lekarz Mateusz Szewczyk

NZOZ Nad Matką i Dzieckiem Szpital Dziecięcy im. B. Krysiewicza
ul.Krysiewicza 7/8

Jestem bardzo zadowolona z opieki Pana Doktora, który jest zarówno profesjonalnym i kompetentnym fachowcem w swojej dziedzinie, jak również pełnym życzliwości człowiekiem, z ogromem cierpliwości do swoich pacjentów. Cieszę się, że ze swoją chorobą trafiłam właśnie w ręce Pana Doktora Mateusza Szewczyka. Jestem pod ogromnym wrażeniem jego zaangażowania, empatii, troski i kompetencji. Pan Doktor poświęcił mi tyle czasu ile potrzebowałam, wyczerpująco odpowiadał na pytania i wszystko mi dokładnie wytłumaczył. Lekarz …
Opinia dodana przez: Maria
{'id': 17660, 'name': 'Swarzędz'} Ginekolog położnik
                                       dr hab. n. med. Marcin Mardas

dr hab. n. med. Marcin Mardas

NZOZ Specjalistyczne Centrum Medyczne Pro Femina
Cieszkowskiego 37C
62-020 Swarzędz

Wysoki profesjonalizm i kultura. Wyjątkowe podejście do starszej osoby. I to nie w prywatnym gabinecie. Można całkowicie zaufać temu lekarzowi.
Opinia dodana przez: Marlena

lek. dent. Mateusz Pawelczak

Słodowa 7
63-700 Krotoszyn

Lekarz przyjmuje również w Poznaniu. Jest miły i stara się leczenie jak to tylko możliwe doprowadzić do udanego końca sprawiając jak najmniejszy ból. Sprawnie wstawił mostek zębowy i całkowicie poprawił wypełnienie zęba zrobionego przez innego dentystę. Wykazał się profesjonalizmem rzadko w spotykanym w pół milionowym mieście.
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Mariusz Pietrzak

Pińska 4

Wyjątkowy człowiek, wspaniały lekarz, ogromna wiedza, wymarzony kontakt z pacjentem i jego rodziną.
{'id': 7841, 'name': 'Szczecin'} Internista
                                       lek. med. Marcin Sowiński

lek. med. Marcin Sowiński

Internista, Lekarz rodzinny

BCG Clinic
Ul. Krzywoustego 11-13

Super lekarz .wypisuje skierowania .nie bagatelizuje problemu -nie lekceważy pacjenta -wizyty są bez stresowe

lek. dent. Elżbieta Duma

ulica Strzałowska 25/17

Pierwszy raz trafilam na tak cudownego stomatologa. Gdybym od razu miała to szczęście być leczona u Pani doktor z pewnością moje zęby dawno byłyby wyleczone, bez bólu i cierpienia jak do tej pory. Cieszę się że po latach tułaczki trafiłam na właściwą osobę we właściwym miejscu.
Opinia dodana przez: Martyna

lek. dent. Elżbieta Obolewicz-Obolikszto

Orla 4b
72-510 Międzyzdroje

Rewelacja ! Polecam każdemu, Pani doktor przemiła, zna się na rzeczy i do tego przyjęła nas w środku nocy z bólem.
Opinia dodana przez: Kasia

lek. dent. Łukasz Furdak

Osmeckiego 16
35-506 Rzeszów

Bardzo dobry dentysta, który starannie wykonuje swoją pracę. Ciężko odróżnić zęba naprawianego od pozostałych. To już moja kolejną wizyta u Pana Doktora i jestem za każdym razem bardzo zadowolona. Naprawa zęba przebiegła bez bólu a a należę do osób, które bardzo boją się chodzić do dentystów; chodzi o ból przy naprawie zębów. Polecam wszystkim:)
Opinia dodana przez: Julia K.

lekarz Wiktor Bogucki

Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej
ulica Szpitalna 8
72-315 Resko

Polecam Lekarz przeprowadza dokładny wywiad i w razie konieczności wystawia skierowania na badania

lekarz Agnieszka Piotrowska

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Zespolony
ulica Arkońska 4

Bardzo kompetentna , profesjonalna, miła i co najważniejsze informacje na temat zdrowia a raczej choroby, przekazuje bardzo prosto,zrozumiale dla pacjenta. Diagnoza w moim przypadku trafna . Poprawę już czuć. Polecam p.Doktor A.Piotrowską.
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Kamila Dzięgielewska

