lekarz Justyna Szuta

Legionów 21a
32-650 Kęty

Polecam panią doktor.Kpmpetentna,kulturalna,rzetelna ,miła,z doświadczeniem i zdrowym podejściem do życia co jest coraz rzadsze w naszych czasach.Prorodzinna.

lekarz Maciej Harat

Długa 17/3
85-034 Bydgoszcz

Pan Profesor Maciej Harat to dużej klasy specjalista w dziedzinie radiologii ,który bez użycia skalpela potrafi zlikwidować zmiany rakowe i wyleczyć pacjenta .Potrafi rozmawiać z pacjentem i cierpliwie wyjaśniać zmiany chorobowe i sposoby wyleczenia.Jego pozytywne nastawienie do tak ciężko chorych pacjentów pozwala im walczyć z nadzieją na wyleczenie.Wspanialy specjalista z super podejściem do do osób dotkniętych ciężkimi przypadkami,Oby takich lekarzy było jak najwięcej...

lekarz Michał Rakoca

ulica Połczyńska 4/144
85-711 Bydgoszcz

Bardzo kompetentny, spokojny i życzliwy lekarz. Skrupulatnie zdiagnozował chorobę u Mamy. Cierpliwie udziela wszelkich informacji.Polecam!

lek. dent. Anna Grygierczyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "Zdrowie" mgr Maria Grygierzec
ulica Traugutta 18A
43-502 Czechowice-Dziedzice

Świetna dentystka. Indywidualne podejście do pacjenta. Spokojnie i rzeczowo tłumaczy problem. Szanuje decyzje i emocje pacjenta. Chodzę do niej prawie 10 lat. Najlepsza dentystka w okolicy. Szczerze polecam.

lek. dent. Janusz Horzelski

NZOZ "Alfa-Med"
ulica Szpitalna 11
41-250 Czeladź

Bardzo dobry i konkretny lekarz polecam gorąco Nigdy nie zawiódł Zawsze uśmiechnięty wszystko wytłumaczy bardzo dobre podejście do pacjenta
Opinia dodana przez: Karina

lekarz Grzegorz Kiwic

al. Jana Pawła II 1 lok. 5
44-330 Jastrzębie-Zdrój

W marcu byłam operowana przez doktora Grzegorza Kiwic Stan mój był poważny i w chwili kiedy poszłam na operację i kiedy wychodziłam mój stan był o wiele wiele lepszy wszystko co mam zawdzięczam temu lekarzowi ❤️❤️❤️❤️❤️bardzo bardzo z całego serca dziękuję

lek. dent. Leszek Klimczak

Piastowska 17
42600 Tarnowskie Góry

Z czystym sumieniem mogę polecić lek. dent. Leszka Klimczaka..Bardzo dobrze zna się na swojej wykonywanej pracy. Co tu więcej pisać po prostu fachowiec.
Opinia dodana przez: Wacław

lek. dent. Anna Stańczyk-Franiel

Przychodnia "Elmed" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Powstańców Śląskich
44-240 Żory

Pełną empatii,zrozumienia ,kompetentna ,rzeczowa. B.dobry Specjalista z podejściem do Pacjenta. Z doświadczeniem. Lekarz z sercem. Z powołania. B.polecam.
Opinia dodana przez: Barbara Maria

lekarz Małgorzata Kostka

Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego "AMICUS-MED" Sp. z o.o.
ulica Raciborska 8
47-430 Rudy

Byłem u wielu lekarzy, ale doktor Kostka naprawdę tym lekarzem jest. I to na piątkę. Normalna atmosfera, konkretna wizyta. Tak powinno być w każdym gabinecie.

lek. dent. Ewa Koehler

Wojska Polskiego 13
41-400 Mysłowice

Bardzo miła lekarka.Wszystko wytłumaczy.Moja pierwsza wizyta.Bez obaw idę na następną.Gorąco polecam.

