" MEDICUS" Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne
ul.Żwirki i Wigury 2b
Kęty
Pani Natalia jest ciepłą i otwartą osobą. Poza praca z dziećmi wspiera również rodziców w całym procesie terapii. Ma ogromna i fachową wiedzę, którą chętnie się dzieli, tłumacząc każdą niejasność. Serdecznie polecam :)
Gabinet Psychologiczny Katarzyna Burtna
ul. Kołłątaja 11
Opole
Pełen profesjonalizm. Pani psycholog kompetentna, dzięki niej udało mi się nawiązać na nowo dobrą relacje z moim dzieckiem.
Centrum Medyczne PULS
Ul. Lwowska 64, 35-330 Rzeszów
Rzeszów
Bardzo sympatyczny lekarz. Szybka i trafna diagnoza. Skuteczne leczenie. Punktualna wizyta, przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam!
Clinica La Medica
Sukiennicza 5
Elbląg
Bardzo dobry dietetyk z indywidualnym podejściem i ogromną wiedzą. Zdecydowanie polecam panią Ewelinę.
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Serdecznie polecam Panią Doktor Pięknie opiekuje się pacjentami jest bardzo empatyczna w stosunku do swoich podopiecznych i ich rodzin Polecam serdecznie także cały oddział wewnętrzny super opieka . Mój tata jest starsza osoba po 70 gościmy na oddziale już drugi raz i nie mogę wyjść z podziwu chylę czoła.
Prywatny Gabinet Laryngologiczny Karol Bolforski
Denkowska 8
Ostrowiec Świętokrzyski
Najlepszy lekarz, ze wspaniałym podejściem do dzieci. Przemiły, uprzejmy i bardzo pomocny. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor godny polecenia każdemu.
Fizjoterapia Jacek Zaleski
Filarecka 3/2
Fizjoterapeuta godny polecenia, pomógł mi z zamrożonym barkiem. Dzięki niemu wracam pomału do normalności. Serdecznie polecam
Logopeda Kraków - mgr Katarzyna Jajuga
12/2 Hetmańska
To była najlepsza możliwa decyzja – trafiliśmy na logopedę z prawdziwego powołania! Od pierwszego spotkania zachwyciło mnie podejście do dziecka – pełne empatii, cierpliwości i zaangażowania. Specjalistka bardzo szybko nawiązała kontakt z moim maluchem, przełamując wszelkie bariery i budując atmosferę zaufania, która sprzyjała współpracy. Widać, że stoi za tym nie tylko pasja, ale też ogromne doświadczenie i wiedza. Gabinet pełen jest certyfikatów i dyplomów potwierdzających udział w licznych kursach i …
Centrum Dializ Fresenius Nephrocare Filia w Ostródzie Stacja Dializ nr 17
ulica Jagiełły 1
Ostróda
Pana dr Piotra Przelaskowskiego poznałam po niskodawkowej TK (ndTK) "dla palaczy", do której namówiła mnie wieloletnia wspaniała przyjaciółka. Trzeba być wyjątkową szczęściarą, żeby trafić do tak genialnego specjalisty ! Dr Przelaskowski jest wspaniały, z wyjątkowo głęboką pasją, ogromnym zaangażowaniem i intuicją, wynikającą z bardzo szerokiej wiedzy! Po wstępnej ocenie wyników ndTK, wezwano mnie do Warmińsko-Mazurskiego Centrum Chorób Płuc, na Oddział Alergiczno-Pulmunologiczny, w celu rozszerzenia diagnostyki stwierdzonego wola guzkowatego w płucu …
Kompleksowa obsługa w świetnie wyposażonym gabinecie, wszystkie potrzebne zdjęcia były robione na miejscu. Doktor Iza bardzo kompetentna, dokładnie wyjaśnia przebieg leczenia. W razie potrzeby inny specjaliści (np. ortodonta), którymi można się skonsultować. Polecam, jestem bardzo zadowolona z wykonanej protetyki (a wcześniej usuniętego zęba). Oczywiście leczenie i wypełnienie innego zęba także w porządku.
Pani Doktor,to anioł nie człowiek. Dawno nie spotkałam lekarza tak zaangażowanego w leczenie pacjenta,tak uczynnego i empatycznego. Pani Doktor ma ogromną wiedzę i cierpliwość w tłumaczeniu. Nigdy nie zostaje obojętna na pacjenta. Pomaga zawsze. Nie szafuje antybiotykami - dla nas bardzo duży plus. Fantastyczna Osoba. Polecam,bo w dzisiejszych czasach taki Lekarz to prawdziwy skarb.
Klinika Chirurgii Endowaskularnej NZOZ „EuroMedic”
Rolna 18
Super podejście do pacjenta idealnie dobranie soczewki pełen profesjonalizm gorąco polecam w razie problemów dostępny telefonicznie
Trafiłam do pani doktor podczas pobytu wypoczynkowego w Zakopanem bez zapisu z rozległym stanem zapalnym po nieumiejętnym wszczepieniu implantów. Pani doktor zajęła się mną tak, jakbym była Jej pacjentką, poświęcając mi tyle czasu, że aż wprawił mnie ten fakt w zdumienie. Pani doktor jest lekarzem jakich dziś trudno spotkać - z empatycznym i kompleksowym podejściem do pacjenta. Szczerze polecam panią doktor, bo spotkanie z Nią to wielka przyjemność, niezależnie od …
Centrum Kardiologii Allenort
Płowiecka 37
Pani doktor bya moim lekarzem prowadzącym leczenie po zawale przedniej ściany serca w szpitalu Centrum Kardiologii w Józefowie. Moje wielkie podziękowania i serdeczności za kompetencje, zaangażowanie w proces leczenia, leczenie mnie w chorobie a nie choroby oraz dokładność prowadzonej diagnostyki w
Pani dr. Magdalena Pirowska należy do grupy lekarzy o bardzo wysokim zakresie wiedzy bardzo miłe i sympatyczyczne podejście do pacienta i jego chorób a jej centrum dermatologiczne wyposażenie czystość na najwyższym poziomie polecam z całego serca 10/10. Malgorzata Rataj-Simmat
Orzeszkowej Elizy 32/22
Białystok
Pani doktor,bardzo kompetentna, rzeczowa , cierpliwa, wnikliwie słucha . Jestem pod ogromnym wrażeniem jej podejścia do pacjenta .
Centrum MULTI-MEDICA Sp. z o.o.
ul. Józefa Poniatowskiego 97
Zielonka
Miły,kompetentny,godny polecenia, znający się na swoim fachu, dyspozycyjny, potrafi dotrzeć do pacjenta,przed operacją wszystko mi wyjaśnił.Dziekuje