lekarz Anna Moryto

Falck Medycyna Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ulica Obozowa 20

Dzień dobry Pani Doktor czy mogłabym prosić o odblokowanie mnie na Znanym lekarzu? Pozdrawiam serdecznie
Opinia dodana przez: Małgorzata Żaczek

lek. dent. Piotr Najder

ul. Juliusza Słowackiego 71/3

Super Stomatolog-polecam Pana Doktora wszystkim moim znajomym i rodzinie,bo wiem ,że mogę ręczyć za Pana Doktora Jedyny stomatolog,któremu ufam ,bo jest profesjonalista w swojej dziedzinie i do końca ratuje zeby-zwlaszcza moje,które są fatalne .Boję się strasznie dentysty i każda wizyta była dla mnie przerażeniem dopóki nie zaczęłam chodzić do Pana Doktora Najder .Tu czuje się zaopiekowana i wiem,że wyjdę zadowolona.

lekarz Katarzyna Kózka

ul. Perłowa 19/1
43-300 Bielsko-Biała

Pani doktor , to cudowny konkretny lekarz, wielka wiedza i dociekliwość - polecam Pacjent i jego dobro jest w centrum zainteresowania - empatia i wysoka kultura !
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Marcin Baliński

Mickiewicza Adama 8
25-352 Kielce

Pierwszy zastrzyk bardzo mi pomógł.Mija drugi miesiąc . a ja się nie smaruję i nie biorę środków przeciwbólowych.Lekarz jest w porządku. Wyjaśnia co robi i dlaczego. Jest uprzejmy i troskliwy. Polecam.
Opinia dodana przez: Janusz
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Psycholog
                                       mgr Anna Doliwa

mgr Anna Doliwa

Psycholog

Emotif
Cetysówny 1

Bardzo polecam panią Annę, ciepła i kompetentna osoba. Otrzymałam wsparcie i dużo konkretnych informaji. Dziękuję

lekarz Piotr Rygiel

Jagiellońska 9/6
37-700 Przemyśl

Jestem po operacji kolana. Uważam że doktor Grygiel bardzo profesjonalnie podjął się tej operacji. Mogę polecić lekarza każdemu😊

lekarz Jarosław Bal

Kamienna 107

Wspaniały lekarz, mega empatyczny, z dużą wiedzą. Nie liczy czasu w gabinecie, badanie jest bardzo szczegółowe i nie wychodzi się bez odpowiedzi na zadane pytania. Posiada certyfikat fmf, jest bardzo dokładny w usg.

lekarz Joanna Elias

Kamienna 107

Od ponad 6 lat jestem pacjenką Pani doktor Elias i zawsze byłam zadowolona z opieki. Niezwykle kompetentna, konkretna i rzeczowa doktor. Polecam
Opinia dodana przez: Julia

lekarz Monika Horanin

Akademicki Szpital Kliniczny Akademickie Centrum Opieki Stacjonarnej
ulica Borowska 213

Bardzo dobry lekarz z sercem na dloni . Bardzo miła sympatyczna wysłucha . A najważniejsze pomoże. Jest bd dobrym neurochirurgiem nie m9glam lepiej trafić. Zajmuje się pacjentem od początku do końca. Jest lekarzem z powołania wykonała ciężka operacje kregoslupa szyjnego gdzie byłam u innych lekarzy odsyłana. Bardzo mi pomogła.

lek. dent. Jacek Rybka

Prywatna Przychodnia Lekarsko-Stomatologiczna JAWI-MED-MACURA Spółka Jawna
ulica Pokoju 8A
41-709 Ruda Śląska

Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Dr Rybka to super lekarz, bardzo kompetentny i uprzejmy. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Irena

lekarz Andrzej Świątkowski

PORADNIA ALERGOLOGICZNA
ul . Marii Curie - Skłodowskiej
41-800 Zabrze

Wielkie podziękowania dla lekarza który 6.01 uratował moje życie, przed zabiegiem pełna informacja co o jak jeszcze raz bardzo dziękuję ☺️

lekarz Małgorzata Ziółkowska

Diabetolog, Internista

Laboratorium Analiz Lekarskich ALAB Koszalin
Tytusa Chałubińskiego 7
75-851 Koszalin

Jestem dzisiaj po wizycie u diabetologa Pani dr Małgorzaty Ziółkowskiej. Wielki szacunek za poświęcony czas, rzeczowe i proste wytłumaczenie choroby i sposobu leczenia. Podkreślić muszę również kompleksowość podejścia, uprzejmość. Z satysfakcją mogę napisać, że to lekarz godny polecenia.
Opinia dodana przez: Stanisław

lek. dent. Bartosz Jadczyk

Bp. Bandurskiego Władysła 36

Jak będziemi już staży i będę siedział w fotelu a moja żona będzie robić na drutach będziemy wspominać dr.Jadczyka który potrafił z niemożliwego zrobić możliwe. Wyleczył to co inni zepsuli.Już nie trzeba dłonią zakrywać ust.Były problemy z ugryzieniem nawet miękkiej bułki a teraz można gryźć orzechy i obgryzać kości. Dziękujemy Ci doktorze i życzymy wszystkiego dobrego.Polecamy dr.Jadczyk ze 100% odpowiedzialnością. Bogusia i Bogdan z kieleckiego
Opinia dodana przez: Bogusia

lekarz Bogusław Godek

Anestezjolog

85-010 Bydgoszcz

BARDZO dobry lekarz merytorycznie a do tego empatyczny I komunikatywny.Jestem bardzo zadowolony I wdzięczny że poprawił mój stan zdrowia.DZIĘKUJĘ Witold Machalewski

lek. dent. Karol Dudzik

NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "TWOJE OCZY" JANUSZ ADAMSKI
ulica Gdyńska 51
82-300 Elbląg

Młody,ale kompetentny i zdolny stomatolog. Nie boi się trudnych przypadków i bardzo dobrze sobie z nimi radzi. Leczenie pod mikroskopem to standard u niego. Dotego miły i uprzejmy.

lekarz Maria Kuderska-Grabowska

Lenartowicza 20
07-400 Ostrołęka

Jestem świeżo po wizycie u Pani doktor. Profesjonalizm, umiejętne podejście do pacjenta mimo trudnego, nastoletniego wieku klienta. Nikt nie poganiał, rzeczowa, konstruktywna rozmowa z konkretnymi zaleceniami. Polecam.

lekarz Grzegorz Buzuk

ulica Szpitalna 2 A
64-600 Oborniki

Lekarz doświadczony, bardzo spokojny, słyszy człowieka a nie tylko słucha. Leki dobiera trafnie. Polecam z całego serca.

lekarz Jan Dąbrowski

Endokrynolog, Internista

Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki
Rzgowska 281/289

Znakomity specjalista i empatyczny człowiek z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Jasno przekazuje wiedzę medyczną i sposób leczenia. Poświęca pacjentowi odpowiednią ilość czasu. Jestem wdzięczna za zastosowanie odpowiedniego leczenia.

lekarz Łukasz Goliński

Pulmonolog

NZOZ CENTRUM MEDYCZNE LARMED
UL. LWOWSKA 17/1

Fanfastyczne podejście , komplet informacji o przebiegu choroby . W niespodziewanej sytuacji pacjenta lekarz znajduje czas na poradę i leczenie . Udostępnia pryw. numer tel., gdy nie może rozmawiać oddzwania . Moja ocena celująca .

lekarz Bogdan Łosicki

ulica Kluczborska 56/29

To MISTRZ na pierwszy rzut oka powierzchowniak za to glebia duszy i wiedzy to pelny patriotyzm lekarski. To jeden z niewielu w tej branzy------ pozdrawiam MD
Opinia dodana przez: maurycy