wielkie dzięki P.Doktorze.Z szacunkiem Mieczysław Sorka
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Klaudiusz Komor

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PoliMed" Sp. z o.o.
ul. Wielka Puszcza 23
43-353 Porąbka

Polecam gorąco! bardzo dobre podejście do pacjenta, uprzejmy i kompetentny, jasno tłumaczy przyczyny choroby. dziękuję!
Opinia dodana przez: Rafał

lekarz Karol Stania

ulica Kościuszki 17/3
48-200 Prudnik

U dr Stani leczę się od 18-tu lat. Ratował mnie przy zawale. Rozmawia i tłumaczy, zawsze ma dla mnie czas. Uprzejmy i troskliwy. To cudowny człowiek. Najlepszy lekarz jakiego spotkałam w życiu. Zofia Krolicka
Opinia dodana przez: Zofia

lekarz Janusz Bąk

Krasne 798
36-007 Krasne

Polecam Pana dra Janusza Bąka. To bardzo dobry specjalista! Wzbudza ogromne zaufanie. Jest kompetentny i życzliwy. Dokładnie wyjaśnia wszystkie problemy kardiologiczne. Pełny profesjonalizm! Elżbieta Chruściel
Opinia dodana przez: Elzbieta