lekarz Mikołaj Palaczyński

Chirurg ogólny, Urolog

Zakład opiekuńczo-leczniczy
Kościuszki 68
32-800 Brzesko

Lekarz przyjmował mnie na oddział Centrum Onkologii Instytutu im. Marii Skłodowskiej-Curie w Krakowie. Dobry kontakt, fachowa opieka na dyżurach. Lekarz godny polecenia. Tomasz.
Opinia dodana przez: Tomasz
{'id': 28420, 'name': 'Białystok'} Urolog
                                       dr n. med. Mariusz Ciemerych

dr n. med. Mariusz Ciemerych

JUMEDICA
Aleja Tysiąclecia Państwa Polskiego 4D
Białystok

„Wspaniały lekarz i człowiek!” Z całego serca polecam dr. n. med. Mariusza Ciemerycha! Jako urolog wyróżnia się nie tylko ogromną wiedzą i doświadczeniem, ale przede wszystkim wyjątkowym, empatycznym podejściem do pacjenta. Od pierwszej wizyty czułem się wysłuchany, zrozumiany i traktowany z pełnym szacunkiem. Lekarz poświęca czas na wyczerpujące wyjaśnienia, odpowiada na wszystkie pytania nawet te "delikatne" i rozwiewa wątpliwości – co w dzisiejszych czasach jest bezcenne. Dr Ciemerych stosuje najnowocześniejsze …
Opinia dodana przez: Sebastian Kaczan

lekarz Arnold Karbowski

Centrum Medyczne "Golden Care"
ulica Kukuczki 5/6

BARDZO DZIĘKUJĘ ZA POMOC -POLECAM INNYM PANA DOKTORA KARBOWSKIEGO !!!OD LAT CHORUJĘ NA KAMICE NERKOWĄ,MIAŁAM WODONERCZE,KAMIEŃ ZATKAŁ MI PRZEWÓD MOCZOWY ,ZAŁOŻONO MI CEWNIK ŁĄCZĄCY SIE OD CEWKI MOCZOWEJ DO NERKI PO TO BY UDROŻNIŁ ODPŁYW MOCZU,INACZEJ MOGŁABYM UMRZEĆ NIESTETY.DOKTOR PO ZAŁOŻENIU CEWNIKA SKIEROWAŁ MNIE NA ROZBICIE KAMIENIA DO JAWORA UL SZPITALNA 3 .OCZYWIŚCIE ODPŁATNIE 900ZŁ,ALE CZEKAŁAM TYLKO 3 DNI PONIEWAŻ NA KASĘ CHORYCH CZEKA SIĘ OKOŁO 3 MIESIĄCE,KAMIENIE ROZBIJA UROLOG …
Opinia dodana przez: JOLANTA

lekarz Dariusz Malicki

ul. Milenijna 5/46

Czy dalej pacjenci w Całodobowym Oddziale Terapii Uzależnienia od Alkoholu wydają posiłki nie mając badań sanepidowskich to jest niedopuszczalne pacjenci są różni niektórzy nie przestrzegają czystości cieknie im z nosa.
Opinia dodana przez: Zenek

lekarz Andrzej Strach

Chirurg ogólny, Urolog

ulica Miechowity Macieja

Wspaniały lekarz, bardzo dobry diagnosta, miły, spokojny, uprzejmy, kompetentny. Bardzo polecam tego lekarza, również z uwagi na połączenie kilku specjalizacji, w tym onkologii. Pan doktor sprawia, że pacjent czuje się komfortowo i bezpiecznie. Umie wytłumaczyć pacjentowi jego chorobę i rozwiać ewentualne wątpliwości. Jest empatyczny i bardzo życzliwy. Każdego traktuje z szacunkiem i pochyla się nad problemami pacjenta. Bardzo polecam doktora Andrzeja Stracha.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Artur Pohl

ulica Sobieskiego 7A
22-300 Krasnystaw

Super lekarz, bardzo dba o pacjenta, interesuje się. Polecam serdecznie każdemu kto szuka lekarza, który pomoże wyjść z choroby.

lekarz Marcin Kurant

Urolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Medicus" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnoscią
ulica Osiedle Chrobrego 15
89-100 Nakło nad Notecią

Miałem operację usunięcia guza,który wyrósł na nerce.Operacja powiodła się.Nerka oszczędzona.Czuję się świetnie.Dziękuję Panie Ordynatorze.
Opinia dodana przez: Henryk

lek. dent. Kamil Turek

FLORENCJAMED S.C. - Kompleksowe Usługi Medyczne - B. Mycek, K. Łagoda
Zwycięska 14E/4/3

"Doktor przesympatyczny a przede wszystkim jest specjalistą w swoim fachu. Wyleczyłam wszystkie zęby i już długo nie mam żadnych problemów z zębami. Teraz moje maluchy leczą się u doktora i muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem jeśli chodzi o podejście doktora do dzieci. Moje dzieciaki i z tego co zauważyłam inne również uwielbiają doktora, dlatego można bez problemu wyleczyć ząbki. Dzieci nie mają żadnych lęków i dzielnie dają sobie …
Opinia dodana przez: Anastazja

lekarz Artur Rugała

Radiolog

Szpital
Artwińskiego 3
25-734 Kielce

Pełen profesjonalizm, wspaniałe podejście do pacjenta, wszystko wyjaśnione w bardzo jasny sposób.Serdecznie polecam

lek. dent. Alicja Wieczorek

Centrum Medyczne "FOR-DENT" S.C.
ulica Ks. Bogusława 10 10
74-200 Pyrzyce

Pani Alicja to najlepszy stomatolog jakiego spotkałam. Leczyla zęby mojej córce a później mi. Jej uprzejmość zaangażowanie, fachowość i podejście do pacjenta sprawiły, że przestalam bać się dentysty (mam 36 lat) Nie pójdę do żadnego inne stomatologa! Polecam !