lek. med. Katarzyna Wilgus-Kubica

Euroklinika Sp. z o.o.
Żółkiewskiego 40
43-300 Bielsko-Biała

Najlepszy lekarz polecam z całego serca prowadziła dwie moje ciążę zawsze były wszystkie badania wykonywane

lekarz Beata Adamus-Sitkiewicz

ulica Jordana 2
41-808 Zabrze

Pani doktor jest lekarzem z powołania. Posiada odpowiednie podejście zarówno do dorosłego, jak i małego pacjenta. Dla mnie jako rodzica ważne jest by lekarz posługiwał się nie tylko specjalistycznymi określeniami, ale również posiadał umiejętność wytłumaczenia obecnego stanu zdrowia dziecka w sposób jak najbardziej przystępny. Pani doktor pomogła nam wyleczyć oko niemowlaka, dzięki czemu ominął nas pobyt w szpitalu.
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Tomasz Potempa

Śląski Ośrodek Onkologii "Sanivitas" Sp. z o.o.
Plac Akademicki 15/6
41-902 Bytom

Genialny lekarz. Pełen profesjonalizm, wiedza i umiejętność wytłumaczenia problemu. To pierwszy lekarz z takim zaangażowaniem, którego udało mi się spotkać. Gorąco polecam

lekarz Tomasz Wilczyński

Optyk OKULUS
Chrobrego 19
43-200 Pszczyna

mam nadzieje ze to super specjalista.....w koncu tyle precyzyjnych operacji zaliczył ze wybieram jego do zabiegu /na siatkowce/.

lekarz Łukasz Otremba

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
pl. Powstańców Śląskich 52

Najwspanialszy lekarz na świecie. Doktor z powołania.Super podejście do pacjenta, każdego wysłucha i poświęci swój czas.

lekarz Wojciech Mencel

Poradnia Zdrowia Psychicznego i Uzależnień
os. Sikorskiego 52 D
44-240 Żory

Lekarz prowadzący moje 2 ciąże . Bardzo dobry uprzejmy lekarz . Dodam że chodziłam do niego panstwowo i nie odczulam żadnej różnicy. Podejście miał bardzo dobre od początku do końca . Lekarz się mną interesował gdy wyczuł zagrożenie kierował do szpitala gdzie mogłam być pod stałą kontrolą . Jestem zadowolona i co najważniejsze mam zdrowe kochane dzieciaczki :) :)
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Maciej Szczębara

Urolog

Provita
ul. Żelazna

Jestem pod opieką Pana doktora odkilku lat jestem bardzo zadowolony bardzo dociekliwie sprawdza wyniki zaordynowanych badań laboratoryjnych.Jeśli wyniki nie są dobre okazuje swoje zaniepokojenie ale wynika to z Jego troski o pacjenta serdecznie polecam Pana Szczębare jako świetnego fachowca w swojej profesji.
Opinia dodana przez: ryszard

lekarz Klaudyna Szlachta

Gen.de Gaulle''a 59/10
41-800 Zabrze

Świetna pani doktor. Bardzo kompetentna, kontaktowa i życzliwa i wzbudzająca zaufanie. Badanie przebiega bez stresu, od razu mówi o tym co widzi na obrazie i co dalej z tym zrobić. Lekarze chwalą jej obszerne opisy. Oby takich lekarzy więcej! Zdecydowanie polecam.

lek. dent. Bartosz Hojda

Gliwicka 12 A
44-171 Taciszów

Wspanialy lekarz. Dzis mialam robiona wielka dziure. Jak okazalo sie ze slabo na mnie dziala znieczulenie czekal i dokladal tak aby nic nie bolalo nie idzie na ilosc tylko na jakosc. Polecam
Opinia dodana przez: kasia

lek. dent. Małgorzata Wiktor-Jezienicka

Spokojna 45/13

Serdecznie polecam panią doktor. Pierwszy raz chodzę do dentysty bez strachu z uśmiechem na twarzy . bezboleśnie podawane znieczulenie pani doktor bardzo sympatyczna i profesjonalna. 🥰
Opinia dodana przez: Kamila