lekarz Maciej Mańczak

ul. Jana Kiepury
64-100 Leszno

Z całego serca mogę polecić dr. Mańczaka. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i z równym zaangazowanuem. Ilość poświęconego czasu jest adekwatna do danego schorzenia oraz ze spokojem tlkumaczy jaki jest powód doskwierających dolegliwości. Prawdziwy lekarz z powołania na którego zawsze można liczyć.
Opinia dodana przez: GWIAZDA

lekarz Dariusz Cetnarowicz

Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce
11-015 Ameryka

Jest rewelacyjny i bardzo kompetentny a do tego niezły z niego śmieszek świetnie zna się na tym co robi.jedyny minus to taki ze są do niego duże kolejki
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Łukasz Czuraszkiewicz

Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2

Pan Doktor Czuraszkiewicz to bardzo dobry lekarz, poświęcił mi wiele czasu, był bardzo cierpliwy, uprzejmy, a jego kompetencje są na bardzo wysokim poziomie. Polecam.
Opinia dodana przez: Ryszard

Krzysztof Miśkowiec

Oddział Kliniczny Ortopedii i Rehabilitacji oraz Poradnia Urazowo-Ortopedyczna Szpitala Uniwersyteckiego

W ubiegłym roku los zetknął mnie z leka- rzem profesjonalistą o ujmującym sposobie bycia. Jest nim ortopeda Krzysztof Miśkowiec. Podjął się u mnie operacyjnej korekty wadliwie zrośniętej kości nadgarstka, która dawała szansę na 100 procentową sprawność ręki. Korekta -w pełni udana-była ryzykowna choćby ze względu na mój wiek; mam 65 lat. TEMU doktorowi zawdzięczam, że mam obie pełnosprawne ręce. Dzięki Ci Doktorze.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Andrzej Czyż

M.Curie-Skłodowskiej 4B
37-300 Leżajsk

bardzo sumienny,rzetelny,zaangazowany lekarz z powołania(tak trudna i wymagająca specjalizacja-ortopedia), szybko wykonał rtg i perfekcyjnie zoperował wieloodłamowe i niestabilne zlamanie Collesa,że po kilku m-cach (unieruchomienia i rehabilitacji)ręka jest jak nowa

lekarz Maksymilian Chmura

Zespół Poradni Specjalistycznych
Krakowska 91
39-200 Dębica

Wysokiej klasy specjalista, kompetentny, uprzejmy, podchodzi do pacjenta z ogromną empatią, chory przy doktorze M.Chmura czuje się pewny a po rozmowie nabywa zaufanie do jego sposobu leczenia. Z cała pewnością polecam pana doktora. Szczepanek Michalina
Opinia dodana przez: Michalina Szczepanek

lekarz Adam Członka

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne ,,VITA"
ulica Modrzewiowa 1/1
22-234 Urszulin

Zdecydowanie polecam. Jeden z 2 najlepszych ortopedów z jakimi kiedykolwiek miałem do czynienia. Realizował operację kolana mojej Mamy i myślę, że zrobił absolutnie wszystko, co można było w tym przypadku zrobić. Mama 3 tygodnie po operacji czuje się bardzo dobrze i już ma zdecydowaną poprawę, a lekarze, u których byliśmy poprzednio, nawet nie chcieli operować, ponieważ uznali, że nie są w stanie w tym przypadku pomóc. W kontakcie osobistym Pan …
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Mateusz Brzoza

Łąka 68
36-004 Trzebownisko

Podejście lekarza życzliwe, zakres świadczeń w zupełności kompetenty i na najwyższym poziomie! Prawidłowe złożenie złamania kości piszczelowej. Prawdziwy lekarz z powołania! W pełni godny polecenia!
Opinia dodana przez: Mateusz

lekarz Paweł Rydecki

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej s.c.MEDLIFE
ulica Opolska 1
42-700 Lubliniec

Bardzo sprawna i profesjonalna obsługa. Wizyta, RTG w pokoju obok, powrót do Pana doktora i diagnoza. Wszystko w kilkanaście minut i na miejscu. Polecam
Witam. Moja mama cierpiała z powodu ciągłego nawrotu bólu głowy oraz cierpnięcia dłoni. Po prawidłowej diagnozie( zespół cieśni nadgarstka) i operacji ból ustąpił oraz cierpniecie rąk. Serdecznie polecam!

lekarz Agnieszka Ficek

Radioterapeuta

Przychodnia specjalistyczna
F. Szopena 25 A
35-055 Rzeszów

JEST BARDZO MIŁYM LEKARZEM ONKOLOGIEM, ZNA SIĘ NA FACHOWOŚCI ZAWODOWEJ W TŁUMACZENIU I LECZENIU CHOROBY, PANI DOKTÓR JEST SUMIENNYM DOKTOREM I POLECAM CHORYM ..
Opinia dodana przez: WIESŁAW

lekarz Remigiusz Staranowicz

Kowalskiego 10 B/26
16-400 Suwałki

Wspaniały lekarz, profesjonalista w każdym calu. Typowy lekarz z powołania. Zawsze życzliwy i uśmiechnięty. Pomocny w każdej sytuacji. Jest lekarzem nietuzinkowym. Gorąco polecam. Teresa z Gołdapi.

