lekarz Dorota Młodawska-Chołuj

Diabetolog, Internista

NSZOZ "Olsztyńska"
Olsztyńska 33 A
26-600 Radom

Nigdy jeszcze nie spotkałam tak merytorycznego, uprzejmego i cierpliwego lekarza🤔Lekarz, który chce Wyleczyć pacjenta, a nie tylko przepisać kolejne leki. Ogromna wiedza, aktualna- co ważne. Edukacja na temat choroby ok. 1,5 godziny. Zero pośpiechu i zbywania pacjenta. Jestem pod wrażeniem kultury zawodowej i etyki lekarskiej Pani doktor. Dziękuję!👍

lekarz Aldona Dubis

Os. Kazimierza Wielkiego 53/5
62-200 Gniezno

Lekarz z powołaniem. Idealne podejście do dzieci. Czytelne przekazanie diagnozy. Polecam w 100 % osoba które nadal mają wątpliwości.

lek. med. Wanda Kaznowska-Kryda

Internista, Reumatolog

Gabinety Krukierek
ul. Kujawska 3
35-323 Rzeszów

Bardzo dobry lekarz. Zawsze znajduje czas dla pacjenta. Pomaga i doradza. Nie odmawia przyjęcia. Trafnie diagnozuje chorobę i tłumaczy o co w niej chodzi. Zawsze uprzejma i uśmiechnięta. Godna polecenia. Po wizycie u takiego lekarza zaczynam wierzyć w służbę zdrowia.
Opinia dodana przez: M

lekarz Konrad Pajączkowski

NZOZ Falck Medycyna Przychodnia Lekarska
ul. Tytoniowa 2/6
Radom

Super kardiolog . Wykonuje komplety kardiologiczno - internistyczne w Poradni MÓJ LEKARZ RADOM , SKRAJNA 113 . Polecam .
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Konrad Masiarek

Armii Krajowej 1 m. 55
98-200 Sieradz

Wspaniały lekarz. Widzi pacjenta i jego problemy,a nie korzyści finansowe. W razie konieczności można do niego dzwonić 24 godziny na dobę, zawsze znajdzie czas dla pacjenta. Ten człowiek doskonale wie co to przysięga Hipokratesa. Zdecydowanie polecam. Leczy nowocześnie i skutecznie.Wspaniały człowiek i doskonały lekarz.Pomógł mi w trudnej sytuacji a właściwie uratował mi życie.Jestem po rozległym zawale serca gdyby nie natychmiastowa pomoc d.r Masiarka tzn koronarografia i wszczepienie stentów chyba by …
Opinia dodana przez: mirosława

lekarz Ewa Łyjak

Szpital
ulica Fabryczna 18
24-320 Poniatowa

Zdecydowanie najbardziej przyjazny lekarz u jakiego miałem okazję leczyć się. Kompetentna, potrafi słuchać, zero protekcjonalizmu, empatyczna i otwarta na sugestie. Byłem przekonany o potrzebie zmiany dotychczasowej przychodni, jednak za sprawą doktor Łyjak zdecydowałem się zostać. To była dobra decyzja.
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Mariusz Szepelak

ulica Bohaterów Westerplatte 18A
38-400 Krosno

Nabawiłem się w wieku 57 lat krzuścca (kokluszu). Ten lekarz, mimo iż nie miałem skierowania do poradni chorób zakaźnych, nie tylko przyjął mnie i żonę, ale z własnej inicjatywy zadzwonił do naszego lekarza rodzinnego (który oczywiście kokluszu u nas nie rozpoznał), aby ten wystawił nam w trybie natychmiastowym skierowania na badania. Ta niby normalna, życzliwa troska o chorego zaskoczyła mnie tak bardzo, że nie tylko bardzo dobrze świadczy ona o …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Bożena Woropaj

Pediatra, Pulmonolog

Pomorska 1/1
68-100 Żagań

Wspaniały lekarz. Pani doktor ma cudowne podejście do dziecka, jest uprzejma, cierpliwa, wszystko tłumaczy. Nie bagatelizuje problemów, ale też nie zapisuje leków na wyrost. Polecam!!

lekarz Beata Dziedzińska

Klinika Zdrowej Kości
ul.28 Pułku Strzelców Kaniowskich 61/63

Polecam panią doktor Dzieńska najlepsza pediatra zawsze służy pomocą i zawsze przyjmujemy mimo braku miejsc .pozdrawiam

lekarz Anna Leszczak

Podhalański Szpital Specjalistyczny im. Jana Pawła II w Nowym Targu
Szpitalna 14
34-400 Nowy Targ

