Miejska Ambulatoryjna Opieka Zdrowotna w Słupsku
ulica Tuwima 37
Słupsk
Bardzo miły i uprzejmy lekarz, a co najważniejsze fachowiec i wie jak pomóc człowiekowi,oby więcej takich lekarzy w naszym kraju.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Akademickie Centrum Stomatologii - Akademickie Centrum Stomatologiczne - Poradnia Ortodoncji
Bytom
Pani doktor leczyła krzywy zgryz mnie i moim dzieciom. Zmieniały się miejsca gdzie przyjmowała, ale profesjonalizm , ogromna wiedza, doświadczenie i umiejętności pozostały. Polecam każdemu a sama się na pewno u pani doktor pojawię z najmłodszym synem.
Świetny lekarz, profesjonalny w każdym calu. Pani Doktor zapanowała nad problemem, z którym dotychczas odsyłano nas od Annasza do Kajfasza. Wytłumaczyła nam dokładnie na czym polega wada i zaproponowała leczenie, w tym operację, dziś jesteśmy już daleko za półmetkiem i tak naprawdę mogę polecić z całego serca. Nie jest tanio, ale jest bardzo dobrze.
Wielkopolskie Centrum Onkologii
Garbary 15
4 operacje (jelito grube usunięcie nowotworu,wyłonienie a póżniej usunięcie stomii,przepukliny) Super fachowiec,wielkie serce dla pacjentów.Uratował mi życie .Dziękuję.
kilka lat bałem się operacji aż trafiłem do dr Skrzyńskiego i wszystko było tak jak sobie wyobrażałem leczenie.Dzisiaj już 2 lata po operacji kręgosłupa odzyskałem władzę w nogach.Jestem bardzo wdzięczny Panu SKRZYŃSKIEMU i wszystkim wahającym się gorąco polecam tego lekarza.
Przed wybraniem lekarza w Opolu zrobiłam research, jeśli chodzi o ceny oraz ilość wyleczonych pacjentów. Wybrałam Ambasadę Uśmiechu i Panią Doktor, która wygrywa w obydwu kategoriach. Na pierwszych dwóch wizytach wszystko jest dokładnie omawiane i tłumaczone. Co do samego gabinetu to jest bardzo czysto i profesjonalnie. Pani Doktor ma wieloletnie doświadczenie poparte wieloma kursami, a cierpliwość ma wrodzoną. Z tego co się dowiedziałam to Pani Doktor ma pacjentów nie tylko …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DUOMED
Gwiezdna 27
Legnica
W pełni polecam Panią Renatę, jest kompetentna i doświadczona w okulistyce. Dodatkowo uprzejma i kulturalna.
Szpital Pod Bukami
Szara 5
Bielsko-Biała
Przemiły i przesympatyczny lekarz.Wszystko dokładnie wytłumaczy.Poświęca pacjentowi bardzo dużo czasu.Polecam każdemu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej NEUROPEDICA
Przykopy 13
Byłem leczony w Klinice neurotraumatologii w Krakowie ul.Botaniczna w grudniu 1992 roku.Kierownikiem Kliniki był Prof. Igor Gościński a pracownikami byli Marek Moskała i Stanisław Kwiatkowski wspaniali lekarze i ludzie.Niech potwierdzenim tych słów bedą uzyskane tytuły naukowe i zajmowane stanowiska przez przez wymienionych lekarzy.Polecam w pełnym przekonaniu o ich wiedzy i kunszcie.