lekarz Maria Marczak-Ziętkiewicz

Onkolog, Radioterapeuta

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Moja Mama (61 lat) zachorowała na nowotwór złośliwy krtani Jest to pierwszy przypadek choroby nowotworowej w mojej najbliższej rodzinie. Mama leczy się w Centrum Radioterapii Ametyst w Krakowie, gdzie pierwszym lekarzem z którym miała kontakt była właśnie Pani Dr Maria Marczak-Ziętkiewicz, która jest bardzo miłą osobą, niesamowicie pozytywnie nastawiona do pacjenta. To jest dopiero początek drogi w długim procesie radioterapii mojej Mamy, ale dzięki Pani Doktor Marii, ten trudny początek …
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Aleksandra Sarna

Onkolog, Radioterapeuta

ulica Orzepowicka 16a/20
44-217 Rybnik

Pani dr Aleksandra Sarna to osoba perfekcyjna w swoim zawodzie. Specjalizacją jest dla tej lekarki priorytetem, o czym świadczy duża wiedzą i praktyczne podejście do pacjenta.Dba o pacjenta. Odnosi się do niego z szacunkiem. Spokojnie odpowiada na pytania nie ignorując go, mimo, że czasem pytania są infantylne i nie na miejscu. Zawsze służy profesjonalną radą. Cieszę się,że byłam pacjentką dr Sarny i każdemu choremu życzę opieki tak serdecznej i inteligentnej …

lekarz Adam Caban

Przewoska 41
05-400 Otwock

Dzięki temu Panu chodzę. Mając 15 lat czyli 11 lat temu trafiłem z bardzo poważnymi złamaniami do szpitala Im. Adama Grucy trafiłem pod rękę P. Adama Cabana bardzo pozytywny człowiek i naprawdę wyrozumiały. Dziękuję Panu za zabiegi które Pan na mnie przeprowadził oraz za troskę w każdej chwili. Cieszę się że Pana spotkałem ponieważ dzisiaj mógłbym już nie chodzić. A dzięki Panu mogę. Pozdrawiam cały oddział na którym leżałem, wszystkie …

lekarz Andrzej Szczęśniak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej SPECJALMED
32-412 Wiśniowa

Bardzo dobry lekarz godny polecenia uprzemy i z podejściem profesjonalnym do pacjenta sama skorzystałam z polecenia i miałam operacje na cieśnie nadgarstka blizny nie widać ból przeszedł A sama atmosfera przy zabiegu z miłą atmosferą bez stresu choć bardzo się bałam ,konsultacje też wyczerpujące i zrozumiałe dla zwykłego pacjenta jeszcze raz polecam .

lekarz Paweł Jakszuk

"MEDIKA" Usługi Medyczne Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Kuźnicka 1
72-010 Police

Uważnie wysłuchuje pacjenta,dzieli się swoją opinią, z poczuciem humoru. Bardzo dostępny Człowiek, a nie tylko lekarz.
Opinia dodana przez: Danuta

Radosław Sitarz

Onkolog, Radiolog

Indywidualna Praktyka Lekarska Radosław Sitarz Lekarz Medycyny
85-858 Bydgoszcz

pisze w imieniu mojej mamy jest zachwycona życzliwością i uprzejmością oraz kompleksowa opieka lekarską z jaką spotkała sie będąc pod opieka p doktora Radosława Sitarza
Opinia dodana przez: małgosia

lekarz Olgierd Strzelecki

Mazowiecki Szpital Wojewódzki Sp. z o.o.
ul. Ludwika Kondratowicza 8

Miałam skomplikowane złamanie bliższej nasady kości ramiennej. Doktor Strzelecki bardzo dobrze przeprowadził operację. Dzięki temu dzisiaj ruszam ręką. Gdyby mi nie pomógł, byłabym niepełnosprawna. Jestem bardzo wdzięczna, bo operacja się udała.

lekarz Maciej Kuśnierkiewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Zespół Specjalistyczny Diagnostyczno-Leczniczy MEDREM-POLIKLINIKA Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Katowicka 55
45-061 Opole

Witam! Chciałbym gorąco polecić Pana doktora. Po zerwaniu więzadła krzyżowego długo szukałem dobrego fachowca. Na szczęście cierpliwość popłaca i trafiłem w ręce Pana doktora. Pierwsza wizyta wyglądała inaczej niż u innych lekarzy. Bardzo dokładne badanie,wywiad, zalecenia do rehabilitacji w celu przygotowania kolana do zabiegu rekonstrukcji. Zabieg miałem ósmego marca i wszystko przebiegło kapitalnie!!! Jestem trzy miesiące po operacji i mogę już BIEGAĆ!!! Super fachowiec, bardzo gorąco polecam Pana doktora Kuśnierkiewicza. …
Opinia dodana przez: Błażej