lek. dent. Malwina Kotnowska

Przychodnia Rejonowa w Skale
Słomnicka 69
32-043 Skała

Bardzo polecam tę Panią Doktor. W niezwykle merytoryczny i przystępny sposób wyjaśniła cały przebieg leczenia kanałowego, dzięki czemu od początku czułam się spokojna i dobrze poinformowana. Sam zabieg został przeprowadzony bardzo delikatnie, bezboleśnie i w atmosferze dużego spokoju. Pani Doktor pracuje z ogromną precyzją, cierpliwością i empatią dla pacjenta. Dzięki temu nawet tak stresujące leczenie jak kanałowe przebiegło dla mnie komfortowo. Zdecydowanie trafiłam w bardzo dobre ręce.
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Lucyna Wilczek-Subda

Internista, Lekarz rodzinny

Pana Tadeusza 6
10-444 Olsztyn

Jestem bardzo zadowolona , duża wiedza poparta dużą empatią . Nie ma problemu z badaniami i specjalistą .
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Piotr Loska

ulica Dworcowa 13
41-600 Świętochłowice

Bardzo dobry lekarz i godny polecenia. Pomimo stresu jaki towarzyszyl mi przed operacja potrafil mnie uspokoić i rozluźnić atmosfere na sali operacyjnej.

lekarz Małgorzata Łaguna-Oliferuk

Diabetolog, Internista

Specjalistyczne Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne przy "Polskiej Grupie Farmaceutycznej" sp. z o.o.
al. marsz. Józefa Piłsudskiego 82
18-400 Łomża

Znakomity specjalista, niezwykle empatyczna Pani doktor, potrafi słuchać pacjentów, najlepszy diabetolog w Łomży. Serdecznie pozdrawiam! Wdzięczny pacjent.
Opinia dodana przez: tadeusz

lek. med. Małgorzata Jabłońska

Gabinet Małgorzata Jabłońska
Bursztynowa 3 , lokal U2
Lublin

Bardzo dobry specjalista ,z dużą wiedzą Profesjonalne podejście do pacjenta,cierpliwość i zrozumienie,Bardzo dobrze tłumaczy i poświęca dużo czasu dla pacjenta. polecam.....
Opinia dodana przez: AGNIESZKA

lekarz Masaoud Sousak

ulica Szpitalna 28/10
88-400 Żnin

Swietny chirurg.Mile i profesjonalne podejscie do pacjenta. Ogromne wsparcie po zabiegu chirurgicznym. Lekarz godny polecenia. Pacjent z Wroclawia
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Tomasz Horzelski

SPZOZ Zespół Szpitali Miejskich
ulica Stzrelców Bytomskich 11
41-500 Chorzów

Bardzo kompetentny lekarz, widać profesjonalizm i pełne zaangażowanie w przeprowadzane badanie. Podejście bardzo kompleksowe, tłumaczy co będzie robił, po co i określa stopień ewentualnego bólu. Poświęcił mi czas na wyjaśnienie i analizę mojego przypadku, a także zinterpretował wcześniejsze wyniki badań. To bardzo uprzejmy i miły lekarz. Serdecznie polecam. A Panu doktorowi dziękuję za wszystko.
Opinia dodana przez: aleksandra

lekarz Klaudia Katolik

Centrum Medyczne LUX MED
ul. Józefa Mehoffera 10

Wyszedłem z gabinetu Pani Doktor i powiedziałem - ale fajna wizyta! Pani Doktor slucha uważ nie, odpowiada na każde pytanie
Pan Doktor jest bardzo dobrym lekarze i specjalistą, uratował mi życie. Jestem mu za to bardzo wdzięczny.
Opinia dodana przez: Zygmunt

lekarz Ewa Pyzik

ulica Kruczkowskiego 29 g
41-813 Zabrze

Miejsce zdarzenia: HELMED Helenka Zabrze. Pani dr to Lekarz z powołania i na dodatek konkretna. Podobał mi się proces wyproszenia osoby wcześnie urodzonej, która się wepchała w drzwi przede mną mimo, iż jednoznacznie zostałem wywołany. Ekspresowa diagnoza i dokładne wyjaśnienie propozycji badań *ovid.... gdyż może być inny kierunek leczenia. W moim odczuciu pani dr niezwykle kompetentna, uprzejma z kompleksowym spojrzeniem i jeśli miałbym komukolwiek polecać, to 100% panią dr.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Jerzy Pukaluk

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej MEDLUX J. Pukaluk
ulica Lipska 28
22-400 Zamość

