lek. dent. Bartosz Jadczyk

Bp. Bandurskiego Władysła 36

Jak będziemi już staży i będę siedział w fotelu a moja żona będzie robić na drutach będziemy wspominać dr.Jadczyka który potrafił z niemożliwego zrobić możliwe. Wyleczył to co inni zepsuli.Już nie trzeba dłonią zakrywać ust.Były problemy z ugryzieniem nawet miękkiej bułki a teraz można gryźć orzechy i obgryzać kości. Dziękujemy Ci doktorze i życzymy wszystkiego dobrego.Polecamy dr.Jadczyk ze 100% odpowiedzialnością. Bogusia i Bogdan z kieleckiego
Opinia dodana przez: Bogusia

lekarz Bogusław Godek

Anestezjolog

85-010 Bydgoszcz

BARDZO dobry lekarz merytorycznie a do tego empatyczny I komunikatywny.Jestem bardzo zadowolony I wdzięczny że poprawił mój stan zdrowia.DZIĘKUJĘ Witold Machalewski

lek. dent. Karol Dudzik

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "TWOJE OCZY" JANUSZ ADAMSKI
ulica Gdyńska 51
82-300 Elbląg

Młody,ale kompetentny i zdolny stomatolog. Nie boi się trudnych przypadków i bardzo dobrze sobie z nimi radzi. Leczenie pod mikroskopem to standard u niego. Dotego miły i uprzejmy.

lekarz Maria Kuderska-Grabowska

Lenartowicza 20
07-400 Ostrołęka

Jestem świeżo po wizycie u Pani doktor. Profesjonalizm, umiejętne podejście do pacjenta mimo trudnego, nastoletniego wieku klienta. Nikt nie poganiał, rzeczowa, konstruktywna rozmowa z konkretnymi zaleceniami. Polecam.

prof. dr hab. n. med. Wadim Wojciechowski

Radiolog, USG

Małopolskie Badania Kliniczne
Prądnicka 12

polecam, polecam, polecam przede wszystkim naprawdę wybitny specjalista, widzi więcej niż inni w tych wszystkich badaniach obrazowych Dodatkowo Doktor to ciepły i cierpliwy człowiek. ja zawdzięczam Panu Doktorowi rozpoznanie nowotworu złośliwego w bardzo wczesnym stadium. Bardzo dziękuję Dorota
Opinia dodana przez: Dorota

lek. med. Krzysztof Solecki

Chirurg dziecięcy

Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków

Pan doktor człowiek bardzo kulturalny uprzejmy, empatyczny. Ze zrozumieniem dla młodego pacjenta w stresie. Odpowiadający na pytania, z ładną dykcją. Wyposażony w pozytywną energię. Specjalista absolutnie do polecenia. Pozdrawiam doktora.
Opinia dodana przez: SZCZEPAN

lek. stom. Ewa Prażmo

Ortodonta, Stomatolog

MARDENT
ul. Kościuszkowców 23

Pani dr jest wspaniałym lekarzem z perfekcyjnym i profesjonalnym podejściem do nastoletniego pacjenta.

lekarz Grzegorz Buzuk

ulica Szpitalna 2 A
64-600 Oborniki

Lekarz doświadczony, bardzo spokojny, słyszy człowieka a nie tylko słucha. Leki dobiera trafnie. Polecam z całego serca.

lekarz Jan Dąbrowski

Endokrynolog, Internista

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Znakomity specjalista i empatyczny człowiek z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Jasno przekazuje wiedzę medyczną i sposób leczenia. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Jestem wdzięczna za zastosowanie odpowiedniego leczenia.

lekarz Łukasz Goliński

Pulmonolog

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1

Fanfastyczne podejście , komplet informacji o przebiegu choroby . W niespodziewanej sytuacji pacjenta lekarz znajduje czas na poradę i leczenie . Udostępnia pryw. numer tel., gdy nie może rozmawiać oddzwania . Moja ocena celująca .

