"Miladent" Przychodnia Stomatologiczno-Implantologiczna
Garncarska 10/16
Byłam pewna obaw, jednak okazały się one bezpodstawne. Profesjonalne podejście! Wysokiej klasy specjalista! Zdecydowanie Polecam P. Elżbietę i Osowa Dental Clinic 👍
Lekarz o bardzo dużych kompetencjach. Kompleksowo bada chorego. Tłumaczenie zarówno choroby jak i leczenia jasne i wyraźne. Rozpiska leczenia po każdej wizycie, co dla mnie jest dużym plusem, bo jak wiemy mama w emocjach słucha ale nie zawsze dobrze zapamięta. Lekarz godny polecenia!!!
Wspaniały Lekarz! Pani Doktor dokładnie ale bardzo fachowo i sprawnie przebadała moja Mamę i wykazała sie duzo cierpliwością. Sprawnie postawiła diagnoze mimo ze starsi lekarze nie potrafili rozpoznac u Mamy jaskry. Przystepnym językiem wytłumaczyła na czym choroba polega i jak nalezy ja leczyć. Dobrze dobrane leki sprawiły że moja Mama nie odczuwa bólu oczu, ma bardzo dobre cisnienie i jest bardzo zadowolona. Jesteśmy umówione już na kolejna wizytę.
Przychodnia specjalistyczna
Janusza Petera 1
Tomaszów Lubelski
Polecam serdecznie zawsze pomocną Pani doktor super podejście do dzieci. Gabinet bardzo ładny czysty i zadbany.
SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
Kielce
Byla doskonała studentka , jestem pewni ze jest doskonała lekarką , nastawienie do ludzi , empatia , współczucie , chęć do Pomoci , delikatność , logiczne mysz-lenie do rozwiązywania problemów .
Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Wawer
ul. Korkowa 87
Dziękuję za profesjonalizm w Pana pracy,za dobre serce w podejściu do pacienta.Jest Pan najlepszym stomatologiem jakiego spotkałam..I Monika B.
Przychodnia Stomatologiczna Tes-dent Teresa Poznańska
ulica Bukowa 2 A
Wejherowo
Odbyłam z Panią Doktor teleporadę. Miałam już teleporady z różnymi lekarzami, ale Pani Doktor okazała się najbardziej ludzka. Tak po prostu. Pomocna, mimo komplikacji technicznych. Zalecenia wydane w sposób zrozumiały. Polecam serdecznie.
Zespół Diagnostyczny - Szczecin
Alfreda Sokołowskiego 11
Niesamowity człowiek, cudowny lekarz, z świetnym podejściem do pacjenta, a co najważniejsze z niesamowitą wiedzą i fachowością lepiej trafić nie mogłam. Dziękuję Panie doktorze.
NZOZ ARIAdent Praktyka Stomatologiczna Barbara Horodeńska
al. Bielska 77
Tychy
Bardzo polecam! Pani doktor jest fachowa, konkretna i uprzejma. Poświęciła mi dużo czasu dokładnie tłumacząc na czym będzie polegał zabieg. Opiekowała się mną także po zakończeniu zabiegu, dzięki czemu czułam się bezpiecznie. Naprawdę warto!
Pani Marzena tonie tylko bardzo dobry psychoterapeutka, ale cudowna i ciepła osoba. Przesympatyczna. Zaangażowana w udzieleniu pomocy. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta.Pani Marzena czyni cuda, nauczyłam się być szczęśliwa, śmiać się głośno i do łez. Dziękuję bardzo za pomoc pani Marzeno.
Przychodnia Rejonowa
Piłsudskiego 2
Rymanów
Pani Judyta jest świetnym specjalistą, korzystałem z jej usług przez kilka miesięcy i za każdym razem byłem zadowolony z wizyty, jestem jej wdzięczny za pomoc. Szczerze polecam : )