PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
Zabrze
Bardzo uprzejmy i kompetentny lekarz -fachowiec w swojej profesji -bylam pacjentką Pana Profesora jestem kilka lat po ablacji -czuje się bardzo dobrze-polecam innym pacjentom z tym schorzeniem aby trafili na niego
Super specjalista.Chylę czoła przed jej fachowością , umiejętnością rozmowy z pacjentem i wielką dozą ciepła , którą ma w sobie. Myślę,że gdyby choć co 4 lekarz był taki empatyczny i uważny na swoich pacjentów to służba zdrowia w Polsce miałaby się bardzo dobrze.Polecam gorąco tego specjalistę.
Witam chciałam z całego serca podziekować Ordynatorowi Oddziału Toksykologii panu dr Tomaszowi Kłopotowskiemu oraz całemu personelowi oddziału toksykologii za uratowanie mi życia w maju 2020 trafiłam na oddział toksykologii w bardzo złym stanie!!Pan ordynator uratował mi życie i jestem mu za to bardzo bardzo wdzięczna.Dziekuje Alicja K.
prywatna praktyka lekarska
ul.Gałczyńskiego 45
Toruń
bardzo dobry specjalista. chodze do niego w gabinetach od serca i kiedys mialam z nim stycznosc w golubiu. serdecznie polecam
Super lekarz! Pierwszy, który zdołał mi pomóc z dosyć poważna choroba. Byłam u dziesiątek lekarzy, lezalam tygodniami w szpitalach, co trwało około 5 lat i kosztowało dużo energii i czasu. Dopiero kiedy trafiłam do dr.Trybuly dowiedziałam się, co mi dolega. Polecam z całego serca!
Pracownia Rezonansu Magnetycznego
ulica 3-go Maja 13-15
Zabrze
Bardzo rzeczowe wyjasnienie watpliwosci dotyczacych opisywanego badania w bezposredniej rozmowie telefonicznej
ulica Kardynała Wyszyńskiego 17
Chrzanów
Lekarz o bardzo duzej fachowości i kompetencji. Ma bardzo dobre podejscie do pacjenta. Godny polecenia.
Komunalne Centrum Medycyny "KCMP" Sp. z o.o.
ulica Sosnowa 4
Konin
Lekarz, który poważnie traktuje każdego pacjenta i jego kłopoty ze zdrowiem.Nigdy nie działa w pośpiechu co jest konieczne na dokładny wywiad i diagnozę. Trzeba mieć ogromne szczęście, żeby umówić się na wizytę w przychodni do Pani Doktor.
Szpital w Śremie Sp. z o.o.
ul. Józefa Chełmońskiego 1
Śrem
Witam , zwracam się z prośbą o informacje, czy Ktoś z Państwa ma namiary na gabinet prywatny do pani Doktor? Czy Pani Doktor przymuje na wizyty prywatne? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Centrum Onkologii
dr Izabeli Romanowskiej 2
Bydgoszcz
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Z całego serca polecam. Jeżeli trafisz do takiego lekarza wiedz że jesteś w dobrych rękach.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Lekarska "Księżycowa"
ulica Księżycowa 5
Częstochowa
Cudowny Człowiek i bardzo dobry Lekarz. Pomaga nam przy Córce. Pan Doktor jest zawsze uśmiechnięty i serdeczny. Jesteśmy bardzo wdzięczni za poświęcony czas. Pozdrawiamy. 😊
Świetny fachowiec i lekarz. Wspaniały Człowiek. Zawsze kieruje się przede wszystkim interesem pacjenta, który jest przez Niego traktowany z szacunkiem i sympatią. Potrafi nawiązać doskonały kontakt z pacjentem, sprawić, że pacjent ufa, wierzy i ma nadzieję. Na przestrzeni 6 lat dr Tkaczyk przeprowadził u mnie 4 operacje - 2 naprawcze i 2 endoprotezy kolan. Bez powikłań i najmniejszego błędu. Brak słów, bym umiała wyrazić Mu moją wdzięczność.
Z całego serca mogę polecić dr. Mańczaka. Do każdego pacjenta podchodzi indywidualnie i z równym zaangazowanuem. Ilość poświęconego czasu jest adekwatna do danego schorzenia oraz ze spokojem tlkumaczy jaki jest powód doskwierających dolegliwości. Prawdziwy lekarz z powołania na którego zawsze można liczyć.
Wojewódzki Szpital Rehabilitacyjny dla Dzieci w Ameryce
Ameryka
Jest rewelacyjny i bardzo kompetentny a do tego niezły z niego śmieszek świetnie zna się na tym co robi.jedyny minus to taki ze są do niego duże kolejki
Dziecięcy Szpital Kliniczny w Lublinie - Szpital
ulica Chodźki 2
Lublin
Pan Doktor Czuraszkiewicz to bardzo dobry lekarz, poświęcił mi wiele czasu, był bardzo cierpliwy, uprzejmy, a jego kompetencje są na bardzo wysokim poziomie. Polecam.