STOMED S.C. Podstawowa Opieka Zdrowotna i Stomatologia - Poradnia Lekarza POZ
Lekarz z powołania. Serdeczne podejście do pacjenta, cierpliwość, rzeczowość w przekazywaniu diagnozy oraz trafność stawiania diagnozy - to niewątpliwie wielka sztuka. Ponadto nie traktuje pacjenta jak kogoś, kto zabiera czas lecz jest zawsze do dyspozycji . To człowiek, który dużo się uśmiecha , a tym samym sprawia, że pacjent odzyskuje wiarę w szybki powrót do zdrowia. POLECAM tego lekarza !!!
Kompetentny,miły i uprzejmy. Zna pacjenta o którym udziela informacji. Nie mówi pacjentowi, że choruje ,bo sam sobie jest winien tylko udziela informacji,jak chce mu pomóc. Gdyby lekarze tak zajmowali się pacjentami jak dr. Sobolewski, to psychiatrzy mieliby mniej roboty. Polecam jak najbardziej.
PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz -fachowiec w swojej profesji -bylam pacjentką Pana Profesora jestem kilka lat po ablacji -czuje się bardzo dobrze-polecam innym pacjentom z tym schorzeniem aby trafili na niego
Super specjalista.Chylę czoła przed jej fachowością , umiejętnością rozmowy z pacjentem i wielką dozą ciepła , którą ma w sobie. Myślę,że gdyby choć co 4 lekarz był taki empatyczny i uważny na swoich pacjentów to służba zdrowia w Polsce miałaby się bardzo dobrze.Polecam gorąco tego specjalistę.
Witam chciałam z całego serca podziekować Ordynatorowi Oddziału Toksykologii panu dr Tomaszowi Kłopotowskiemu oraz całemu personelowi oddziału toksykologii za uratowanie mi życia w maju 2020 trafiłam na oddział toksykologii w bardzo złym stanie!!Pan ordynator uratował mi życie i jestem mu za to bardzo bardzo wdzięczna.Dziekuje Alicja K.
prywatna praktyka lekarska
ul.Gałczyńskiego 45
Toruń
bardzo dobry specjalista. chodze do niego w gabinetach od serca i kiedys mialam z nim stycznosc w golubiu. serdecznie polecam
Super lekarz! Pierwszy, który zdołał mi pomóc z dosyć poważna choroba. Byłam u dziesiątek lekarzy, lezalam tygodniami w szpitalach, co trwało około 5 lat i kosztowało dużo energii i czasu. Dopiero kiedy trafiłam do dr.Trybuly dowiedziałam się, co mi dolega. Polecam z całego serca!
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
Bardzo rzeczowe wyjasnienie watpliwosci dotyczacych opisywanego badania w bezposredniej rozmowie telefonicznej
ulica Kardynała Wyszyńskiego 17
Chrzanów
Lekarz o bardzo duzej fachowości i kompetencji. Ma bardzo dobre podejscie do pacjenta. Godny polecenia.
Komunalne Centrum Medycyny "KCMP" Sp. z o.o.
ulica Sosnowa 4
Konin
Lekarz, który poważnie traktuje każdego pacjenta i jego kłopoty ze zdrowiem.Nigdy nie działa w pośpiechu co jest konieczne na dokładny wywiad i diagnozę. Trzeba mieć ogromne szczęście, żeby umówić się na wizytę w przychodni do Pani Doktor.
Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
Śrem
Witam , zwracam się z prośbą o informacje, czy Ktoś z Państwa ma namiary na gabinet prywatny do pani Doktor? Czy Pani Doktor przymuje na wizyty prywatne? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Centrum Onkologii
dr Izabeli Romanowskiej 2
Bydgoszcz
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Z całego serca polecam. Jeżeli trafisz do takiego lekarza wiedz że jesteś w dobrych rękach.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Księżycowa"
ulica Księżycowa 5
Częstochowa
Cudowny Człowiek i bardzo dobry Lekarz. Pomaga nam przy Córce. Pan Doktor jest zawsze uśmiechnięty i serdeczny. Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiamy. 😊
Świetny fachowiec i lekarz. Wspaniały Człowiek. Zawsze kieruje się przede wszystkim interesem pacjenta, który jest przez Niego traktowany z szacunkiem i sympatią. Potrafi nawiązać doskonały kontakt z pacjentem, sprawić, że pacjent ufa, wierzy i ma nadzieję. Na przestrzeni 6 lat dr Tkaczyk przeprowadził u mnie 4 operacje - 2 naprawcze i 2 endoprotezy kolan. Bez powikłań i najmniejszego błędu. Brak słów, bym umiała wyrazić Mu moją wdzięczność.