lekarz Krzysztof Grzymała-Lubański

Klinika Chirurgi Serca Naczyń i Transplantologii
ul. Pradnicka 80 Kraków

Wspaniały człowiek i lekarz.Miły i uprzejmy zawsze uśmiechnięty i gotowy do pomocy.Poznałem go w 1995 roku . Serdecznie pozdrawiam Pana Ryszard Ziobrowski

lekarz Maryla Pędzisz

ul. Giuseppe Garibaldiego 4/155

Bardzo kompetentna i przyjazna lekarz. Uczciwie polecam. Fachowo wyprowadziła diagnozę u mojej siostrzenicy, skrajnie (z)mobingowanej w jednej z korporacyjnych molochów, zaś zrozumienie sytuacji oraz sposób prowadzenia przez Panią Doktor terapii i galopująca poprawa, wprost ponad wszelkie uznanie. Przy 12 000 samobójstw rocznie w przyjaznym i opiekuńczym państwie prawa (Dane: "Patron" Stowarzyszenie Dobrych Zmian w Warszawie; GUS - 2017 r.), takich lekarzy jak najwięcej...
Opinia dodana przez: Arnold von Lonski

lekarz Jan Zuber

Szpital Powiatowy im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem
ul. Kamieniec 10B
34-500 Zakopane

Bardzo mądry lekarz. extra profesjonalnie nadaje pomoc. Dziecko nie boje się wizyta - i to jest bardzo ważne . Polecam wszystkim serdecznie .

lekarz Michał Witkowski

Piotrkowska 257A/m.6

Mogę całym sercem polecić doktora Witkowskiego , jest bardzo dobrym specjalistą,dociekliwy ,troskliwy w stosunku do pacjenta , potrafi słuchać i cierpliwie odpowiadać na pytania.

dr Bartosz Mozołowski

Radiolog

DARIMED
Prosta 42
25-371 Kielce

Lekarz godny polecenia! Wnikliwe i dokładne badanie w moim przypadku usg. Uprzejmy i w pełni profesjonalny. Kompetentny.
Opinia dodana przez: Martyna

lekarz Maciej Zdrojewski

Szpital
Stefana Żeromskiego 22
82-300 Elbląg

Lekarz bardzo uprzejmy wszystko tłumaczy przeprowadza dokładny wywiad. Typowy lekarz z powołania. Oceniam lekarza bardzo dobrze.podchodzi do pacjenta jak człowiek do człowieka a zaznaczę ze na NFZ jest to rzadkością
Opinia dodana przez: Tomasz

lekarz Anna Sztafińska

NZOZ ARTMED
UL. JANUSZA KUSOCIŃSKIEGO 61

Bardzo dobry lekarz. Wnikliwie prowadzi wywiad,kompetentnie diagnozuje. Poswieca duzo czasu dziecku. Do tego cechuje sie ogromna kultura osobista i zyczliwoscia. Polecam Pania doktor.

lekarz Marcin Pawłowski

Praktyka Lekarzy Rodzinnych Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej
NA KOZŁÓWCE 29

Doktor Pawłowski świetny specjalista godny polecenia ,mimo młodego wieku posiada nie samowitą wiedzę ,jest miły,uprzejmy i każdy problem stara się rozwiązać.
Opinia dodana przez: Aneta

lek. dent. Patrycja Jamróz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej DENTIMA lek. stom. Magdalena Gryma
ulica Stalowa 3
41-200 Sosnowiec

Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pani Doktor, wizyta przebiegła profesjonalnie i przyjemnie. W końcu mam piękny uśmiech.

lek. dent. Tomasz Walczak

PORADNIA FILIA
RÓŻANA 31
63-400 Ostrów Wielkopolski

Chyba jeden z nielicznych lekarzy z polecenia!!!!!!!!! Nic dodać nic ująć. Przede wszystkim jest przejęty losem pacjenta i jego wyleczeniem a nie kasą!!!
Opinia dodana przez: Krzysztof

lekarz Zbigniew Apanowicz

Chirurgia Jednego Dnia Tomasz Ebert, Szymon Zachara spółka jawna
ul. Edwarda Borowskiego 2A-3
66-400 Gorzów Wielkopolski