Pan Doktor to wspaniały chirurg, godny zaufania. Cierpliwy wobec pacjentow nawet tych trudnych. Przeprowadził operację bez powikłań. Oddział chirurgii jest wzorowy. Dziękuję za opiekę i specjalistyczne leczenie. Panu Doktorowi i całemu zespołowi życzę dalszych sukcesów zawodowych.
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Chirurg naczyniowy
                                       dr n. med. Mariusz Dunal

dr n. med. Mariusz Dunal

Chirurg naczyniowy, Chirurg ogólny

Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1

Świetny lekarz. Kompetentny cierpliwy uwazny profesjonalny zawsze otwarty i dostępny dla pacjenta. Gorąco polecam. Wybitny specjalista.

lekarz Bogusław Hrebelko

Anestezjolog, Ginekolog położnik

Gabinet stomatologiczny
Gimnazjalna
63-400 Ostrów Wielkopolski

LEKARZ z powołania SUPER specjalista dla niego niema rzeczy niemozliwych miły konkretny i bardzo pomocny.Polecam a serca dla kazdego z problemem gdyz leczy całościowo nie wybiórczo.Wdzięczna pacjetka wraz z rodziną.

lekarz Anna Dziedzic

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medycyny Rodzinnej
Witosa 11
72320 Trzebiatów

Wczoraj byłam przyjęta przez Panią Doktor na oddziale okulistyki w szpitalu w Koszalinie,kierowana byłam przez sor.Pani doktor przemiła ,dzięki jej podejściu przestałam się bać ,bardzo empatyczna i profesjonalna ,podobnie jak będąca wtedy na dyżurze pielęgniarka asystująca .polecam każdemu Panią Annę bo to lekarz z powołania
Opinia dodana przez: Beata Kryszczak

lekarz Grzegorz Kacprzak

Ostrowskiego 3

Dr.Grzegorz Kacprzak to wspaniały serdeczny lekarz. Dzięki doktorowi pomyślnie przeszłam operacje guza śródpiersia i dostałam szansę na dalsze życie. Polecam każdemu takiego lekarza. Dziękuje za wszystko Panie doktorze. Ola Kuriata. Kietrz.
Opinia dodana przez: Ola

lekarz Robert Sienkiewicz

Przychodnia Lekarska "SPEC-MEDICA"S.C
ulica Siedlecka 20C
72-010 Police

Świetny lekarz godny polecenia z ogromną wiedzą i doświadczeniem lekarz nad lekarzami. Gdy wszytko zawodzi zjawia się on DR HABILITOWANY CESARZ ŻARTU SIENKIEWICZ
Opinia dodana przez: Robert

lekarz Renata Koźmińska

MIEJSKO GMINNY OŚRODEK ZDROWIA W SĘDZISZOWIE
ulica Os. Na Skarpie 17
28-340 Sędziszów

Pani Doktor rozpoznała bardzo poważną chorobę z niejednoznacznymi objawami i sprawiła, że mój mąż zaczął być właściwie leczony. Przy kolejnych problemach, w następnych etapach leczenia już w innych miejscach, nigdy nie żałowała czasu dla nas i udzielała cennych porad, chociaż nie musiała... Dziękujemy serdecznie Pani Doktor Renacie Koźmińskiej i szczerze polecamy każdemu choremu, aby był objęty Jej opieką :)
Opinia dodana przez: Małgorzata Książek

lekarz Roman Mróz

Centrum Medyczno - Rehabilitacyjne Puls
Budowlanych 10
78-600 Wałcz

Z całego serca polecam tego lekarza. Wizyta przebiegła w bardzo spokojnej i życzliwej atmosferze. Pan doktor uważnie wysłuchał wszystkich moich dolegliwości, zadawał konkretne pytania i dokładnie wyjaśnił możliwe przyczyny problemu. Badanie zostało przeprowadzone profesjonalnie i bez pośpiechu. Otrzymałem jasne zalecenia dotyczące leczenia oraz dalszej diagnostyki. Widać ogromną wiedzę, doświadczenie i prawdziwe zaangażowanie w pomoc pacjentowi. Świetny specjalista.
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Maciej Romanowski

Humana Medica OMEDA
Fabryczna 39
15-482 Białystok

Miałam kontuzję kolana, bardzo bolesna. Trafiłam do Pana doktora Romanowskiego i nie żałuję, zlecił przeswietlenie i rezonans, dokładnie poinformował, co należy zrobić, wdrożył leczenie, pokazał, jak mam ćwiczyć w domu aby efekty leczenia utrzymaly się jak najdłużej, zlecił wizyty kontrolne, a wszystko na NFZ.

lekarz Szymon Mleczko

Angiolog, Internista

Ultrasonografia
11-Listopada
42-400 Zawiercie

Wspaniały lekarz który patrzy całościowo na pacjenta a nie tylko na jego dolegliwości. Takich lekarzy więcej.