Pan Profesor Maciej Harat to dużej klasy specjalista w dziedzinie radiologii ,który bez użycia skalpela potrafi zlikwidować zmiany rakowe i wyleczyć pacjenta .Potrafi rozmawiać z pacjentem i cierpliwie wyjaśniać zmiany chorobowe i sposoby wyleczenia.Jego pozytywne nastawienie do tak ciężko chorych pacjentów pozwala im walczyć z nadzieją na wyleczenie.Wspanialy specjalista z super podejściem do do osób dotkniętych ciężkimi przypadkami,Oby takich lekarzy było jak najwięcej...
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "Zdrowie" mgr Maria Grygierzec
ulica Traugutta 18A
Czechowice-Dziedzice
Świetna dentystka. Indywidualne podejście do pacjenta. Spokojnie i rzeczowo tłumaczy problem. Szanuje decyzje i emocje pacjenta. Chodzę do niej prawie 10 lat. Najlepsza dentystka w okolicy. Szczerze polecam.
NZOZ "Alfa-Med"
ulica Szpitalna 11
Czeladź
Bardzo dobry i konkretny lekarz polecam gorąco Nigdy nie zawiódł Zawsze uśmiechnięty wszystko wytłumaczy bardzo dobre podejście do pacjenta
Przychodnia "Elmed" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Powstańców Śląskich
Żory
Pełną empatii,zrozumienia ,kompetentna ,rzeczowa. B.dobry Specjalista z podejściem do Pacjenta. Z doświadczeniem. Lekarz z sercem. Z powołania. B.polecam.
Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "AMICUS-MED" Sp. z o.o.
ulica Raciborska 8
Rudy
Byłem u wielu lekarzy, ale doktor Kostka naprawdę tym lekarzem jest. I to na piątkę. Normalna atmosfera, konkretna wizyta. Tak powinno być w każdym gabinecie.
Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
Bielsko-Biała
Najlepszy lekarz polecam z całego serca prowadziła dwie moje ciążę zawsze były wszystkie badania wykonywane
Pani doktor jest lekarzem z powołania. Posiada odpowiednie podejście zarówno do dorosłego, jak i małego pacjenta. Dla mnie jako rodzica ważne jest by lekarz posługiwał się nie tylko specjalistycznymi określeniami, ale również posiadał umiejętność wytłumaczenia obecnego stanu zdrowia dziecka w sposób jak najbardziej przystępny. Pani doktor pomogła nam wyleczyć oko niemowlaka, dzięki czemu ominął nas pobyt w szpitalu.
Śląski Ośrodek Onkologii "Sanivitas" Sp. z o.o.
Plac Akademicki 15/6
Bytom
Genialny lekarz. Pełen profesjonalizm, wiedza i umiejętność wytłumaczenia problemu. To pierwszy lekarz z takim zaangażowaniem, którego udało mi się spotkać. Gorąco polecam
Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
pl. Powstańców Śląskich 52
Najwspanialszy lekarz na świecie. Doktor z powołania.Super podejście do pacjenta, każdego wysłucha i poświęci swój czas.
Poradnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
os. Sikorskiego 52 D
Żory
Lekarz prowadzący moje 2 ciąże . Bardzo dobry uprzejmy lekarz . Dodam że chodziłam do niego panstwowo i nie odczulam żadnej różnicy. Podejście miał bardzo dobre od początku do końca . Lekarz się mną interesował gdy wyczuł zagrożenie kierował do szpitala gdzie mogłam być pod stałą kontrolą . Jestem zadowolona i co najważniejsze mam zdrowe kochane dzieciaczki :) :)
Jestem pod opieką Pana doktora odkilku lat jestem bardzo zadowolony bardzo dociekliwie sprawdza wyniki zaordynowanych badań laboratoryjnych.Jeśli wyniki nie są dobre okazuje swoje zaniepokojenie ale wynika to z Jego troski o pacjenta serdecznie polecam Pana Szczębare jako świetnego fachowca w swojej profesji.