Anna Leszczak jest wspaniałym lekarzem a zwłaszcza świetnym diagnostą. Jest również erudytą i posiada niesamowitą intuicję połączoną z głęboką wiedzą wykraczającą poza wąskie specjalizacje medyczne. Śmiało można ją nazwać kobietą renesansu.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Maria Hlebowicz

ul. Biała 7A/45

Dobry wywiad i wyjasnienie oraz trafna diagnoza. Bardzo szybko mówi, lecz dokładnie wszystko tłumaczy i zapisuje. Polecana przez znajomych, potwierdzam i polecam...

lekarz Marzena Pelc-Dymon

Pediatra, Psycholog dziecięcy

ZOZ NR 2 w Rzeszowie Wiejski Ośrodek Zdrowia w Mrowli
36-054 Mrowla

Polecam Panią doktor Pelc Dymon, bardzo dobry specjalista oraz psycholog.Jestem bardzo zadowolona z opieki nad dziećmi. Pani doktor w szczegółowy sposób objaśnia stany chorobowe,działanie poszczególnych leków.Jest miła dla dzieci i rodziców
Opinia dodana przez: agnieszka

lekarz Małgorzata Pilzak-Fułek

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Dobry lekarz to nie tylko specjalista o szerokiej wiedzy medycznej , ale także osoba, która potrafi zrozumieć i wesprzeć swoich pacjentów . Taką osobą jest właśnie pani Małgorzata . Dziękuję za wszystko .
Opinia dodana przez: Roman

Grzegorz Karczmarczyk

indywidualna praktyka lekarska

Bardzo dobry,mądry. Kilku lekarzy mnie leczyło bez efektów, a Pan doktor zdiagnozował moją chorobę bardzo szybko.

lekarz Katarzyna Radomska

Niepubliczna Przychodnia Rodzinna "Eskulap"
Armii Krajowej 2A
11-300 Biskupiec

Pani doktor super tłumaczy z języka lekarskiego na nasz zwykły rodzicielski. Ma wspaniałe podejście zarówno do dziecka jak rodzica. Widać że lubi swoją pracę 😃
Opinia dodana przez: Natalia

lekarz Joanna Sobczak

39 B
21-500 Grabanów

Przyjmowała nas na sorze. A raczej badała naszego synia. Genialna kobieta. Z podejściem do malucha i na prawdę cierpliwa w stosunku do rodziców. Na spokojnie wszystko wytlumaczyla i widać kobieta naprawdę ma wiedzę 😁
Opinia dodana przez: Marzena

lekarz Ewa Polińska

ulica Słowackiego 85
37-700 Przemyśl

Pani doktor Ewa Polińska pulmonolog z miasta Przemyśl to bardzo dobry specjalista. Kompleksowo podchodzi do pacjenta. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Nie przyjmuje pacjentów na tzw.'' sztukę''. Jest lekarzem konkretnym, uprzejmym, miłym. Bardzo dobrze się rozmawia o chorobie i leczeniu gdyż można o wszystko zapytać. Ważne jest bardzo fakt, ze nie przyjmuje pacjentów w pośpiechu. Godny polecenia specjalista pulmonolog.

lekarz Joanna Paczyńska

Modra 1/11
89-600 Chojnice

Polecam Podejście do dziecka super, dokładnie bada i nie traktuje pacjentów jak linii na produkcji. Trafne diagnozy. Polecam
Opinia dodana przez: lena

lekarz Ewa Pikus

Szpital Powiatowy Sp. z o. o. w Chełmży
Szewska 23
87-140 Chełmża

Pani Doktor Pikus to bardzo miła i pełna empatii lekarz. Przy każdej wizycie podczas choroby synka zawsze kompleksowo podchodziła do badania. Jakby coś się działa kazała dzwonić do niej obojętnie kiedy. Zawsze czuję, że moje dziecko jest w dobrych rękach. Dokładnie wyjaśni przytrafioną chorobę, to jak może przebiegać i jak pomóc dziecku w czasie jej trwania. Bardzo polecam Panią Doktor. Oby więcej takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Grzegorz Osmenda

Alergolog, Internista

ulica Podkowińskiego 2/24

Wysokiej klasy specjalista o dużej wiedzy i doświadczeniu. Z profesjonalnym podejściem w którym priorytetem jest pacjent. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Weronika