Wspaniały Lekarz! Pani Doktor dokładnie ale bardzo fachowo i sprawnie przebadała moja Mamę i wykazała sie duzo cierpliwością. Sprawnie postawiła diagnoze mimo ze starsi lekarze nie potrafili rozpoznac u Mamy jaskry. Przystepnym językiem wytłumaczyła na czym choroba polega i jak nalezy ja leczyć. Dobrze dobrane leki sprawiły że moja Mama nie odczuwa bólu oczu, ma bardzo dobre cisnienie i jest bardzo zadowolona. Jesteśmy umówione już na kolejna wizytę.
Przychodnia specjalistyczna
Janusza Petera 1
Tomaszów Lubelski
Polecam serdecznie zawsze pomocną Pani doktor super podejście do dzieci. Gabinet bardzo ładny czysty i zadbany.
SPECJALISTYCZNE CENTRUM MEDYCZNE NEOMED
ul. Świętego Leonarda 1/27
Kielce
Byla doskonała studentka , jestem pewni ze jest doskonała lekarką , nastawienie do ludzi , empatia , współczucie , chęć do Pomoci , delikatność , logiczne mysz-lenie do rozwiązywania problemów .
Samodzielny Zespół Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa-Wawer
ul. Korkowa 87
Dziękuję za profesjonalizm w Pana pracy,za dobre serce w podejściu do pacienta.Jest Pan najlepszym stomatologiem jakiego spotkałam..I Monika B.
Przychodnia Stomatologiczna Tes-dent Teresa Poznańska
ulica Bukowa 2 A
Wejherowo
Odbyłam z Panią Doktor teleporadę. Miałam już teleporady z różnymi lekarzami, ale Pani Doktor okazała się najbardziej ludzka. Tak po prostu. Pomocna, mimo komplikacji technicznych. Zalecenia wydane w sposób zrozumiały. Polecam serdecznie.
NZOZ ARIAdent Praktyka Stomatologiczna Barbara Horodeńska
al. Bielska 77
Tychy
Bardzo polecam! Pani doktor jest fachowa, konkretna i uprzejma. Poświęciła mi dużo czasu dokładnie tłumacząc na czym będzie polegał zabieg. Opiekowała się mną także po zakończeniu zabiegu, dzięki czemu czułam się bezpiecznie. Naprawdę warto!
Pani Marzena tonie tylko bardzo dobry psychoterapeutka, ale cudowna i ciepła osoba. Przesympatyczna. Zaangażowana w udzieleniu pomocy. Profesjonalnie podchodzi do pacjenta.Pani Marzena czyni cuda, nauczyłam się być szczęśliwa, śmiać się głośno i do łez. Dziękuję bardzo za pomoc pani Marzeno.
Przychodnia Rejonowa
Piłsudskiego 2
Rymanów
Pani Judyta jest świetnym specjalistą, korzystałem z jej usług przez kilka miesięcy i za każdym razem byłem zadowolony z wizyty, jestem jej wdzięczny za pomoc. Szczerze polecam : )
" MEDICUS" Specjalistyczne Centrum Stomatologiczne
ul.Żwirki i Wigury 2b
Kęty
Pani Natalia jest ciepłą i otwartą osobą. Poza praca z dziećmi wspiera również rodziców w całym procesie terapii. Ma ogromna i fachową wiedzę, którą chętnie się dzieli, tłumacząc każdą niejasność. Serdecznie polecam :)
Gabinet Psychologiczny Katarzyna Burtna
ul. Kołłątaja 11
Opole
Pełen profesjonalizm. Pani psycholog kompetentna, dzięki niej udało mi się nawiązać na nowo dobrą relacje z moim dzieckiem.
Centrum Medyczne PULS
Ul. Lwowska 64, 35-330 Rzeszów
Rzeszów
Bardzo sympatyczny lekarz. Szybka i trafna diagnoza. Skuteczne leczenie. Punktualna wizyta, przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam!
Clinica La Medica
Sukiennicza 5
Elbląg
Bardzo dobry dietetyk z indywidualnym podejściem i ogromną wiedzą. Zdecydowanie polecam panią Ewelinę.
NZOZ "Medica" Zespół Lekarzy Specjalistów
ulica 3-go Maja 3
Siedlce
Serdecznie polecam Panią Doktor Pięknie opiekuje się pacjentami jest bardzo empatyczna w stosunku do swoich podopiecznych i ich rodzin Polecam serdecznie także cały oddział wewnętrzny super opieka . Mój tata jest starsza osoba po 70 gościmy na oddziale już drugi raz i nie mogę wyjść z podziwu chylę czoła.