Strzelców Bytomskich 11
ul. Jagiellońska 7 Rydułtowy
Rydułtowy
Bardzo kompetentny,przyjazny i znający się na rzeczy lekarz. Empatyczny lekarz,ktory wyjasnia i dopytuje jest dziś rzadkością a takimi cechami wyróżnia sie p.doktor. Podchodzi do pacjenta holistycznie.
Dolnośląskie Centrum Psychoterapii - Placówka 1
Dyrekcyjna 37/47 (VI piętro)
B dobry lekarz, szczegolowy i wyrozumiały kilka lat temu korzystałem z porad,ktore mi pomogły.Polecam Wszystkim takiego lekarza
Wojska Polskiego 63
Sieradz
Pani Doktor to anioł. Wiedza, zaangażowanie, rozmowa. Pacjent nie czuje się numerkiem, ani kolejnym przypadkiem. Polecam
MEDYK - LEKARZE SPECJALIŚCI
Traugutta 13
Nidzica
Wspaniały Lekarz i człowiek - profesjonalista. Zrobi wszystko co możliwe, aby tylko ulżyć w cierpieniu i leczeniu pacjenta. Bardzo miła i sympatyczna osobowość z wielką empatią dla pacjenta. Lekarz o Wielkim Sercu, jest tylko dla Ciebie.
ulica Gwarków 1
Jaworzno
Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!
Ośrodek Medyczny MEDERI - filia nr 4
Nowowiejskiego 48
Malbork
Najlepszy lekarz, bardzo wyrozumiały i pomocny a przede wszystkim co w dzisiejszych czasach rzadkie ..bezinteresowny ...
Znakomita specjalistka. Ma holistyczne podejście do zdrowia, prowadzi szeroki wywiad przed wystawieniem diagnozy. Znalezienie skutecznego leku dla mnie zajęło kilka prób. Jest otwarta na sugestie pacjenta, aktywnie słucha. jest w stanie bardzo wiele osiągnąć w krótkim czasie sesji. Za moją zgodą współpracowała z moją terapeutką, obie uważały swój kontakt za pozytywny. Polecam każdemu, kto potrzebuje wyrozumiałego lekarza.
Witam Panią serdecznie, nie wiem czy to wogule Pani , moje imię nazwiska Mariusz Zdański mam teraz 60 lat i jakimś cudem jeszcze żyje. Może przybliżę coś. Ileś lat w stecz przeprowadzałem Panią do mieszkania na przy rondzie mogilskim ma Pani Trzy córki. Męża który jest profesorem i wykłada no właśnie nie pamiętam gdzie ale chyba AGH było by bardzo miło gdyby to była Pani mój numer telefonu to 790-793-613. …
Swietna kobita! Swietny specjalista! Bardzo ciepla I empatyczna co w tej profesji jest bardzo wazne. Zaangazowana w pomoc I odpowiedni dobor lekow. Wyrozumiala I trafnie diagnozuje jak I dobiera leczenie. Choruje na nerwice, depresej w tymfobie spoleczna I pomogla mi bardzo. Moge normalnie funkcjonowac. Ze szczerego serca polecam Pania doktor !
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny im. J. Gromkowskiego
ulica Koszarowa 5
Naprawdę bardzo miła pani psychiatra i udziela fachowej porady.Polecam spotkanie z czystym sumieniem.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Warcie
ulica Sieradzka 3
Warta
To nie tajemnica, że to najlepszy lekarz psychiatra w Warcie i Sieradzu. Pacjenci go uwielbiają, w tym ja. Od samego spotkania się poprawia. Polecam
Laboratorium Analityczne
dr. Ludwika Rydygiera 15/17
Grudziądz
Lekarka która zasługuje na medal. Diagnoza mimo że podlegająca szczegółowemu sprostowaniu, lecz lek trafiony w 10 ! Konkretna Doktor z mocnym charakterem.