lekarz Bogdan Łosicki

ulica Kluczborska 56/29

To MISTRZ na pierwszy rzut oka powierzchowniak za to glebia duszy i wiedzy to pelny patriotyzm lekarski. To jeden z niewielu w tej branzy------ pozdrawiam MD
Opinia dodana przez: maurycy

lekarz Piotr Jackowski

Nowy Świat 5
33-100 Tarnów

Do Pana Dr.Jackowskiegochodze od niedawna, zna się na rzeczy, bardzo miły, uprzejmy, godny zaufania! wszystko wyjaśnia:) Polecam serdecznie!

lekarz Wojciech Praefort

Anestezjolog

MARBIK
Kraszewskiego 118 (parter, pok.8)
33-380 Krynica-Zdrój

Kompetentny lekarz,przyjazny empatyczny człowiek ,polecam każdemu choremu takich lekarzy.Pan doktor spokojnie tłumaczy zakres schorzenia,działanie leków, sposób postępowania na dalszym etapie leczenia.Polecam Pana doktora
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Robert Gubernat

ulica Słoneczna 32
33-100 Tarnów

Super lekarz, bardzo dobre podejście do chorego, duże doświadczenie i kompetencje w połączeniu z cierpliwością.

lekarz Rafał, Ring

Jaroszowice 6
34-100 Jaroszowice

Ortopeda godny polecenia, świetny specjalista. Doświadczony i kompetentny. Uważnie słucha pacjenta i wszystko dokładnie tłumaczy, polecam
Opinia dodana przez: miroslaw

lek. dent. Iwona Grabowska

Łowickie Centrum Kardiologii
Batalionów Chłopskich 2B
99-400 Łowicz

Pani doktor dokładnie tłumaczy w czym jest problem i jak będzie przebiegało leczenie, nigdy nie wykonuje leczenia w pośpiechu ,jest precyzyjna i perfekcyjna .

lekarz Małgorzata Wengerek-Kołaczkowska

Internista, Pulmonolog

ulica Szamarzewskiego Augustyna 82/84

Nie spotkałem lepszego lekarza mogę polecić każdemu od kilku lat Jestem pacjentem zawsze pomocna uprzejma
Opinia dodana przez: Marcin

lek. dent. Sebastian Wysowski

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "DENTIMEX"
Pogodna 3
73-110 Stargard Szczeciński

Szczerze polecam doktora. Jego profesjonalizm, poczucie humoru, ogrom wiedzy uspokaja nawet największego panikarza. Poza tym wysoka kultura osobista. Wszystko dokładnie tłumaczy, opisuje krok po kroku, wycisza pacjenta. Oddany swojej pracy. Polecam z czystym sumieniem!!!!! 200% zaufania.

lek. med. Bogumiła Nowak-Parzygnat

Centrum Medyczne Nasze Zdrowie
ul.Górnośląska 4a

Pani Doktor potraktowała mnie z ogromną uprzejmością, wysłuchała i skierowała na badania których potrzebowałam. Dosłownie czułam, że się przejęła moją sytuacją zdrowotną. Nie zbagatelizowała jej. Jestem za to wdzięczna.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Kardiolog
                                       dr Paweł Komorowski

dr Paweł Komorowski

Kardiolog

Nikamed Centrum Zdrowia
Nowowiejska 6 lok. 9

Miałam szczęście być pacjentką pana Doktora na oddziale interny i kardiologii w szpitalu Medicover, gdzie trafiłam z powodu zawrotów głowy i nudności. Choć objawy wskazywały na przejściowe problemy z błędnikiem, dr Komorowski nie zbagatelizował żadnych symptomów i dzięki jego kompleksowemu podejściu, udało się dotrzeć do prawdziwej przyczyny (zatoru tętnicy dogłowowej). Doktor nawiązał również dla mnie kontakt ze specjalistami z innych dziedzin, t.j. neurolog, hematolog, chriurg naczyniowy, tak by całościowo ocenić …
Opinia dodana przez: Paulina