Szpital Powiatowy w Gryfinie
ulica Parkowa 5
74-100 Gryfino

Pani doktor to bardzo kompetentna oraz sympatyczna osoba. Wykazuje dużą empatię i ma świetne podejście do pacjenta. Zostałam poddana szczegółowej diagnozie i badaniom a wdrożone leczenie przyniosło ulgę i poprawę stanu zdrowia. Jestem bardzo wdzięczna za fachową pomoc. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Henryk Kałużyński

Rogowo 32
87-515 Rogowo

Lekarz najlepszy w regionie, zawszę pomoże nie jak te konowały bez wiedzy. Nie ma problemu z umówieniem wizyty .
Opinia dodana przez: Olga

lek. dent. Agnieszka Mrówczyńska

Al. 700-lecia 2
87-720 Ciechocinek

Od wielu lat jestem pod stałą opieką lekarza stomatologa Pani Agnieszki Mrówczyńskiej. Jest bardzo dobrym stomatologiem i ma duże doświadczenie. Używa nowatorskich metod leczenia, bardzo dobrze wychodzą Jej rekonstrukcje nawet bardzo zniszczonych zębów. Poza tym jest wyjątkowo sympatyczna, a koszty Jej usług są znacznie niższe, aniżeli w innych gabinetach stomatologicznych. Polecam!
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Hanna Janaszek-Sitkowska

Internista, Hipertensjolog

Żwanowiecka 119/3

Dr n.med.Hanna Janaszek-Sitkowska jest lekarzem specjalizującym się w leczeniu nadciśnienia tętniczego i chorób serca.Bezpośrednia i życzliwa wykazując przy tym wysoką kulturę osobistą.Wspaniały lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Janusz

lek. dent. Monika Kaczmarek

ul. Szkolna 6
87-222 Książki

Pani doktor świetnie zajmuje się małymi pacjentami, mój syn chodzi do niej z uśmiechem na twarzy :-) zero bólu zero stresu a synek miał i borowanie i wyrywanie:-)
Opinia dodana przez: Piotrek
{'id': 42358, 'name': 'Toruń'} Lekarz medycyny estetycznej
                                       lekarz Przemysław Rusin

lekarz Przemysław Rusin

Lekarz medycyny estetycznej

Dr Rusin Medycyna i Chirurgia Estetyczna
Szosa Lubicka 166Ł
87-125 Toruń

Bardzo sympatyczny i wesoły Doktor. Robiłam zabieg nici i jestem bardzo zadowolona z efektu. Mimo mojego poddenerwowania zabieg prawie bezbolesny,a Pan Doktor wszystko wytłumaczył. Bardzo polecam!
Opinia dodana przez: Ewelina

lekarz Janusz Puton

Szpital Powiatowy Sp. z o. o. w Chełmży
Szewska 23
87-140 Chełmża

Zdecydowanie takiego podejścia do pacjentów brakuje wielu specjalistom. Uprzejmy, szczery, życzliwy, pełen empatii. Pozdrawiam serdecznie . :)

lekarz Waldemar Krzywania

Centrum Medyczne NZOZ "Starówka"
ulica Lipowa 5
08-300 Sokołów Podlaski

Dr Waldemar Krzywania jest godny polecenia. Kompetentny, ma profesjonalne podejście do pacjenta. Szczegółowa rozmowa i pełne wyjaśnienie problemu. Gdyby wszyscy lekarze byli tacy ... Super lekarz.
Opinia dodana przez: Cytryna

lek. dent. Mirosław Suchcicki

Chirurg stomatolog

11-go Listopada 2/35
07-400 Ostrołęka

20 lat temu robiłem sporo zebów u Mirosława i do dziś nic z nimi się nie dzieje . Z całego serca polecam . Niektóre zęby miały tylko boczne scianki i nadawały się do wyrwania ale spróbowaliśmy je uratować bo wyrwać to żaden problem. Mam je do dziś :) POLECAM !!!
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Sławomir Sławski

Mostowa 20/22/6

Polecam wszystkim usługi dr. Sławskiego. Rzekłbym, odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, profesjonalizm, odpowiednia diagnoza, brak jakichkolwiek uwag. Z czystym sumieniem polecam.
Opinia dodana przez: Paweł