dr n. med. Mariusz Kochanowski

Neo Dentica Klinika Stomatologiczna

Dr Mariusz wykonał mi licówki porcelanowe. Z samej wizyty jestem zadowolona, lekarz bardzo kompetentny, rozmawia z pacjentem, tłumaczy i mówi o samym zabiegu. Jeżeli ktoś szuka stomatologa z powołania to powinien wybrać się do neodentici.
Opinia dodana przez: Eliza

lek. dent. Rafał Janiszewski

Chirurg stomatolog

Przychodnia
Kuropatwińskiej 2
95-100 Zgierz

Chciałabym Pięknie z Całego Serca Podziękować Zacnemu Panu Chirurgowi Rafałowi Janiszewskiemu.Pan Doktor Rafał Janiszewski to Wysokiej Klasy Specjalista w swojej dziedzinie . Pan Doktor Jest Kulturalny, Empatyczny z Troską Podchodzi do pacjentów.Pan Doktor Respektuje Kartę Praw Pacjenta,w swojej pracy Zachowuje zasady Pomocy ,Akceptacji, Indywidualizacji. Miałam Zaszczyt leczyć oraz usuwać zęby u Zacnego Pana Doktora ,Wszystkie Zabiegi zostały przeprowadzone w Profesjonalny, Wspaniały Sposób,Pan Doktor Rafał Janiszewski Ma Bardzo Dobre Podejście do …
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Bożena Węgorek

ZPZOZ
ulica Batorego 44
05-400 Otwock

Doskonały, empatyczny lekarz i wspaniały człowiek. Ma nie tylko ogromną wiedzę, doświadczenie ale i świetne podejście do pacjentaz Dziękujemy.

lekarz Dariusz Golan

Radiolog

al. Niepodległości 1 (Aldemed
65-048 Zielona Góra

Prawdziwy lekarz z powołania, bardzo dobry specjalista w swojej dziedzinie, kompetentny i rzeczowy, a przy tym sympatyczny i miły. Gorąco polecam.
Opinia dodana przez: Alicja Denis

Ewa Łyczkowska

Gabinet Lekarski
75-773 Bogatynia

doskonała pani doktor rzadko spotykana uprzejmość cierpliwość i chęć służenia radą i pomocą pacjentom. Polecam z całego serca,mnie uratowała 2 zęby,które podobno nie nadawały się do leczenia wg.innych stomatologów:-)
Opinia dodana przez: Petry

lek. dent. Justyna Pakuszyńska-Błaszczyk

PRIOMED
Nawojowska 29,Nowy Sącz
33-300 Nowy Sącz

Zawsze z przyjemnością chodziłem i chodzę do stomatologa ( mogłoby to wydawać się dziwne) , ale jak widzę efekty pracy innych nad moją osobą to właśnie ,to lubię. Dlatego polecam tego stomatologa :)
Opinia dodana przez: Sławek

lek. dent. Stanisław Jalowski

Książkowa 9D/lok. 9

Świetny stomatolog , który bardzo dobrze zna się na swojej pracy.Bardzo dobry kontakt z pacjentem , na bieżąco informuje o tym co będzie robił.Dokładny i delikatny, wizyty przebiegają bez stresu. Przy czym pana doktora charakteryzuje wysoka kultura osobista.Według mnie najlepszy lekarz stomatolog w Warszawie
Opinia dodana przez: Michał D.

lek. dent. Angelika Wróbel-Kaczmarek

ks. Wawrzyniaka 38 lok. 31
63-600 Kępno

Profesjonalna, kompetentna, stomatolog, który leczy z pasją!!! Szczegółowo tłumaczy cały proces leczenia, mila, godna zaufania, atmosfera rewelacja. Żaden stomatolog nie może się równać z Panią Doktor. Miałam poważne problemy z przyzębiem, przez 2 lata jeżdżąc od jednego do drugiego stomatologa słyszałam tylko, że nie są w stanie mi pomóc, albo koszt leczenia był kolosalny. Dopiero Pani Doktor mi pomogła.Ceny adekwatne do leczenia. Ma podejście do dzieci, co oczywiście jest bardzo …
Opinia dodana przez: Monia

lek. dent. Iwona Grochowska-Dudzik

Batalionów Chłopskich 3/6
84-300 Lębork

Przesympatyczna pani doktor gdy moje dzieci były małe chodziłam tylko do P.Iwony z całego serca polecam tego dentystę
Opinia dodana przez: Beti

lekarz Roman Lewandowski

ulica Wojska Polskiego 10
44120 Pyskowice

W dniu 15 grudnia 2021 r. odbyłem wizytę u dr Romana Lewandowskiego . Pan dr okazał się lekarzem uprzejmym, grzecznym i ciepłym. Wzbudził moje zaufanie. Rozmowa przebiegała rzeczowo, dotyczyła moich guzków na płucach. Wyjaśnienia były konkretne i zrozumiałe. Wyszłem zadowolony. Całum sercem polecam dr R. Lewandowskiego. Dziękuję.
Opinia dodana przez: Ignacy Dobrewski