Byłam u pana doktora z dzieckiem w poradni preluksacyjnej, wizyta w ramach NFZ, i powiem że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, po tym jak nasłuchałam się opowieści znajomych jak to niektórzy ortopedzi "burczą" na młode matki. Pan bardzo miły, wyjaśnił wszystko z anielską cierpliwością, odpowiedział na pytania, badanie przeprowadził bardzo delikatnie, maleństwo zadowolone, nawet nie pisnęła, żadnych negatywnych przeżyć. Naprawdę serdecznie polecam i życzę żeby każdy lekarz miał takie podejście do …
Opinia dodana przez: Ula

lekarz Agnieszka Ciach

Ogrodowa 3
99-200 Poddębice

Od kilku lat żona jest pacjętką doktor Ciach jeśli ocenić panią doktor w skali od 1 do 5 to daję10! we wszystkich kategoriach
Opinia dodana przez: Waldek
Pani Monika jest rewelacyjna bardzo uprzejma miła z serduchem podeszla do mojej autystycznej córki. A zarazem rzetelna i wszystko swietnie tlumaczy zeby rodzic sam wiedział jak cwiczyc z dzieckiem. Jesli ktos szuka logopedy/ terapeuty w Rzeszowi3 . POLECAM W 100%.
Opinia dodana przez: Dominika
Bardzo miła, konkretna osoba. Co najważniejsze, cierpliwie wysłuchała moich problemów, a dieta była dopasowana do mojego stylu życia co znacząco ułatwiło mi utratę nadmiaru kilogramów.

mgr Agata Przytuła

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Przyjaźni
ulica Przyjaźni 13

Spotkanie ok, Dietetyk konkretna, miła i ciepła. Dobiera dietę do upodobań zywieniowych. Wszystko smaczne, nie takie drogie i ciekawe. Polecam.
Opinia dodana przez: Basia

dr n. med. Wojciech Ilków

Neurochirurg

Centrum Medyczne PZU Zdrowie Medicus
Adama Mickiewicza 1
Opole

Lekarz z powołania, właśnie jestem po operacji kręgosłupa,operował dr.Ilkow, po prostu czuję się jak nowo narodzona, nareszcie ktoś kompetentny,w końcu bez bólu,a ból był 24/h, polecam tylko jego, bardzo szybki termin operacji, czekałam tylko 2 tygodnie, po prostu bajka.Dziekuje doktorze.
{'id': 7391, 'name': 'Kalwaria Zebrzydowska'} Dietetyk dziecięcy
                                       mgr inż. Ewelina Magiera-Fryc

mgr inż. Ewelina Magiera-Fryc

Dietetyk dziecięcy, Dietetyk

Dietetyk Ewelina Magiera-Fryc
Ul. Rólki 32
Kalwaria Zebrzydowska

Byłam u wielu dietetyków i żaden nie pomógł mi w moim schorzeniu cukrzyca typ2, dopiero wizyta u Pani Ewelinki rozwikłała wszystkie moje obawy i w końcu mogę normalniej żyć. Kuracja trwa i czuje się o niebo lepiej. Dziękuję i Polecam serdecznie.
Opinia dodana przez: Elka

dr n. med. Natalia Kolesińska

Psychiatra, Psychiatra dziecięcy

Orthomental
Przechodnia 5/1
Włocławek

Pani doktor to miła i pełna empatii osoba. Wnikliwie i ze zrozmieniem wysłucha pacjenta. Uprzejma i znajdująca czas dla pacjenta.
{'id': 32253, 'name': 'Rzeszów'} Psycholog
                                       mgr Filip Łowicki

mgr Filip Łowicki

Psycholog, Psychoterapeuta

Gabinet Psychoterapii Filip Łowicki
Ks. Jałowego 6a/24
35-010 Rzeszów

Serdecznie polecam Pana Filipa. Potrafi wysłuchać człowieka, pomóc spojrzeć na problemy z większym dystansem, wesprzeć w szukaniu możliwych rozwiązań. Coś co wydawało mi się problemem nie do przejścia okazało się być w zasięgu moich kompetencji!
Opinia dodana przez: Karolina
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'}
                                       lekarz Ewa Jastrzębska

lekarz Ewa Jastrzębska

Indywidualna Praktyka Lekarska Ewa Jastrzębska
Ludwika Narbutta 48/5

pani doktor jest super, bardzo mila i cierpliwa, moge z czystym sumieniem kazdemu polecić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!